*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Δεκεμβρίου

MH ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ "ΜΑΧΗΤΗ" ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

24 Δεκεμβρίου
*Γελάει και το παρδαλό κατσίκι! Ακυρώθηκε απο την Αποκεντρωμένη ο προϋπολογισμός του Δήμου Αβδήρων για το 2016. Για ανευθυνότητα Τσιτιρίδη, μιλάει ο Τσολακίδης, τι αναφέρει στο δελτίο τύπου  της παράταξής του!
*Σκληρή καταγγελία και του Κώστα Αντωνιάδη της Δημοκρίτειας Κίνησης Αβδήρων κατά του Δημάρχου Αβδήρων! 5.000 ευρώ για λουκούμια ο Τσιτιρίδης, 8.000 για ανθρωπιστική βοήθεια σε...93 φτωχές οικογένειες του Δήμου Αβδήρων! ΑΙΣΧΟΣ!
*ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ: Με το τέλος της θητείας μου, τελειώνει για μένα η Τοπική αυτοδιοίκηση και ο Δήμος Ξάνθης. 
*Απίστευτο! Μας "πολεμάνε" οι δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι του Κοντού, που...ευεργετήσαμε! 
*Ποιός Δήμαρχος σιγόνταρε τον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ όταν είπε, "μπορούμε και στην Ξάνθη να εκλέξουμε 3 μειονοτικούς βουλευτές;"
*Νέος Τσέπελης (Σταυρούπολης) ο...Κυριάκος Παπαδόπουλος. 16.000 ευρώ στους (προεκλογικύς" υβριστές του Κοντού και της ΣΕΚΕ απο τους Δημάρχους Ξάνθης και Αβδήρων!
*Και όλα τα καυτά πολιτικά και αθλητικά παρασκήνια.
Και ΣΗΜΕΡΑ....ΜΑΧΗΤΗΣ. Η εφημερίδα που αποκαλύπτει αυτά που κρύβουν οι άλλοι! 
Τραπέζι του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη λόγω των Χριστουγέννων στον Περιφερειάρχη και τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου του στη Ξάνθη
 
 
Τραπέζι στο "ΠΕΡΑΣΜΑ" για τους υποψηφίους και τους Περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του στη Ξάνθη, παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης.
Παρόντες σε αυτό ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης, σχεδόν όλοι οι υποψήφιοί του και φυσικά και οι εκλεγέντες Περιφερειακοί του σύμβουλοι Γιάννης Μπούτος, Μπιρόλ, Ευφραιμίδης κλπ. Αντίθετα απουσίαζαν απο αυτό στενοί του συνεργάτες που έδωσαν την μάχη της Περιφερειακής Αναγέννησης στις εκλογές του 2014. 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρης δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις, τονίζοντας οτι "ήταν ένα απλό φιλικό τραπέζι, προκειμένου να ευχηθούμε καλές γιορτές και να κάνουμε μια χαλαρή φιλική συζήτηση..."
 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »