*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Φεβρουαρίου

ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ: Δέχομαι απειλές θανάτου!

10 Φεβρουαρίου
Περίεργες δηλώσεις του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης στο κρατικό Τουρκικό πρακτορείο! Μιλάει για «παραρακράτος» χωρίς όμως να κατονομάζει κανέναν!

*Σε περίπτωση που συμβεί κάτι σε εμένα και στην οικογένεια μου, υπεύθυνο είναι το ελληνικό κράτος»
Αλήθεια; Προβοκάτσια; Διασπορά ψευδών ειδήσεων; Επικοινωνιακό προσωπικό τρυκ; Κανείς δεν γνωρίζει προς το παρόν, μολονότι όπως λένε αποκλειστικές πληροφορίες μας το θέμα διερευνά σχολαστικά πλην του Υπουργείου Εξωτερικών και η ΕΥΠ, έχει ωστόσο «φουντώσει» στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα Tourkikanea.gr,  ο «ψευτομουφτής» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, δήλωσε στο Kρατικό Πρακτορείο Αναντολού (ΑΑ), πως λόγω των δραστηριοτήτων του στην περιοχή δέχεται απειλές θανάτου ο ίδιος και η οικογένεια του.
Συγκεκριμένα  ο κ.Μετέ στην γραπτή του ανακοίνωση, αναφέρει πως «οι θρησκευτικοί λειτουργοί που υπηρετούν την τουρκική-μουσουλμανική μειονότητα  και οι εκλεγέντες από την μειονότητα μουφτήδες, δέχονται απειλές».
Ο Μέτε χρησιμοποιεί την φράση «Το παρακράτος στην Δυτική Θράκη προσπαθεί να χαλάσει την γαλήνη της μειονότητας και της πλειονότητας» ενώ κάνει έκκληση στους θρησκευτικούς λειτουργούς, «να μην ανταποκριθούν στις προκλήσεις και να μην παραιτηθούν από τα καθήκοντα τους».
Ο Μέτε στην δήλωση του αναφέρει τα εξής: «Σε περίπτωση που συμβεί κάτι σε εμένα και στην οικογένεια μου, υπεύθυνο είναι το ελληνικό κράτος».
(σ.σ. Τώρα πως είναι δυνατόν με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που στήριξε φανατικά ο «Ψευτομουφτής» να υπάρχει…παρακράτος και τι ακριβώς υπονοεί με την συγκεκριμένη φράση ο κ.Μετέ, αρμόδιο να μας απαντήσει είναι το γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων στη Ξάνθη, αλλά και το Υπουργείο Εξωτερικών, αφού από τις δηλώσεις του και τα όσα αναφέρονται στο κρατικό Πρακτορείο Αναντολού η πατρίδα μας εμφανίζεται υποχείριο…»παρακρατικών μηχανισμών»! Συκοφαντία και ψευδείς ειδήσεις, που δεν μπορούν να μείνουν φυσικά αναπάντητες…Περιμένουμε λοιπόν την επίσημη άποψη και θέση του Υπουργείου Εξωτερικών της χώρας μας).


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »