*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Απριλίου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ: Συνελήφθη 50χρονος στη Ξάνθη, έκλεβε τους συνεταίρους του! Καί σύλληψη 33χρονου

28 Απριλίου
Συνελήφθη την Τετάρτη (27-4-2016) το απόγευμα, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 50χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για υπεξαίρεση.
Αναλυτικότερα, προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο δράστης, υπάλληλος και μέτοχος ενός συνεταιρισμού στην Ξάνθη, ιδιοποιείται διάφορα υλικά - εμπορεύματα του συνεταιρισμού, τα οποία στη συνέχεια πουλάει, αποκομίζοντας χρηματικά ποσά.
Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας, συνελήφθη ο 50χρονος, καθόσον πούλησε σε αστυνομικό, που παρουσιάστηκε στο κατάστημα του συνεταιρισμού ως πελάτης, υλικά – εμπορεύματα του συνεταιρισμού, παραλαμβάνοντας από αυτόν το αντίτιμό, χωρίς όμως στη συνέχεια να το καταβάλει στο ταμείο του συνεταιρισμού.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
Σύλληψη 33χρονου στη Καβάλα για απόπειρα κλοπής  
Συνελήφθη την 27-4-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 33χρονος ημεδαπός, διότι μαζί με έναν άγνωστο δράστη αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τη μπαταρία δίκυκλης μοτοσικλέτας, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μια μπαταρία δίκυκλου οχήματος, το ιδιοκτησιακό καθεστώς της οποίας ερευνάται.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »