*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιανουαρίου

Η SKODAA Ξάνθη αφήνει πίσω της τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις και κοιτάζει πλέον τον επικείμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

21 Ιανουαρίου

Τρεις εκτός για Ξάνθη, προπονήθηκε ο Φλίσκας

Φλίσκας
Adtech Ad

AdTech Ad
Ισόπαλη 1-1 ήρθε η SKODA Ξάνθη με τον ΠΑΟΚ σε εξ αναβολής αγώνα και έφτασε τους 19 βαθμούς στο πρωτάθλημα, όσους έχει και η Βέροια, ευρισκόμενη στην 12η θέση του πίνακα.
Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αφήνει στο παρελθόν τη μάχη με τον "Δικέφαλο" και εστιάζει στο επόμενο παιχνίδι, αυτό του Σαββάτου (19:30) με τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Στο σημερινό πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ εκτός από τους Βασιλακάκη - Νιέτο (τράβηγμα και σφύξιμο στον δικέφαλο αντίστοιχα) και Γουάλας (πρόβλημα στον προσαγωγή) ενώ κανονικά συμμετείχε ο Φλίσκας που ξεπέρασε την ίωσή του.
Το πρώτο γκρουπ απαρτίζονταν από αυτούς που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, οι οποίοι ακολούθησαν ασκήσεις αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό επιτελείο έριξαν το βάρος στο πρέσινγκ και τις ασκήσεις τακτικής.
....
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »