*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Απριλίου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Συλλήψεις τριών στα Κιμμέρια, έπαιζαν «φρουτάκια». Απόπειρα ληστείας στη Κομοτηνή!

24 Απριλίου
Συνελήφθησαν την Κυριακή (24-4-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της  Ξάνθης (Κιμμέρια), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τρείς (3) ημεδαποί, ηλικίας 39, 27 και 24 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (ιντερνετ – καφέ), όπου εντόπισαν τον 24χρονο προσωρινά υπεύθυνο, να έχει εγκαταστήσει, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, πέντε (5) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, με το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια», επιτρέποντας στον 39χρονο και τον 27χρονο, τη διενέργεια του παραπάνω παιγνίου, σε δύο από αυτά.
Κατασχέθηκαν πέντε (5) παιγνιομηχανήματα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.
Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης μία 39χρονη ημεδαπή,  ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
Συνελήφθηκε 47χρονη στη Καβάλα για παράνομα βεγγαλικά, κατασχέθηκαν 1.800 παιδικά αθύρματα
 Συνελήφθη, το Σάββατο (23-4-2016) το μεσημέρι, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της 
Ομάδας  Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 42χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε περίπτερο, ιδιοκτησίας  της 42χρονης, όπου την εντόπισαν να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση 1.800 παιδικά αθύρματα, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια της αρμόδιας αρχής.
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω παιδικά αθύρματα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


ΠΩΛΗΣΗ ΒΕΓΓΑΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Την Παρασκευή 22/4 σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Καβάλα, το οποίο λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος 54χρονος, ιδιοκτησίας της 47χρονης ημεδαπής,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2.500) τεμάχια πυροτεχνικών παιδικών αθυρμάτων.
Συνελήφθη ο 54χρονος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.
…..
ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗ ΜΕΣΟΡΟΠΗ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
Στη Μεσορόπη Παγγαίου στις 23/4 στις 11 το πρωϊ σε  έρευνα που διενεργήθηκε σε περίπτερο, ιδιοκτησίας 43χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1.800) βεγγαλικά - παιδικά αθύρματα. Δράστης συνελήφθη.
Συνελήφθησαν 32χρονος και 31χρονη για απόπειρα ληστείας σε κατάστημα στην Κομοτηνή  
Συνελήφθησαν το Σάββατο (23-4-2016) το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) ημεδαποί, ένας 33χρονος και μία 31χρονη, κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας.  
Ειδικότερα,  το Σάββατο το βράδυ, οι δύο (2) δράστες μετέβησαν σε κατάστημα της πόλης, όπου ο 33χρονος, φορώντας κουκούλα (full face), εισήλθε στο εσωτερικό του και επιχείρησε να διαρρήξει την ταμειακή μηχανή, ενώ η 31χρονη ανέμενε έξω από το κατάστημα. Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος (75χρονος ημεδαπός), τον οποίο στη συνέχεια ο 33χρονος απείλησε με ένα κατσαβίδι και άσκησε σε βάρος του σωματική βία, προκειμένου να του αποσπάσει χρήματα, πλην όμως δεν τα κατάφερε και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.
Σημειώνεται ότι η 31χρονη έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κομοτηνής, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
.....
Συνελήφθη 29χρονος στη Καβάλα γιατί έκλεψε ένα αεροβόλο πιστόλι από κατάστημα εμπορίας όπλων.
Συνελήφθη, το Σάββατο (23-4-2016) το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι την 22-4-2016 το βράδυ, προσποιούμενος τον πελάτη, εισήλθε σε κατάστημα (εμπορίας όπλων – καταδυτικών ειδών) στην Καβάλα, όπου με το πρόσχημα αγοράς διαφόρων προϊόντων, αφαίρεσε ένα αεροβόλο πιστόλι.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε στην οικία του 29χρονου το αφαιρεθέν αεροβόλο πιστόλι, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο ιδιοκτήτη του.
Σημειώνεται ότι στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ο 39χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, κατηγορούμενος για παραβίαση όρων ασφαλούς φύλαξης του παραπάνω όπλου.
Επισημαίνεται ότι ο 29χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »