*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Οκτωβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

08 Οκτωβρίου
ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ: ΑΛΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΣ... ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!
Δύο κυρίες (Βέτα και Σούλα) στον Δήμο Ξάνθης επί των... δημοσίων σχέσεων!!!
Βιάστηκαν (;) ορισμένοι να «κατηγορήσουν» τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο ότι δεν μπορεί να κάνει ρήξεις και στο τέλος πάντα «υποχωρεί» με αποτέλεσμα άλλα να λέει τη μια κι άλλα την άλλη...! (Σ.Σ. Και ενδεχομένως να μην έχουν και άδικο...).
Για παράδειγμα όλοι ξαφνιάστηκαν όταν είδαν την γνωστή κυρία Βέτα, επί 22ετία περίπου ιδιαιτέρα των πρώην Δημάρχων Ξάνθης Φ. Αμοιρίδη και Λάκη Στυλιανίδη, με απόφαση Δημάρχου, να είναι η επί της...υποδοχής και επί των δημοσίων σχέσεων του Δήμου Ξάνθης στην υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας!
Μάλιστα τα μειδιάματα ήταν κυρίως από εργαζόμενους του Δήμου Ξάνθης που ενώ «σκίζονται» στη δουλειά, λογικό είναι να δυσαρεστούνται, διότι η συγκεκριμένη κυρία που μπήκε καθαρά ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΝ Δήμο επί Αειμνήστου Αμοιρίδη, το μόνο που γνωρίζει τόσα χρόνια είναι να κάνει...δημόσιες σχέσεις και να σηκώνει τηλέφωνα, εις υγεία των κορόϊδων που δουλεύουν και εξυπηρετούν τον πολίτη!
Μάλιστα μόνο «τυχαία» ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης και κουμπάρος της, δεν της έδωσε και προαγωγή ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ εκλογών, ώστε να κατέβει ο σύζυγός της υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημήτρη Μπένη!
Τι λέει η πλευρά του Δημάρχου Ξάνθης στις κατηγορίες αυτές, αφού η συγκεκριμένη κυρία όχι μόνο αρνήθηκε να πάει σε μια άλλη θέση και να προσφέρει στον πολίτη, αλλά κατέφυγε και στα...δικαστήρια ως ...αδικούμενη!
-Ότι η σύζυγος του πρώην δημοτικού συμβούλου Φίλιππα Φιλίππου δικαιώθηκε στην ...Αποκεντρωμένη και γι’ αυτό ο κύριος Δημαρχόπουλος τις ανέθεσε τις ...δημόσιες σχέσεις του Δήμου Ξάνθης στον πρώτο όροφο, διατηρώντας την δική του ιδιαιτέρα!!!
Τώρα τι κάνουν στον Δήμο Ξάνθης δυο κυρίες επί των δημοσίων σχέσεων (σ.σ. πλην της Βέτας είναι και η κυρία Σούλα Ιακωβίδου!!!), αυτό καλό είναι να μας το εξηγήσει ο ίδιος ο Δήμαρχος Ξάνθης ή ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Γιώργος Παπασταματίου!
(Σ.Σ. Και το δικό μου προσωπικό σχόλιο για τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο. Τουλάχιστον αν δεν έχεις τα ΚΟΤΣΙΑ να κάνεις  «αλλαγές», μην τις ξεκινάς καθόλου φίλτατε Δήμαρχε….)
…..

ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ;
Πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό τα παράπονα πολλών δημοτών για την ποιότητα νερού που πίνουν στα σπίτια τους…
Εντοπίσαμε τα παράπονα στην οδό Λευκού Πύργου και στην οδό Μεραρχίας όπου σε πολλές φορές το νερό έβγαινε ακόμη και άλλου χρώματος..
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος το μεσημέρι της Τρίτης ωστόσο διαβεβαίωσε τους δημότες μιλώντας στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» ότι έγιναν παρεμβάσεις από την υπηρεσία και βελτιώθηκε η κατάσταση…
Αλήθεια ή ψέματα, ο Πρόεδρος θα κριθεί εκ του αποτελέσματος! Γι’ αυτό κι εμείς καλούμε όλους τους δημότες αν έχουν παράπονα από το νερό που πίνουν ή αποδείξεις ότι αυτό δεν είναι ποιοτικό και καθαρό να τηλεφωνούν στην εφημερίδα μας (2541025555) και να μας ενημερώνουν.


Οι πολίτες απαιτούν να πίνουν καθαρό νερό στη πόλη που μένουν. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »