Και η κόντρα Στέλιου Μωραϊτη-Γιώργου Χατζηθεοδώρου καλά κρατεί...Μεγαλοβδομαδιάτικα!

Η «κόντρα» του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου, καλά κρατεί…!
Γ. Χατζηθεοδώρου: "Σκουπίδια" η οικογένεια...Κοκού!
Έτσι στις 26.4 από τη στήλη «παραΣΥΡΙΖΑ» ο γραμματέας της Νομαρχιακής Γ. Χατζηθεοδώρου απαντώντας στην επιστολή του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης αναφέρεται στο «Τροπάριο της Κασσιανής» και σχολιάζει:
1.  Το «παραΣΥΡΙΖΑ» είναι στήλη που σχολιάζει με χιούμορ την επικαιρότητα.
Ενίοτε το …χοντραίνουμε! 
Όπως τα πρόσφατα π.χ.  τεκτενόμενα του ΕΒΕ με τα «σκουπίδια» παντός είδους, στην Πελοπόννησο (οικογένεια Κοκού),  την Σοσιαλδημοκρατία στην πόλη μας,(!) την παραΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, την παραΦΙΛΟΛΟΓΙΑ, την παράΚΡΟΥΣΗ.
Όταν χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, λογικό είναι να παραΦΕΡΕΣΑΙ.
ΥΓ1. Για τα κανονικά σκουπίδια στον νομό Ηλείας, στον Τατούλη σας.
ΥΓ2. Ότι και ο Γλύξμπουργκ είναι τσιπρικός! :)
ΥΓ3. Λάθος ασφαλιστικό διαβάσατε. Ξεχνάτε το PSI, τις 11 περικοπές των συντάξεων, το Καστελόριζο….
2.  Την ιστορία της πατρίδας μας την έγραψαν οι Έλληνες στον Μαραθώνα, στις Θερμοπύλες, στο Μεσολόγγι, στην Αλβανία, στο Πολυτεχνείο.
Οι μαύρες σελίδες της ιστορίας περιλαμβάνουν δοτούς βασιλιάδες και δικτάτορες. Ναι,  αυτούς τους  …φτύνουμε.
Αλλά η ιστορία θέλει μελέτη και κρίση.
Στέλιος Μωραϊτης: Εκτός από ανιστόρητοι, είστε και αγεωγράφητοι…!
Το «xanthileft.gr ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης» εκτός από «ολυμπιονίκες» των Μνημονίων, της ανεργίας και της «κωλοτούμπας». Εκτός από ανιστόρητοι αναδεικνύεστε με την τελευταία ανάρτησή σας και σε αγεωγράφητους «ολυμπιονίκες». Εκτός βέβαια, αν ψευδώς και εσκεμμένα αναφέρεται ότι ο Νομός Ηλείας ανήκει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ότι δήθεν ο Περιφερειάρχης που έχει την ευθύνη του Νομού Ηλείας, είναι ο «Τατούλης μας». Πρέπει όμως να μάθετε ότι ο Νομός Ηλείας ανήκει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και Περιφερειάρχης είναι ο κ. Κατσιφάρας. Τι σημασία έχει όμως ποιος είναι Περιφερειάρχης; Στην Ελλάδα έχουμε Πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και αυτός φέρει την μεγάλη πολιτική ευθύνη του «εθνικού αίσχους» των ατελείωτων χιλιομέτρων σκουπιδιών στο λίκνο του πολιτισμού, το Νομό Ηλείας, της μεγάλης ντροπής και του ευτελισμού της χώρας μας διεθνώς.
Μην ντρέπεστε να το αποδεχθείτε «νίπτοντας τα χείρας σας» ως σύγχρονοι Πόντιοι Πιλάτοι. «Θου, Κύριε, φυλακν τω στόµατί µου». Έλεος!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ