*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Απριλίου

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Γ. ΠΑΥΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ! ΞΑΦΝΙΚΑ "ΘΥΜΗΘΗΚΕ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

26 Απριλίου
 
 *Όποιοι τολμούν και διαφωνούν με τις αποφάσεις του κυρίου Παυλίδη, φορείς ή πολίτες, μπαίνουν στο...στόχαστρο! Μια ζωή, τα ίδια και τα ίδια!!!
Μια άνευ προηγουμένου υποκριτική δήλωση, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Γιώργος Παυλίδης με λαϊκισμό άνευ προηγουμένου, επιτίθεται στους Εκπαιδευτές των Σχολών Υποψηφίων Οδηγών Ξάνθης, επειδή είχαν την…»αναίδεια» να απέχουν από τις εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών τη Μ. Δευτέρα 25/04/2016 και την Τετάρτη 04/05/2016 και ώρα διεξαγωγής από 12:00 έως 15:00 διαφωνώντας μαζί του!
Στη δήλωσή του ο κ.Γ. Παυλίδης μάλιστα επιχειρεί να «στρέψει» τους υποψήφιους οδηγούς κατά των 19 δασκάλων των Σχολών Ξάνθης, κάνοντας την παρακάτω απίστευτη δήλωση:
«Κανείς μας δεν δικαιούται να ταλαιπωρεί τους συμπολίτες μας. Αυτούς υπηρετούμε, αυτούς εξυπηρετούμε»!!!
ΩΙΜΕ! Έλεος…Αν ο κ.Γ. Παυλίδης αποτολμούσε να κάνει μια παρόμοια δήλωση:
1.Για τους συναδέλφους του δικηγόρους που απέχουν των καθηκόντων τους εδώ και 4-5 μήνες.
2.Για τους μηχανικούς δημοσίους που επίσης απέχουν εδώ και  τόσο καιρό των καθηκόντων τους, ταλαιπωρώντας εκατοντάδες πολίτες.
3.Για αγρότες και κτηνοτρόφους που επί ένα μήνα και πλέον κλείνανε τους εθνικούς δρόμους
4.Για  την μεγάλης διάρκεια αποχή των εξεταστών
-Θα έλεγε κανείς μπράβο στον κύριο Γ. Παυλίδη που «θυμήθηκε» να «υπερασπίσει» τους …πολίτες!

Γνωρίζοντας μάλιστα και αποκρύπτοντας οτι και οι εξεταστές έχουν δηλώσει ΑΠΟΧΗ από την συμμετοχή τους στις επιτροπές των εξετάσεων, με τη σύμφωνη μάλιστα γνώμη του συνδικαλιστικού τους φορέα, δηλαδή την ΑΔΕΔΥ!!!
Όταν μέχρι σήμερα, δεν έχει αποτολμήσει να κάνει έστω μια απλή δήλωση συμπαράστασης στο λαό που «δοκιμάζεται» από τα απανωτά σκληρά μνημόνια…Αγρότες, επαγγελματίες, μικρομεσαίους, επιχειρηματίες κλπ
Είναι λοιπόν άνευ προηγουμένων φαρισαϊσμός και υποκρισία ο κύριος Γ. Παυλίδης να στρέφεται με δηλώσεις του κατά των 19 εκπαιδευτών  των Σχολών Υποψηφίων οδηγών  Ξάνθης, επειδή οι άνθρωποι είχαν το θάρρος δημόσια να διαφοροποιηθούν με την απόφαση του Περιφερειάρχη για τις εξετάσεις, διατυπώνοντας την ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ τους που ήταν η εξής:
«Ο λόγος της αποχής μας (σ.σ. από τις εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών τη Μ. Δευτέρα 25/04/2016 και την Τετάρτη 04/05/2016 και ώρα διεξαγωγής από 12:00 έως 15:00) οφείλεται στο γεγονός ότι δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί ο όγκος των  «εγκλωβισμένων» υποψηφίων οδηγών, που έχει δημιουργηθεί από τη μεγάλη διάρκεια της αποχής των εξεταστών, με την επιλογή ενός μόνο υποψηφίου οδηγού από κάθε σχολή οδηγών για τις δύο μόνο αυτές ημερομηνίες, όταν σε άλλες περιφέρειες πχ Αττική, οι εξετάσεις διενεργούνται καθημερινά.
Με βάση το σκεπτικό της αποφάσεως του περιφερειάρχη ΑΜΘ και των παραγράφων 9 και 10 που αναφέρουν ότι η μη πραγματοποίηση εξετάσεων πλήττει το δημόσιο συμφέρον, την οικονομική ζωή των πολιτών και δημιουργεί σοβαρά θέματα οδικής ασφάλειας»,
 Ο «Μαχητής» καταγγέλλει την υποκρισία του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Γ. Παυλίδη που όταν «δεν συμφωνούν» κάποιοι μαζί του, βγαίνει ως δήθεν…»υπερασπιστής» των ταλαιπωρούμενων πολιτών! Ενώ κατά κόρον σιωπά στις άλλες περιπτώσεις..
Αντί να τα βάλει ο "γαλάζιος" Περιφερειάρχης με την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που έκοψε την αμοιβή των εξεταστών για υπερωριακή εργασία εκτός ωραρίου, προτίμησε με μια υποκριτική απόφαση και παρόμοια δήλωση, να δείξει το…δήθεν όψιμο ενδιαφέρον του! 
-Όταν ως Περιφερειάρχη και πρώην Νομάρχης ο κ.Γ. Παυλίδης γνωρίζει άριστα ότι, «οι δύο αυτές μέρες την εβδομάδα, δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν με  τίποτα τον μεγάλο όγκο των υποψηφίων οδηγών»!!! 
Προκειμένου ωστόσο οι πολίτες να έχουν μια αντικειμενική άποψη, παραθέτουμε τις θέσεις και των δύο πλευρών. Εσείς ως αναγνώστες μπορείτε να κρίνεται δικαίους και αδίκους:
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΜΘ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ

Αναλυτικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια ΑΜΘ αναφέρονται τα εξής:
Μείζον θέμα για τους πολίτες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης έχει δημιουργηθεί με τις πρακτικές εξετάσεις οδήγησης, μετά τη μακρά άσκηση του δικαιώματος αποχής από αυτές των υπαλλήλων της Περιφέρειας, εκτός ωραρίου οδήγησης. Πολύ μεγάλος αριθμός πολιτών ευρίσκονται σε αναμονή (κατ’ εκτίμηση άνω των 1000, αφού στοιχεία δεν υπάρχουν γιατί δεν κατατίθενται δικαιολογητικά από τις Σχολές Οδηγών).
Μετά από συνεννόηση με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτών οδήγησης όλης της Περιφέρειας και την ακραία θέση (λήγουν τα δελτία τους) που βρίσκονται συμπολίτες μας αποφασίσαμε να δρομολογήσουμε έκτακτες εξετάσεις εντός ωραρίου, κατ΄ οικονομία και προς εκτόνωση της κατάστασης, όπως σε όλη την Ελλάδα αυτή την περίοδο γίνεται.
Στο πλαίσιο αυτό εκδόθηκε όπως δικαιούται ο Περιφερειάρχης, απόφαση εκτάκτων εξετάσεων για δύο (2) μέρες εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, εντός ωραρίου.  Όμως χθες οι εξετάσεις σε άλλα σημεία λόγω αποχής των υπαλλήλων- εξεταστών και σε άλλα λόγω αποχής των Σχολών Οδήγησης δεν πραγματοποιήθηκαν.
Η διοίκηση της Περιφέρειας τονίζει ότι η μόνη πολιτική που μας ενδιαφέρει είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών, στην προκειμένη περίπτωση των υποψηφίων οδηγών.
Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να σεβαστούν τους πολίτες, στα πλαίσια των δικαιωμάτων τα οποία έχουν και μακριά από οποιεσδήποτε πολιτικές αντιπαραθέσεις.
Σχετικά ο Περιφερειάρχης ανέφερε: «Κανείς μας δεν δικαιούται να ταλαιπωρεί τους συμπολίτες μας. Αυτούς υπηρετούμε, αυτούς εξυπηρετούμε».
....
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 25/4/2016 ΚΑΙ 04/05/2015

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΞΑΝΘΗΣ:
"Κατόπιν αποφάσεως του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με αριθμό 4968/78/20-04/2016 περί της πραγματοποίησης έκτακτων εξετάσεων προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών (πρακτικές εξετάσεις), για το σύνολο των Δ/νσεων Μεταφορών και Επικοινωνιών της Α.Μ.Θ., τη Μ. Δευτέρα 25/04/2016 και την Τετάρτη 04/05/2016 και ώρα διεξαγωγής από 12:00 έως 15:00, αποφασίζουμε να απέχουμε των εξετάσεων στις προκαθορισμένες αυτές ημερομηνίες.
Ο λόγος της αποχής μας αυτής οφείλεται στο γεγονός ότι δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί ο όγκος των  «εγκλωβισμένων» υποψηφίων οδηγών, που έχει δημιουργηθεί από τη μεγάλη διάρκεια της αποχής των εξεταστών, με την επιλογή ενός μόνο υποψηφίου οδηγού από κάθε σχολή οδηγών για τις δύο μόνο αυτές ημερομηνίες, όταν σε άλλες περιφέρειες πχ Αττική, οι εξετάσεις διενεργούνται καθημερινά.
Με βάση το σκεπτικό της αποφάσεως του περιφερειάρχη και των παραγράφων 9 και 10 που αναφέρουν ότι η μη πραγματοποίηση εξετάσεων πλήττει το δημόσιο συμφέρον, την οικονομική ζωή των πολιτών και δημιουργεί σοβαρά θέματα οδικής ασφάλειας,
ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.
Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕ ΗΜΙΜΕΤΡΑ!!!!!!!
1. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
2. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ ΑΣΗΜΙΝΑ
3. ΑΜΠΑΤΖΗ ΧΙΚΜΕΤ
4. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΦΩΤΙΟΣ
5. ΚΥΡΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
6. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
7. ΜΑΥΡΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
8. ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
9. ΜΠΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
10. ΞΕΝΟΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
11. ΠΑΠΑΖΙΑΝ ΜΙΣΑΚ
12. ΠΑΤΙΝΙΩΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
13. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
14. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
15. ΣΕΛΕΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
16. ΣΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
17. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
18. ΣΥΝΙΚΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
19. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »