*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Οκτωβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

31 Οκτωβρίου
«ΠΛΩΡΗ» ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ… ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ! 
Είναι εμφανές από τις δηλώσεις του γραμματέα της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου ότι στόχος του κόμματος από τώρα είναι να πάρει την διοίκηση του ΕΒΕ Ξάνθης στις επόμενες εκλογές…
Με μια διαφορά βέβαια. Ότι μάλλον ο κύριος Χατζηθεοδώρου ξεχνάει ότι στις εκλογές του ΕΒΕ Ξάνθης, δεν ψηφίζουν οι δημόσιοι υπάλληλοι ή οργανωμένοι κομματικοί, αλλά τα μέλη που είναι υπέρ του «επιχειρείν» και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας που πάει κατά διαβόλου με την σημερινή Κυβέρνηση. 
Θεμιτές οι προθέσεις σύντροφε, αλλά όπως σου απάντησε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης, τι να το κάνει κανείς ένα Επιμελητήριο χωρίς μέλη… Γιατί όπως πάει η αγορά και η ιδιωτική πρωτοβουλία και η μηδενική ανάπτυξη, ελάχιστες επιχειρήσεις και μικρομεσαίοι θα μπορέσουν να επιβιώσουν;!
-Και κατά τα άλλα… Μολών λαβέ! Πάρε τον Μπατζακίδη και κατεβείτε να κερδίσετε τις εκλογές! Αλλά με τις εκλογές; Όπως αυτές με τις οποίες πήρε 4 εκλέκτορες στο Σωματείο Κρεοπωλών ο Πρόεδρος; 
(Σ. Σ. Την ψήφο του επιχειρηματία και δημοσκόπου σας κ.Τσέπελη, μπορεί να την πάρετε…).
…..

ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΚΙ ΑΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ…
Σύνδρομο θα πρέπει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξανδρο Κοντό για να συνεχίζει να τον καθυβρίζει έτσι, ακόμη και μετά την μη εκλογή του, εξ’ αιτίας του εκλογικού Νόμου…
Όπως διάβασα λοιπόν στο Μέσον του Σιδηρόπουλου, σε δήλωσή του στο Κανάλι 6 ο Γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Χατζηθεοδώρου μίλησε για ένα απαξιωμένο Πρόεδρο και ένα «θίασο», όπως χαρακτήρισε το ΕΒΕ, κάνοντας την πρωτοφανή δήλωση:
-Προφανώς οι ηττημένοι των εκλογών έβαλαν τα τσιράκια τους να δημιουργήσουν θέματα με το ΣΥΡΙΖΑ αλλά ατύχησαν…
-Οι ηττημένοι του… εκλογικού Νόμου σύντροφε Γ. Χατζηθεοδώρου γιατί σε ψήφους ο Αλέξανδρος Κοντός πήρε περισσότερους από ότι πήραν μαζί οι δύο πλειονοτικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη! 
-Κι όσο για τον χαρακτηρισμό… «τσιράκια», απλά αναρωτιέμαι αν δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, θα τα έλεγες αυτά; Με το χέρι στη καρδιά…
-Γιατί ΤΩΡΑ τα λες όλα αυτά… Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο 3 και  στο 5%, μούγκα στη στρούγκα ήσασταν όλοι! Χώρια που η μεγάλη πλειοψηφία των όψιμων… «αριστερών», ξημεροβραδιάζονταν στα πολιτικά γραφεία του Σγουρίδη και του Σωκράτη Ξυνίδη… επί παντοδυναμίας τους! 

(σ.σ. Αντίπαλο δέος τελικά ο Αλέξανδρος Κοντός και για τον ΣΥΡΙΖΑ κι ας ηττήθηκε από τον εκλογικό Νόμο κι όχι το λαό… Αυτό ας μη το ξεχνάνε οι σύντροφοι! Τρεις μαζί όμως (οι βουλευτές), θα κάνουν έναν Κοντό;).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »