*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Νοεμβρίου

UniDay 2015: Γνώρισε το πανεπιστήμιο από τους ίδιους τους φοιτητές!

21 Νοεμβρίου
Η EESTEC LC Xanthi διοργανώνει το UniDay για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μια ημερίδα με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών της Ξάνθης για τις σχολές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27/11 στον Πολυχώρο “Π” του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης (Καπνεργατών 9, Ξάνθη).

Συγκεκριμένα, σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, εντός του ιδρύματος,  θα στηθούν ειδικά περίπτερα (stands) σε κάθε ένα από τα οποία, θα υπάρχει ειδική αντιπροσωπεία από τις σχολές του Δ.Π.Θ. και από τις πόλεις στις οποίες δραστηριοποιείται (Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη).

Μαθητές λυκείων της Ξάνθης θα έχουν την ευκαιρία να απευθυνθούν σε φοιτητές των σχολών που τους ενδιαφέρουν, ώστε να ενημερωθούν και να λάβουν καλύτερες αποφάσεις για τη μεταλυκειακή τους εκπαίδευση.

Οι επισκέπτες θα πληροφορηθούν αρχικά για τις επαγγελματικές προοπτικές και την επαγγελματική ανέλιξη που προσφέρει η κάθε σχολή, καθώς και για το επίπεδο δυσκολίας των μαθημάτων. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την φοιτητική καθημερινότητα, αλλά και  το κλίμα που επικρατεί στο πανεπιστήμιο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους Χρυσούς Υποστηρικτές: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και New York College, για την ευγενική προσφορά τους στην εκδήλωση!


Πανεπιστήμιο Λευκωσίας- Μία διεθνής ακαδημαϊκή κοινότητα δίπλα σου, σε μία χώρα που μιλά τη γλώσσα σου! Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει σύγχρονα και δυναμικά προγράμματα σπουδών, αναγνωρισμένα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οποία προετοιμάζουν δυναμικά τους φοιτητές για την είσοδό τους στον επαγγελματικό στίβο. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει για το UniDay 2015 μέχρι 50% έκπτωση στα δίδακτρα για τους φοιτητές από Ελλάδα! 

Το New York College, σε συνεργασία με διεθνούς φήμης, αναγνωρισμένα Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, προσφέρει υψηλής ποιότητας πολυπολιτισμική εκπαίδευση, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, σε ένα πλήθος σύγχρονων ειδικοτήτων. Οι φοιτητές μας ολοκληρώνοντας τις σπουδές τους λαμβάνουν το πτυχίο τους απευθείας από το συνεργαζόμενο πανεπιστημιακό ίδρυμα του εξωτερικού.Αποκλειστικά για το UniDay 2015, το NYC προσφέρει 2 υποτροφίες για Bachelor και 1 υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »