*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Ιανουαρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

19 Ιανουαρίου
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΕΌΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ;
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ... ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ! 
Το περασμένο Σάββατο ζητήσαμε από το maxitisthrakis.blogspot.com, να παρέμβουν επιτέλους οι Εισαγγελείς Εφετών δεν μπορεί εσαεί αυτοί που έχουν προσβάσεις και κάλυψη στον Δήμο Ξάνθη να κάνουν ότι θέλουν στη πόλη.
Δεν είναι άλλωστε πρώτη φορά που ασχολούμαστε με το φαινόμενο Τσέπελη που συνεχίζει να παρανομεί, θεωρώντας ότι είναι υπεράνω των Νόμων κι ας υπάρχει ήδη μια τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση σε βάρος του από το Εφετείο Θράκης.
Πρόσφατο λοιπόν παράδειγμα το «Πρώτο Σκαλί’ του Τσέπελη στην πλατεία Αντίκα το οποίο βλέπετε στη φωτογραφία πως είναι ΤΩΡΑ!
Ο Τσέπελης λοιπόν "κατήργησε" εντελώς και τα...πεζοδρόμια (!) πλην των κοινόχρηστων χώρων, ενώ ο Δήμος του Δημαρχόπουλου, δεν υλοποιεί τις αποφάσεις της Υπηρεσίας Νεότερων Μνημείων!
Δείτε λοιπόν πως είναι ΤΩΡΑ και  πως "αλλοιώθηκε" η εικόνα στη Π. Πόλη με τις δυο φωτογραφίες που ακολουθούν!

Δείτε λοιπόν σ’ αυτήν την παλιά αλλά «καθαρή» φωτογραφία πώς ήταν το κατάστημα αρχικά στην Παλιά Πόλη, δείτε το πεζοδρόμιο που δεν υπάρχει πλέον....! Ούτε σαν δείγμα. Και πως "αλλοίωσαν" το περιβάλλον με την πλήρη ανοχή των υπηρεσιών και του Δήμου Ξάνθης.
Δείτε ωστόσο και επί Αρχόντισσας πως ήταν το μαγαζί όταν το ΑΓΟΡΑΣΕ ο Τσέπελης! Με πεζοδρόμιο και κοινόχρηστο χώρο που τώρα πλέον δεν… υπάρχει ούτε για δείγμα! .Πλήρης αλλοίωση του περιβάλλοντα χώρου με την ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ!
Με την πλήρη κάλυψη του Δήμου Ξάνθης και των υπηρεσιών του! Και με την πλήρη κάλυψη μέχρι πρότινος και της υπηρεσίας Νεότερων Μνημείων..!  
Βέβαια όταν Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης αλλά και της ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, Εισαγγελείς Πρωτοδικών (απο τη Κομοτηνή...) και δικαστικοί, συχνάζουν στο παράνομο του Τσέπελη που πήρε χωρίς δημοπρασία και το διπλανό πρώην μανάβικο-ακίνητο της Μητρόπολης στη Π. Πόλη, πως να εφαρμοστεί ο Νόμος;
-Παρά τα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ έγγραφα της Υπηρεσίας Νεότερων Μνημείων στον Δήμο Ξάνθης που "καταχωνιάζονται" στα...συρτάρια απο 4/1/2016;

(Σ.Σ Και όλα αυτά με την ΠΛΗΡΗ ΑΝΟΧΗ και κάλυψη του Δήμαρχου Ξάνθης και του αντιδήμαρχου Δόμησης Κίρατζη Ερκάν! Δεν υπάρχει καν πεζοδρόμιο!!!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »