*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Απριλίου

ΞΑΝΘΙΠΠΗ: Νηστίσιμα με συνταγές από το Άγιον Όρος, μαγειρίτσα την Ανάσταση, ψητό αρνάκι και κοκορέτσι το Πάσχα!

23 Απριλίου
 
Φτάνοντας στο τέλος της Σαρακοστής, στη Μεγάλη Εβδομάδα, την Ανάσταση και το Πάσχα, η «Ξανθίππη», προσφέρει στους εκλεκτούς φίλους της, επιλεγμένα νηστίσιμα πιάτα με συνταγές από το «Άγιον Όρος», πάντα με τη γνωστή αυθεντικότητα, ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση, που τη χαρακτηρίζει.
Μετά την Ανάσταση, σας περιμένει με τη specialite της, την πατροπαράδοτη «Μαγειρίτσα»(που μπορείτε να την πάρετε και στο σπίτι σας, αν προτιμάτε), όπως και άλλα παραδοσιακά πιάτα.
Την ημέρα του Πάσχα, σας περιμένει το πασίγνωστο ψητό αρνάκι της «Ξανθίππης», κοκορέτσι, γαρδούμπα, κοντοσούβλι, «τζιεροσαρμάς» και ό,τι άλλο χρειάζεται για ένα Πασχαλιάτικο τραπέζι, για να μείνει πραγματικά αξέχαστο!!
Μετά το Πάσχα, η «Ξανθίππη», τροποποιεί το Menu της με σκοπό να αφυπνίσει συναισθήματα και εμπειρίες οικογενειακής θαλπωρής, παρεϊστικων γευμάτων και «κυριακάτικου τραπεζιού» σε καθημερινή βάση, αλλά και να μυήσει τη νέα γενιά στο ξεκίνημα ενός υπέροχου ταξιδιού παραδόσεων και γεύσεων. Τα πιάτα, με εμφανείς επιρροές από την Ανατολή, αλλά και τη Δύση, πρωτοπορούν με σκοπό την έναρξη ενός «Νέου Κύματος» γεύσεων στην γευστική κουλτούρα της πόλης. «Παντρεύονται» παραδοσιακές Θρακιώτικες συνταγές με τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα και δημιουργείται ένα «ταυτοποιημένο» προϊόν, που χαρακτηρίζει πλέον την «Ξανθίππη».
Όσο θα προχωράμε προς το καλοκαίρι θα έρχονται ολοένα και πιο έντονα και ολόφρεσκα ψάρια ημέρας, «ψιλά» για ουζάκι, αλλά και πιο μεγάλα, για να καλυφθεί όλη η γκάμα των γευστικών απαιτήσεων των φίλων της σε θαλασσινά, αφού το προστάζει και η εποχή!
Το café της, πάντα «μαγικό», υπόσχεται ευχάριστες παρεϊστικες συναντήσεις, με τη συνοδεία εκλεκτού καφέ, ποτού και πιάτων για κρασί και για μπύρα!!
Το «πακέτο»(“Room Service”) της «Ξανθίππης, που προσφέρει γνήσια ποιότητα φαγητού στην… πόρτα μας με 1 μόνο τηλεφώνημα…. απόσταση, κερδίζει συνέχεια νέους φίλους!!
Εκτός από τα γνωστά πιάτα του καταλόγου και του τηλε – menu της, προσφέρει :
-           Μαγειρεμένες γεύσεις, που εναλλάσσονται καθημερινά!
-           Πιάτα Ελληνικής και Θρακιώτικης Κουζίνας
-           Έκπτωση 20% για τους φοιτητές και τους στρατιωτικούς που βρίσκονται στην πόλη μας, με την επίδειξη του φοιτητικού τους πάσου και της στρατιωτικής τους ταυτότητας αντίστοιχα, κατά την παράδοση
-           Έκπτωση 15% για όλους τους υπολοίπους
«Ξανθίππη»- «RoomService»: Ποιοτικό Φαγητό από το χώρο μας, στο χώρο σας!
Από τις 12:00 εως τις 24:00.
Τηλέφωνο για παραγγελίες 25410.23627
Αυτό που δεν αλλάζει είναι οι πάντα προσιτές τιμές και η προσπάθεια για άψογη εξυπηρέτηση αντάξια πάντα των προσδοκιών των φίλων της, καθώς και η δέσμευση για συνεχώς βελτιωμένες υπηρεσίες στο χώρο της «Ξανθίππης» με στόχο να βρίσκεται συνεχώς εκεί, που την κατατάξαμε επί 40 χρόνια τώρα, «φύση και θέση», στην κορυφή της πόλης και της προτίμησης μας.
Επίσης παρόλη την επικείμενη εκ νέου αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ (και πάλι) στην εστίαση, από το 23% σε 24% (από 13% που ήταν πριν 1 χρόνο), απορροφούμε, στο σύνολό της ΚΑΙ αυτήν την αύξηση και διατηρούμε σταθερές τις τιμές μας, που τις είχαμε μειώσει, όταν πριν από περίπου 2,5 χρόνια είχε μειωθεί ο ΦΠΑ από το 23% σε 13% στην εστίαση!!
Και βέβαια οι διάφορες εκπτώσεις μας και οι προσφορές μας, διατηρούνται στο ακέραιο!!
«Ξανθίππη», εκεί που η θέα συναγωνίζεται τη γεύση…ή και το αντίθετο αν προτιμάτε!!
Σας ευχόμαστε : Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση σε όλα τα επίπεδα!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »