*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

31 Δεκεμβρίου
ΕΚ ΚΑΚΟΥ ΚΟΡΑΚΟΣ ΚΑΚΟΝ ΩΟΝ!
TO ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Γ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΗ «ΒΡΑΔΙΑ ΟΝΕΙΡΩΝ» KAI H ΛΙΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ...ΚΙΤΣΑΡΙΑΣ!
Ο δαιμόνιος χορευτής της Salsa latin, εργολάβος-δημοσιογράφος Γιάννης Σιδηρόπουλος, αορίστως ως συνήθως, θεώρησε καλό και χθες να επαναλάβει τον εαυτό του, με ύβρεις και χαρακτηρισμούς που του ταιριάζουν «γάντι», ενώ παράλληλα κάνει και επίδειξη της αγραμματοσύνης του, αφού μπερδεύει και «βαπτίζει» την λέξη ματαίωση με τη λέξη αναβολή... Κάποια στιγμή πρέπει ν’ αρχίσει και να «μαθαίνει» τις έννοιες των λέξεων.
Με αφορμή λοιπόν την ματαίωση κι όχι αναβολή, της «Βραδιάς Ονείρων» από τη ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ εξ’ αιτίας του θανάτου της αδικοχαμένης Μαρίας Τζελέπη θεώρησε καλό να βγει στο face  book και να μας καθυβρίσει χλευάζοντας, με την παρακάτω ανάρτηση:
«Εκφράζουμε όλοι τη βαθιά θλίψη μας για την 18η (μπορεί και 19η) αναβολή της «Βραδιάς Ονείρων». Δυστυχώς για άλλη μια φορά το κατεστημένο πολέμησε αυτή την κινηματική γιορτή των λούμπεν φλωρινοκλαρινιώτηδων και της κιτσαρίας και έτσι ανατρέπεται και ο δικός μας προγραμματισμός για την αλλαγή του χρόνου.
Κρίμα γιατί πέρα από τους γελοίους πρωταγωνιστές θέλαμε να δούμε και τους μπετόβλακες που χαριεντίζονται με την παρακμή.
Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μια κρυφή ελπίδα πως αυτή τη φορά θα γίνει αλλά δεχτήκαμε άλλο ένα χτύπημα και μαζί και ο πολιτισμός της Ξάνθης. Πόσα χτυπήματα να αντέξουμε πια;».
-Εκ κακού κόρακος βέβαια, κακόν ωόν... Αυτό μπορεί να δώσει ο Σιδηρόπουλος και αυτό δίνει. Μακάρι να είχαμε την ικανότητα με ειδική ψυχοθεραπεία, να δίνουμε λύσεις στο «τίποτα»..
(Υ.Γ. Μπορείς να τρέχεις όσο θέλεις Giannis πίσω από (τις) «σκιές» (μας0 κυνηγώντας τους δαίμονές σου, αλλά από κει και μετά... δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο για την αθεράπευτη περίπτωσή σου. Ευχόμαστε ωστόσο να ικανοποιήσεις την επιθυμία σου και από Salsa latin να το γυρίσεις σε ότι νοιώθεις καλύτερο για σένα και τα εσώψυχά σου... Κι αφού επέλεξες το Face book για να μας  χλευάσεις, αντί ύβρεων σου απαντώ με την ανάρτηση και το χαριτωμένο σκίτσο που σου αφιέρωσαν οι φίλοι σου...).
....

Αναμενόμενα τα... «πάντα» από το δίδυμο της Περιφέρειας!
Δεν μου κάνει καμιά εντύπωση. Οτι Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης  Μιχάλης Αμοιρίδης αρχές Δεκέμβρη απέκλεισαν και πάλι από την καταχώριση της Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας μόνο δύο εφημερίδες της Ξάνθης.
Συμπτωματικά....Τον Μαχητή και την Αδέσμευτη.
Το αντίθετο θα με εξέπληττε... Άλλωστε εδώ νοιώθουμε πλέον βαθιά στο πετσί μας την αχαριστία του Μπάμπη Δημαρχόπουλου και του Γιώργου Τσιτιρίδη...


Στο «δίδυμο» της Περιφέρειας θα «μέναμε»; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »