*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιουνίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

22 Ιουνίου
*Πολλοί Ξανθιώτες εκμεταλλεύτηκαν τον… «καύσωνα» το τριήμερο του «Αγίου Πνεύματος» και κατέκλεισαν τις παραλίες όχι μόνο του Νομού μας αλλά και της γειτονικής Θάσου για στιγμές δροσιάς και διασκέδασης!
-Στη Θάσο και συγκεκριμένα παραλία «La Scala» βρέθηκαν την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος και ο Νίκος Πετράκος με τον Αντώνης Τσίτσιος για το μπάνιο και τον καφέ τους, αφού το my club είχε… ρεπό και είπαν να «πεταχτούν» στο γειτονικό νησί για να… «αλλάξουν» παραστάσεις!!!
……

*Το οποίο My Club αύριο Τετάρτη διοργανώνει άλλη μια επιτυχημένη Ελληνική βραδιά «Greece μαδιάμ» με ελληνική μουσική επιλεγμένη από τον DJ Foti Itsako αλλά και λουλουδοπόλεμο!!!
-Να μη λείψει κανείς!
……

*Το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού στο my club, έρχεται όμως αυτό το Σάββατο 25 Ιουνίου!!!
-Το θυμάστε το πάρτι του JΑGERMEISTER με το κλουβί και τις καυτές χορεύτριες;;;
-Ε, λοιπόν, μετά από δύο χρόνια αναμονής, επιτέλους έφτασε η ώρα... αυτό το Σάββατο 25 Ιουνίου το  «My Club» στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης - Καβάλας σας περιμένει για να απολαύσετε  την μοναδική γεύση του Jagermeister ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ στους -20°C, σε σφηνάκι, σκέτο με πάγο, Cocktail Jagerito, με Energy Drink, με Tonic και όλα αυτά παρέα με JAGERGIRLS τα καυτά κορίτσια που χορεύουν μέσα στο κλουβί και την καλύτερη μουσική!
Έναρξη στις 23.00.
Ρεζερβέ: 25410 73536.
……

*Χθες το απόγευμα «ανέβηκε» στο «YOUTUBE» το νέο video-clip των Αντώνη Χειμωνίδη και Γιώργου Καρυπίδη, οι οποίοι «ένωσαν» τις φωνές και το ταλέντο τους και ερμήνευσαν το τραγούδι «θές» του αξέχαστου Δημήτρη Μητροπάνου, δημιουργώντας ένα μουσικό βίντεο με υπέροχα τοπία και καταπληκτική μουσική!!!
……

*Χαμός αναμένεται να γίνει την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 21:00 στην κεντρική πλατεία του Δεκάρχου Ξάνθης με την Γωγώ Τσαμπά που θα τραγουδήσει ζωντανά στο πανηγύρι του χωριού που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Τοπείρου και ο Σύλλογος Γυναικών Δεκάρχου!
-Μαζί της στο κλαρίνο ο Νεκτάριος Κοκκώνης και ο Σ. Τσίγκος ενώ στο πρόγραμμα συμμετέχει και ο Σάκης Μπανιώτης.
Τιμή εισόδου 12ευρώ με φαγητό.
-Ρεζερβέ 6970256153
……

*Κάθε Πέμπτη cocktail night στο δημοφιλές cafe bar της «παραλίας» το DE NOVO, που εκτός από την υπέροχη μουσική και το δροσερό περιβάλλον του, σας «προκαλεί», να δοκιμάσετε τα καλοκαιρινά κοκτέιλ που μόνο οι barman του μπορούν να… δημιουργήσουν!!
……

*Τέλος, σήμερα το βράδυ στο πλαίσιο της 5ης Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής στη Ξάνθη στο cafe- bar «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ» μην χάσετε μια μοναδική pop- rock συναυλία με τους «Kyma the band» Άγγελο Κεραμίδα - Δημήτρη Κύρου - Γιάννη Γκούμα - Χρήστο Γκουγκούμα - Γιάννη Γκουγκούμα & Σταύρο Θεοδωρίδη από την Θεσσαλονίκη!
Το live θα ξεκινήσει στις 19.00. Είσοδος ελεύθερη!

-Όσοι πάτε, καλά να περάσετε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »