*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιουνίου

ΒΟΛΙΔΕΣ "Ψεύτικοι" λογαριασμοί στο FACE BOOK απο...θρασύδειλους!

18 Ιουνίου
ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΛΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ FACE BOOK ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ!
Βέβαια έχουμε ασχοληθεί κι άλλη φορά με το συγκεκριμένο θέμα, δηλαδή με τα άθλια και δειλά υποκείμενα που φτιάχνουν ψεύτικους λογαριασμούς στο face book προκειμένου είτε να βγάζουν τα προσωπικά τους απωθημένα, είτε να…προπαγανδίζουν για το ένα κόμμα!
(σ.σ. Κάποιοι μιλούν και για έμμισθους λασπολόγους…)
Για παράδειγμα κάποιος Γιάννης Αγγέλου που κατά τα 90% είναι ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ και κάποιοι μάλιστα υποψιάζονται ότι από πίσω βρίσκεται «κύκλωμα» άθλιων υποκειμένων που με τον τρόπο αυτό, ρίχνουν λάσπη σύμφωνα με τα συμφέροντά τους…
Αλλά για το θέμα αυτό θα επανέλθω.
(Σ.Σ. Αλήθεια κύριε Σάββα Μελισσόπουλε, εσείς γνωρίζετε τον «κύριο» Γιάννη Αγγέλου ή αυτόν που…κρύβεται από πίσω, από την ώρα που ο συγκεκριμένος λογαριασμός κατά 90% είναι ΨΕΥΤΙΚΟΣ;)
….
ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ «ΑΛΛΑΖΟΥΝ»…!
Τελικά ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης δεν κάνει άλλη δουλειά από το να μιμείται τον προκάτοχό του Φώτη Καραλίδη και να «ενημερώνει» κατά το δοκούν τους ….όψιμους «κολλητούς» του;
Προσωπικά δεν με εκπλήσσει βέβαια καθόλου με τις συμπεριφορές του, αφού ούτως ή άλλως έτσι λειτουργούσε πάντα, μου κάνει όμως εντύπωση να κατηγορεί τους άλλους, γι’ αυτά που κάνει ο….ίδιος!
Πραγματικά άπαιχτος ο Κώστας, με μια διαφορά…
-Ότι τώρα είναι αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κι όχι πολιτευτής. Θα πρέπει δηλαδή να είναι σοβαρός και να ασχοληθεί με τα προβλήματα των πολιτών κι όχι με τα…εσώψυχά του! Και το βασικότερο, θα πρέπει πριν τοποθετείται σε κάτι, να είναι ενημερωμένος και να γνωρίζει κι όχι φυσικά να εξυπηρετεί τα «συμφέροντα» του γνωστού πασοκο-δεξιού γραφείου και των παραφυάδων του!
Αυτά για σήμερα…διότι οι επόμενες μέρες θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσες.
…..
ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ
Μετά από καιρό κι αφού ήταν απών από την ΝΟΣ της Νέας Δημοκρατίας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης εμφανίστηκε ανανεωμένος στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Νέας Δημοκρατίας…
-Έτοιμος για κομματικό….αγώνα;!  Και μάλιστα όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης Θόδωρος Ρωμανίδης που επίσης εμφανίστηκε στα εγκαίνια των γραφείων, αν και προσφάτως σε συνέντευξη που έδωσε στον Ιπποκράτη Καμαρίδη, ο ίδιος εγκωμίαζε τον…ΣΥΡΙΖΑ!

(σ.σ. Έμπαινε Μιχάλη, έμπαινε…)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »