*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η φαντασία δεν είναι μέρος της απόδρασής μου, περιφερόμενε σκώληκα...!

22 Ιουνίου
Κάθε Μουσικό Σχολείο στην πόλη του είναι ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού, που
πρέπει να διαφυλαχτεί με κάθε τρόπο. Ας σκύψει λοιπόν η Πολιτεία στο πρόβλημά σας για να βρεθεί άμεσα λύση, ώστε να αποκτήσουν αυτά τα παιδιά το σχολείο που δικαιούνται.
(Από την επιστολή της Δήμητρας Γαλάνη στο σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Ξάνθης)
-Γιατί κυρία Γαλάνη. Αν ένα Μουσικό σχολείο δεν βρίσκεται στη πόλη αλλά σε ένα προάστιο αυτής (4-5 χιλιόμετρα), δεν αποτελεί ζωντανό αλλά… νεκρό κύτταρο; Αθηναίκη εξυπνάδα είναι αυτή;
…………
Αρχικά, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Δημοσχάκη πως οι διαδικασίες κατά τη συζήτηση των νομοσχεδίων στην Ολομέλεια και οι χρόνοι είναι συγκεκριμένοι και συμφωνημένοι από το σώμα της Ολομέλειας. Το ότι δεν πρόλαβε λόγω χρόνου να μιλήσει… θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί με την έγκαιρη προσέλευσή του στην έναρξη της συνεδρίασης.
(Από την επιστολή των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Γ. Καΐσα –Αναστασίας Γκαρά – Δημήτρης Ρίζου)
-Στρατηγέ με το συμπάθιο… αλλά πιο ανεπαρκής δεν… γίνεσαι! Σε μια τόσο κρίσιμη συνεδρίαση βρήκες να καθυστερήσεις;
………….
Σεμνά &Ταπεινά
*Σόρρυ Στρατηγέ Δημοσχάκη αλλά έχω την εντύπωση ότι οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου με την απάντησή τους δεν σε διέλυσαν απλά, αλλά σε εμφάνισαν εκτός από ανημέρωτο και… αδιάφορο για την Θράκη και ιδίως την δική μας περιοχή!
-Δηλαδή είχε συνεδρίαση για τον αναπτυξιακό η Βουλή των Ελλήνων, υποτίθεται με την παρουσία σου θα υπεράσπιζες τα συμφέροντα πλην του Έβρου, τόσο του Νομού Ροδόπης όσο και του Νομού Ξάνθης και πήγες με τέτοια καθυστέρηση που έχασες την ....σειρά σου και δεν πρόλαβες ούτε κα να… μιλήσεις;
Χειρότερα δεν γίνεται…Που καταντήσαμε λοχία!
…….
*Ευτυχώς έχω την τιμή τον συγκεκριμένο κύριο Δημοσχάκη να μην τον γνωρίζω καν, αλλά για να τον βγάλουν πρώτο σε ψήφους οι Εβρίτες, φαντάζομαι τι άποψη είχαν για τους προκατόχους του πρώην βουλευτές της Ν.Δ….
…….
*Αλλά και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης χθες στην Ανοιχτή γραμμή…
-Να μου λέει ότι από το maxitisthrakis.blogspot.gr ενημερώθηκε ότι είναι εκτός παραμεθορίων περιοχών ο παλιός Δήμος Αβδήρων και ο Δήμος Τοπείρου διότι δεν πρόλαβε να ενημερωθεί εξ΄ αιτίας των… δεκάδων σελίδων του Αναπτυξιακού Νόμου…
-Ρίξε ένα τηλέφωνο στον Ζαγναφέρη και στον Πουσπουρίκα και θα «φωτιστείς» για μια ακόμη φορά…!
(σ.σ. Εδώ το νέο Leader ήδη μπήκε στο ΦΕΚ κι αυτοί ακόμη συσκέπτονται για την Αναπτυξιακή…).
………….
Αυτή τη φορά ο Μητροπολίτης μας ενημέρωσε…!
Δεν ξέρω τι συνέβη την πρώτη φορά (την Τετάρτη 14/6) που ο Μητροπολίτης Ξάνθης είχε πάει στη Γενισέα και το γνώριζε μόνο ο…Ζαγναφέρης και οι όψιμοι φίλοι του, χθες πάντως μας ενημέρωσε (όπως και τα άλλα ΜΜΕ…) για την δεύτερη επίσκεψή του στον οικισμό.
Ιδού τι αναφέρει το δελτίο τύπου της Μητρόπολης:
«Έπειτα από τις καταστροφές που προξένησε ο ανεμοστρόβιλος που έπληξε πριν από μερικές ημέρες τους πεδινούς οικισμούς του Δήμου Αβδήρων, γνωστοποιείται ότι την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 19:00 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας θα τελέσει προς ανακούφιση των πληγέντων συμπολιτών μας την Ακουλουθία του Ιερού Ευχελαίου εις τον αύλειον χώρον του Ιερού Ναού Υπαπαντής του Κυρίου Γενισέας.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ»
-Λέτε να ξαναδούμε τον Ζαγναφέρη σήμερα στη Γενισέα; Γιατί μετά τις Περιφερειακές εκλογές πάει στον οικισμό μόνο ως …συνοδός του Μητροπολίτη μας…
…………….
«Άφαντος» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος…Δημήτρης Σταμάτης!
Όπως είναι γνωστό, με μια ακόμη ανακοίνωση που μας έστειλε η νέα ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ξάνθης (σ.σ. αυτή των φωτογραφίσεων και των γευμάτων…), μας ενημέρωσε και επίσημα ότι, «μετά από απόφαση του Γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Καρδίτσας κυρίου Τσιάρα Κωνσταντίνου, στους Βουλευτές Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, ανατίθεται η παρακολούθηση των αναγκών και των ζητημάτων που αφορούν επιμέρους Νομούς, στους οποίους δεν έχει εκλεγεί Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο άσκησης του κοινοβουλευτικού έργου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κύριος Δ. Σταμάτης, αναλαμβάνει την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Νέας Δημοκρατίας στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης.»
-Ποια λοιπόν ήταν η πρώτη μου κίνηση την Τρίτη μετά τον «αποκλεισμό» των Αβδήρων και του Δήμου Τοπείρου…
-Να τηλεφωνήσω στον κ.Δημήτρη Σταμάτη με την ιδιότητα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Νομού Ξάνθης για να τον ρωτήσω τι θα πράξει για την μεγάλη αδικία σε βάρος της περιοχής μας με το να μην συμπεριληφθούν στις παραμεθόριες περιοχές Άβδηρα και Δήμος Τοπείρου…
Και ποια ήταν η απάντησή του; Μα…ΔΕΝ μου απάντησε!!! Άφαντος, διότι στη Βουλή είχε λέει συνάντηση με τον γνωστό...Δεδέ! Άφες αυτοίς...
……………….
OGIANNIS AGGELOU… «ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ»!
Σκώληξ ή θρασύδειλος και άνανδρος! Διαλέγεις
Το «γλοιώδες» υποκείμενο με τον ΨΕΥΤΙΚΟ (κοινώς μαϊμού) λογαριασμό που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Giannis Aggelou» …ξαναχτύπησε ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα και επαναλαμβάνοντας κατά «σύμπτωση» (;;;) τις γνωστές μπούρδες που συχνά πυκνά χρησιμοποιεί εναντίον μου η γνωστή «παρέα», είτε για να αποπροσανατολίσει, είτε γιατί έχει τη…μύγα, είτε γιατί όπως όλοι οι δειλοί ΤΡΕΜΕΙ μην αποκαλυφθεί!
-Θρασύδειλο σκουλήκι. Η φαντασία δεν είναι μέρος της απόδρασής μου…
Όνομα και επώνυμο όπως γράφω εγώ, ο Γιαλάογλου, ο Ξυνίδης, ακόμη και ο Μελισσόπουλος και χιλιάδες άλλοι με αληθινούς λογαριασμούς στο face book….κι άσε τα «σάπια»!
-Αλλιώς δικαίως αυτοπροσδιορίζεσαι είτε ως σκουλήκι, είτε στην καλύτερο περίπτωση ως…θρασύδειλος και άνανδρος. Διαλέγεις και παίρνεις…!
...
                                                            Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ονομάζομαι Giannis Aggelou…… Ονομάζομαι Giannis Aggelou……  
Ονομάζομαι Giannis Aggelou… Αν δεν πείσω εσάς, πως θα πείσω…εμένα; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »