*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Μαΐου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ο διαχειριστής της Τουρκόφωνης birlikgazetesi απέσυρε τις συκοφαντίες σε βάρος της ηρωικής δασκάλας του Εχίνου!

03 Μαΐου

Οι αρνητικές εξελίξεις στην εκπαίδευση της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, πλέον δείχνουν πως το θέμα έχει φύγει εκτός ελέγχου. Ο καθένας σύμφωνα με τα μυαλά του δηλώνει και γράφει ότι θέλει. Ποιος θα πει ένα στοπ σε όλα αυτά ; Τα σχετιζόμενα υπουργεία είναι ενήμερα για αυτά που συμβαίνουν στην Θράκη ;   Γνωρίζουν τι συμβαίνει με τις περίεργες δραστηριότητες του "Ψευτομουυφτή" Ξάνθης τον οποίο νομιμοποιεί πρώτος και καλύτερος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και τι μέτρα θα πάρουν ;
Μετά από την οδηγία σχετικά με την χρήση των τουρκικών που έστειλε στα μειονοτικά σχολεία ο υπεύθυνος διευθυντής για την μειονοτική εκπαίδευση Κεραμάρης, τώρα ταραχή προκάλεσε δήλωση που φέρεται να έκανε στον λογαριασμό της στο facebook, μια Ελληνίδα δασκάλα που υπηρετεί στον ορεινό όγκο της Ξάνθης, στο τουρκικό δημοτικό σχολείο του Εχίνου. Σύμφωνα με ειδήσεις που εμφανίστηκαν στα σόσιαλ μίντια και στον μειονοτικό τύπο, δασκάλα ονόματι Daphne Stav προκάλεσε αντιδράσεις σε κατοίκους του Εχίνου και κινητοποίησε την Επιτροπή Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Εχίνου, όταν με δήλωση της στο facebook στοχοποίησε την Τουρκία.
Αποκαλύπτεται μάλιστα  πως η Επιτροπή Γονέων μαζί με μαζί με τον βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, πήγαν στον διευθυντή του δημοτικού σχολείου Εχίνου, όπου και κατήγγειλαν το θέμα.
Η εν λόγω Ελληνίδα δασκάλα σε γραπτή της δήλωση στο Facebook, ειρωνευόμενη τον υπουργό Παιδείας Φίλη φαίνεται να λέει τα εξής :
¨Νομίζω πως οκ. Φίλης με τις γνώσεις που έχει πάνω στα θέματα τη Παιδείας, θα τα λύσει όλα…Άλλωστε είναι γνωστό πλέον πόσο αγαπάει την Ελλάδα και υποστηρίζει την χώρα του… Η Τουρκία κάνει το παιχνίδι της σε καθημερινή βάση. Το θέμα είναι η Ελλάδα τι κάνει; Και επιτέλους όποιος δεν αγαπάει την Ελλάδα μπορεί να βγάλει διαβατήριο, για την υπέροχη Τουρκία που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και να μείνει εκεί¨
Σύμφωνα  με τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ, η  μειονοτική κοινωνία σχολίασε στα σόσιαλ μίντια αυτό το περιστατικό, ως εξής : 
«¨Η κυρία Δάφνη που είναι η δασκάλα της 5ης στο δημοτικό σχολείο του Εχίνου, πρέπει να μάθει πως η εκ μέρους μας χρήση της τουρκικής δεν μειώνει την αγάπη μας για την χώρα μας…με αυτό το κείμενο της μήπως θέλει να μας πετάξει όλους έξω από τη χώρα ; Κανείς δεν μπορεί να παραβλέπει καταστάσεις οι οποίες πηγάζουν από διεθνείς συνθήκες. Ανακοινώνεται προς την Επιτροπή Κηδεμόνων, προς τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου του Εχίνου και προς τον βουλευτή Ζεϊμπέκ¨.
http://www.birlikgazetesi.info/haberler/11551-2016-04-20-07-53-59.html
birlikgazetesi.(20/4/2016)»
Σχ : Το εν λόγω άρθρο ωστόσο λίγες μέρες αργότερα μετά το εξώδικο της δασκάλαςς, αφαιρέθηκε από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »