ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Οριστική η παραίτηση του Ι. Χατζηευφραιμίδη, επικαλείται λόγους υγείας, νέος Πρόεδρος ο Τ. Θεοδωρίδης!;;

*Μόνο ο Λύρατζης δεν παραιτείται με …τίποτα και λέει δεν θα γίνω εγώ νέος...Τσέπελης!

Λόγους υγείας επικαλείται ο Πρόεδρος του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (Παιδικοί σταθμοί, ΚΑΠΗ Ξάνθης κλπ) Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης (σ.σ στη φωτογραφία με τον Δήμαρχο Ξάνθης και τον Γ. Παπασταματίου), στην αίτηση παραίτησης που κατέθεσε την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου και έγινε ήδη δεκτή από τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο. Αλήθεια ή ψέματα; Το γνωρίζει βέβαια μόνο ο ίδιος, ωστόσο στη 18μηνο της Προεδρίας του, η θητεία του συνοδεύτηκε από «σκάνδαλα», περίεργες αναθέσεις και κάθε φορά που γνώριζε ότι η αντιπολίτευση τον έχει στην «πυρά» φρόντιζε να απουσιάζει με αποκορύφωμα την τελευταία συνεδρίαση με τις υπερτιμολογήσεις της μπανάνας…
Μέλη της αντιπολίτευσης ισχυρίζονται ότι για όλες τις αποφάσεις τους, ισχυρίζονταν ότι «λειτουργεί κατόπιν εντολών του Δημάρχου…», κανείς όμως δεν  γνωρίζει τους πραγματικούς λόγους.
Στην γειτονιά του Αϊ Βασίλη κατηγορήθηκε ευθέως για την περίεργη αγορά των c.d του Σαββιδάκη και μάλιστα με τιμή κατά 2 ευρώ ακριβότερη από ότι αυτό πωλείται στο διαδίκτυο, ενώ ουκ ολίγες φορές βρέθηκε στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης.
Την παραίτησή του διέρρευσε πρώτος ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης που άφησε μάλιστα απειλές ότι θα…»παραιτηθεί» και ο ίδιος, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχε ποτέ το θάρρος να το κάνει, ενώ όταν σε κάποια φάση του πρότεινε ο Δήμαρχος να τον κάνει αντιδήμαρχο, επέμενε να διατηρήσει την θέση του με κάθε τρόπο. 
Μάλιστα δεξιά αριστερά, λέει με νόημα, "εγώ δεν θα γίνω νέος Τσέπελης..." και τον τελευταίο καιρό συνοδεύει τον πρώην Αντιδήμαρχο Ξάνθης σχεδόν σε όλους τις εξόδους του. 
Πιθανός αντικαταστάτης του Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη ακούγεται ο Τάσος Θεοδωρίδης που πέρασε με επιτυχία από το συγκεκριμένο πόστο, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβει Πρόεδρος και η πρώην Αντιδήμαρχος στον κοινωνικό τομέα Δέσποινα Παρτσαλίδου.