*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Οκτωβρίου

Στο κενό η συνεχής λάσπη απο την εφημερίδα ΤΟΛΜΗ και το συγκρότημα στο πρόσωπό του

02 Οκτωβρίου


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Πανηγυρικά αθώος ο πρώην Πρόεδρος της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Πασχάλης Λύρατζης

Πανηγυρικά αθώο κήρυξε πριν λίγη ώρα το Μονομελές Πλημ/κείο Ξάνθης τον πρώην Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Πασχάλη Λύρατζη για την μη καταβολή των δεδουλευμένων 4 εργαζομένων της Αναπτυξιακής.
Το δικαστήριο θεώρησε ότι δεν υπήρχε δόλος στον κατηγορούμενο, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονταν προκειμένου να μην σταματήσει η λειτουργία της εταιρείας και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, ενώ συνέχισε να αγωνιά και να ενδιαφέρεται θερμά για την λειτουργία της, προκειμένου να συνεχίσει να αποτελεί ένα αναπτυξιακό εργαλείο ανάπτυξης για όλο το Νομό.
Επίσης το δικαστήριο δεν θεώρησε υπεύθυνο τον πρώην Πρόεδρο της εταιρείας γιατί δεν πήρε η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ τα προγράμματα, προκειμένου να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή αγωνίζονταν στο να μη κλείσει και να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία της. .
Στο δικαστήριο πλην της τηλεπαρουσιάστριας του Κανάλι 6 Αλκμήνης Μουδανίδου που κατέθεσε σε βάρος του πρώην Προέδρου, οι υπόλοιποι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν στο ενδιαφέρον του για την Αναπτυξιακή, ενώ μάρτυρας υπεράσπισης εκ μέρους του μεγαλομετόχου Δήμου Ξάνθης, κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Λομβαρδέας.
Δικηγόρος του Πασχάλη Λύρατζη ήταν ο Θωμάς ο Ξανθόπουλος που με στοιχεία και νομική επιχειρηματολογία, κονιορτοποίησε το κατηγορητήριο και υπεράπισε τον πελάτη του.
Επισημαίνεται οτι εξ΄ αιτίας της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ η εφημερίδα ΤΟΛΜΗ όπου αρθρογραφούν οι Κ. Κανάτας και η σύζυγός του Αλκμήνη Μουδανίδου, με σωρεία δημοσιευμάτων όλο αυτό το χρονικό διάστημα έγραψε σωρεία δυσφημιστικών σχολείων κατά του Πασχάλη Λύρατζη, στοχοποιώντας τον στην τοπική κοινωνία. 
Η Δικαιοσύνη όμως μίλησε. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »