*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Φεβρουαρίου

ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για την διευθύντρια του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης: Δεν ασχολούμαστε, δεν ανήκει στον…ΣΥΡΙΖΑ!

04 Φεβρουαρίου
Με μια απίστευτου κάλλους δημοκρατική και…»αριστερή» ευαισθησία, σύμφωνα με τον Giannis Σιδηρόπουλο ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, με αφορμή την επιστολή της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης Αναισθησιολόγου Σοφίας Παπαναστασίου στο «Μαχητή» και τις θέσεις που διατύπωσε σχετικά με τη προσφώνηση "σεβασμιότατε" για τον "Ψευτομουφτή" Ξάνθης κ.Μετέ, με χαλαρή άνεση απάντησε ότι…δεν ασχολείται γιατί η συγκεκριμένη γιατρός αναισθησιολόγος δεν ανήκει στον…ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε άλλο…πολιτικό χώρο! (σ.σ. Εμείς ως «Μαχητής» δεν διανοηθήκαμε καν να ρωτήσουμε την κ.Παπαναστασίου σε ποιόν πολιτικό χώρο ανήκει γιατί πρώτον θα ήταν ρατσιστικό και δεύτερον, δεν μας ενδιαφέρει...μας ενδιαφέρει οτι πρωτίστως είναι ΓΙΑΤΡΟΣ και "θυσιάζεται" για τους καρκινοπαθείς!)
Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Giannis Sidiropoylos που έχει πλέον αναχθεί σε ανεπίσημο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και κυρίως του βουλευτή Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, έγραψε τα παρακάτω:
«Η υπόθεση του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης μιλά από μόνη της και δεν χρειάζεται περισσότερα σχόλια. Οι ΑΝΕΛ αντέδρασαν με το γνωστό τρόπο ζητώντας την απομάκρυνση της διευθύντριας ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ το μοναδικό σχόλιο που ακούστηκε από ανθρώπους που βρίσκονται πέριξ του κόμματος ήταν πως ευτυχώς που η διευθύντρια ανήκε σε άλλο πολιτικό χώρο και όχι στο δικό τους  (και άρα δεν ασχολήθηκε κανείς και το ζήτημα έκλεισε πριν καν ανοίξει)..»
-Πραγματική....αριστερά!!! Αφού δεν ανήκει στο κόμμα στο πυρ το...εξώτερον!  Και με "εκπρόσωπο" δημοσιογράφο που πήρε βραβείο, για τον...αντιρατσιστικό του αγώνα και τις διακρίσεις!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »