*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Φεβρουαρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

10 Φεβρουαρίου
Δεν είναι όλα… μαύρα!
*Να ευχηθώ καλή επιτυχία στους Πέτρο Ούτση και Γιάννη Σιδηρόπουλο που για μια ακόμη φορά «σκέφτονται» για τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της ακριτικής Σταυρούπολης πριν από…αυτούς γι’ αυτούς, δημιουργώντας Branding Τόπου «Νεστοχώρια» με την φανατική μάλιστα στήριξη όπως μαθαίνω του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη, του Επιμελητηρίου, του Πουσπουρίκα, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Μιχάλη Αμοιρίδη, του Δήμαρχου Μπάμπη και της ειδικής συνεργάτιδάς του  και φυσικά και του Αντιδήμαρχου Σταυρούπολης Κυριάκου Παπαδόπουλου…
-Όλοι στον αγώνα να τους στηρίξουμε… πρώτα βέβαια τους Π. Ούτση και Γ. Σιδηρόπουλο και μετά για τα Νεστοχώρια!
-Το τερπνόν μετά του ωφελίμου…!
(σ.σ. Πρόταση της στήλης, να συμβάλει και ο Λύρατζης στη νέα μεγάλη… επιχειρηματική τους πρωτοβουλία).
……
*Του κρεοπώλη Γιώργου Μπατζακίδη πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι μπορεί να έχει εκλεγεί Πρόεδρος με «πλαστά» μέλη, διαθέτει όμως άριστο θράσος για να βγαίνει στο face book και να κάνει… αυτοπροβολή για τους ανύπαρκτους «αγώνες» του χωρίς να λέει λέξη για την ταμπακέρα και αυτά που δικαίως του καταλόγισαν οι δημοτικοί υπάλληλοι…
-Καθότι είναι πράγματι γελοίο και αστείο, ενώ όλοι μιλάνε για συνειδητή ΠΑΡΑΝΟΜΗ πράξη του Δήμαρχου Αβδήρων Γ. Τσιτσιρίδη εσύ χωρίς να έχεις την τόλμη να βγάλεις σαν Ομοσπονδία μια ανακοίνωση, να βγαίνεις στο face book και να λες… άρες μάρες κουκουνάρες!
……
*Τώρα πως έγινε και το δεξί χέρι του Τσέπελη από πρώην υμνητής του Μπουτάρη και του Στυλιανίδη, μας προέκυψε ξαφνικά… ΣΥΡΙΖΑίος, όπως παλιότερα το «έπαιζε» Σγουριδικός..
-Πες μου ποιοι είναι τα «συντρόφια» σου, να σου πω…  «ποιος είσαι»!
……
*Μαθαίνω ότι «ενόχλησε» πολύ τον κύριο Αλαφούζο το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Μ»… αν και περισσότερο θα έπρεπε να τον «ενοχλήσει» που τον πήραν χαμπάρι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.
-Πρόβλημά του βέβαια…
……
*Φυσικά δεν μας νοιάζει τι λένε Αλαφούζος και οι «τσάτσοι» του από τα ΜΜΕ που διευθύνει, όταν όμως μιλάει ή αφήνει υπαινιγμούς για την Ξάνθη, θα πρέπει να πλένει προηγουμένως το στόμα του πολλές φορές…! Η ανοχή δεν σημαίνει και αδυναμία, διότι τις ίδιες μαλ…, έλεγε και ο πρώην προπονητής του κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός έπαιζε με την Skoda Ξάνθη.
…….
*Από «αρβύλα» άλλο τίποτα τον τελευταίο καιρό… Η τελευταία που κυκλοφόρησε το βράδυ της Δευτέρας;
Ότι δήθεν δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι, απήγαγαν τον… «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ. Μετέ και τον οδηγό του!
Τηλεφώνησε μάλιστα όπως έμαθα κάποιος αγωνιών οπαδός του και ο άνθρωπος όταν το άκουσε, πρώτα έμεινε άναυδος για λόγο και μετά… διέψευσε γελώντας για το… πρωταπριλιάτικο μήνα Φλεβάρη!
……
*Μη ξεχάσει ο Λύρατζης να βάλει χορηγούς επικοινωνίας όλους αυτούς που «ξεφώνιζαν» πέρσι και κραύγαζαν εναντίον μας εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου…
Προκειμένου να δούμε αν θα προσφέρουν έστω στο… 1/4 αυτά που προσφέραμε εμείς πέρσι! ΤΖΑΜΠΑ φυσικά!

Ο Πρόεδρος άλλωστε ξέρει και που δίνει τις αναθέσεις των 25.000 ευρώ, αλλά και ποιους «μάνατζερ» θα επιλέξει εντός ή εκτός Βουλγαρίας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »