*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Μαΐου

ΒΟΛΙΔΕΣ

20 Μαΐου
ΔΕΝ «ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑΜΕ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ!
Το κυκλοφοριακό και η πλατεία ΤΕΡΑΣ, ήταν ίσως ο βασικότερος λόγος που κινδύνεψε να χάσει ο Λάκης τον Δήμο στις εκλογές του 2010, αλλά και η βασική αιτία της συντριβής του Δημήτρη Μπένη στις εκλογές του 2014.
Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι η Ξάνθη «απαλλάχτηκε» από τον Λάκη Στυλιανίδη και έβγαλε Δήμαρχο τον Δημαρχόπουλο για να κάνει τα πράγματα…χειρότερα!
Δεν μας ενδιαφέρει τι «παιχνίδια» παίζει ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης και τι συμφέροντα μπορεί να κρύβονται  πίσω από την πεζοδρόμηση της οδού Στογιαννίδη που θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την οδό Βενιζέλου και το πρόβλημα του πάρκινγ στη πόλη…
Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο σημερινός Δήμαρχος δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει και να χειροτερεύει την κατάσταση με  το κυκλοφοριακό στη Ξάνθη, ενώ προεκλογικά άλλα βέβαια υποσχέθηκε και δεσμεύτηκε… όπως και ο Χρίστος Πούλιος, με τη διαφορά ότι ο τελευταίος δεν εκλέχθηκε.
Υπενθυμίζουμε βέβαια στον σημερινό Δήμαρχο, αλλά και στους Ταξιτζήδες και επαγγελματίες, ότι εμείς ήμασταν οι μόνοι που φωνάζαμε με την πλατεία ΤΕΡΑΣ, το έκτρωμα δηλαδή του Στυλιανίδη που κυριολεκτικά ρήμαξε τη πόλη μας και το κέντρο…
Και γι’ αυτό δεν πρόκειται ν’ αφήσουμε τον Δημαρχόπουλο να ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο  του προκατόχου του…
(σ.σ. Κι αν τον «ενοχλεί» το τζιπ του Μετέ ή το ότι έρχονται στο γραφείο του Ψευτομουφτή Ξάνθης όλοι οι επίσημοι της Άγκυρας, αυτό δεν σημαίνει ότι με τέτοια ημίμετρα θα λύσει ο Δήμαρχος Μπάμπης το Εθνικό θέμα…Έλεος πιά!).
……

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Είναι πραγματική πρόκληση για την τοπική κοινωνία αυτό που κάνει ο έμμισθος Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Κυριάκος Παπαδόπουλος…
Ο οποίος ενώ εισπράττει τόσο υψηλή αντιμισθία και έχει μετατραπεί σε Τσέπελη Νο 2, από τη μια κυκλοφορεί με αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης ακόμη και…στα χωράφια του όπως μου είπαν κάτοικοι της Σταυρούπολης κι από την άλλη όταν κυκλοφορεί με το αγροτικό του, το παρκάρει μέσα στο… δημαρχείο! 
Από πού κι ως που τα… αγροτικά (!) των δημοτικών συμβούλων ή αντιδημάρχων, πρέπει να έχουν δωρεάν πάρκινγκ στον αυλόγυρο του Δημαρχείου;

(σ.σ. Και βέβαια μόνο  τυχαία δεν είναι η αντιπάθεια του κόσμου της περιοχής Σταυρούπολης για τον συγκεκριμένο Αντιδήμαρχο, που έχει μετατρέψει το δημαρχείο σε…»ιδιοκτησία» του! Σύντομα μάλιστα θα έχουμε μια σημαντική αποκάλυψη, διότι ο συγκεκριμένος κύριος μπορεί τώρα να το «παίζει» δεξί χέρι του Δημαρχόπουλου, επί Στυλιανίδη όμως, το έπαιζε…δεξί χέρι του πρώην αντ΄αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης κυρίου Μπένη και του Τσέπελη! Άσχετα αν λόγω Κοντού έκανε στροφή την τελευταία στιγμή…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »