*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Φεβρουαρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

12 Φεβρουαρίου
*Βρε τους… «Φλωρινοκλαρινιώτηδες»! Από δω το είχαν, από εκεί το είχαν, πάλι τα κατάφεραν…
-Δύο ακόμη νέα παιδιά που ξεκίνησαν από τη Θρακική Θεατρική Σκηνή και πήραν μάλιστα το 1ο βραβείο στο «Φεστιβάλ Τραγουδιού», ο Γιώργος Κουμουλίδης και η Γεωργία Ταστσόγλου, προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της παραγωγής X-factor στην Θεσσαλονίκη μεταξύ περίπου 4.000 υποψηφίων…
……
*Μάλιστα η Γεωργία ενθουσίασε τόσο πολύ την Επιτροπή, Γ. Θεοφάνης, Π. Ζήνα, Τάμτα, Θ. Μαραντίνης που προκρίθηκε από τώρα κατευθείαν στη τελική φάση που ξεκινάει στο ΣΚΑΪ τον Μάρτιο με παρουσιαστή τον Ρουβά.
-Άντε Giannis  Σιδηρόπουλε και στα… «δικά σας»! Ευχόμενος μετά το X-factor να γίνει και το… X-Dancing Salsa! Και κάτι ανάλογο εύχομαι και στον νεαρό κιθαρίστα Γιώργο Ξυνίδη του τρομερού συγκροτήματος Underhill West, αλλά και στην Χρύσα Μωραϊτη που επιμένει μη… Φλωρινοκλαρινιώτικα!
……
*Έχω πάντως μια αγωνία (από τώρα...) για το τρομερό φετινό πρόγραμμα που ετοιμάζει ο Λύρατζης και για μια ακόμη φορά θα πάει έτοιμο στο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού για να το… ψηφίσουν τα υπόλοιπα μέλη!
-Είτε είναι παρόντα, είτε είναι απόντα…
……
*Σίγουρα αυτήν τη φορά ο εκ Λαγκαδά μάνατζερ και πάλι θα μας… «αιφνιδιάσει», αφού όπως άκουσα μέχρι και τους… «Onirama» μπορεί να μας κάνει τη χάρη να μας φέρει!
-Άσχετα αν κι αυτούς τους έφερε δύο φορές στα Καρναβάλια του ο Φανουράκης, μία ήρθαν μόνοι τους με τον Ρουβά και την Φουρέϊρα στο «Φ. Αμοιρίδης», μια τους έφερε η Skoda Ξάνθη στο Le chalet (19/8/2011 στη παρουσίαση της ομάδας) κι άλλη μία εμφανίστηκαν στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ στις 25/1/2012 για τα 16 χρόνια του μαγαζιού!
-Τουτέστιν 6 φορές!!!!
-Τουτέστιν ξεμπερδέψαμε με τους «παλιούς»… ακολουθώντας τους κατά πόδας!!!
(σ.σ. Χώρια που αν θυμάμαι καλά, τους έφερε και ο Αθλητικός σύλλογος Κενταύρου στις εκδηλώσεις τους, οπότε μιλάμε για 7 φορές στα τελευταία χρόνια!!).
……
*Η σημερινή αποκάλυψή μου; Ο Λύρατζης λοιπόν ήθελε να φέρει αρχικά τους Onirama τον φετινό Δεκέμβρη στη Γειτονιά της Πέπης, προτιμώντας τελικά (στην ίδια τιμή!!) play back τον  Μαρτάκη…
-Οπότε «εκπληρώνει» το… «όνειρό» του και μας τους φέρνει στο… Καρναβάλι για να πρωτοτυπήσει!
(σ.σ. Θέλω οπωσδήποτε σπέσιαλ φωτογραφία των Onirama και με τον Μπάμπη και με τον Λύρατζη…Με φόντο φυσικά τον μάνατζερ του Λαγκαδά…).
……
*Κι ένα τελευταίο για το Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού. Παιδιά δεν χρειάζεται να είστε παρόντες για να ψηφίσετε το ΕΤΟΙΜΟ πρόγραμμα που θα σας φέρει ο Λύρατζης στο διοικητικό συμβούλιο.
-Κάντε το όπως ο… Κώστας Τριανταφυλλίδης! Απλά ψηφίστε το, είτε είστε παρόντες, είτε είστε απόντες! Κάντε το, όπως ο εκπρόσωπος του Κυριάκου στη Ξάνθη.
……
*Δύο ανακλήσεις στη συσκευασία του… ενός, κυριαρχούν στα θέματα της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Αβδήρων, όπως διαβάζω στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Επιτροπή που συνεδριάζει στις… 10 το πρωί!

(σ.σ. Πάλι καλά δηλαδή που δεν τους έφερε ξημερώματα, να είναι μόνο τα μέλη που λένε πάντα ΝΑΙ στον Δήμαρχο Αβδήρων). 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »