*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Σεπτεμβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

02 Σεπτεμβρίου
*Show έδωσε και πάλι χθες ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης στη συνέντευξη τύπου για τον ένα χρόνο θητείας του...
-Όπου ελλείψει έργων, αναφέρθηκε στα έργα που... ΘΑ κάνει!!!!
......
*Δώστου άλλωστε μικρόφωνο του Γιώργου και πάρτου την καρδιά! Επί μια ώρα μιλούσε συνέχεια και χωρίς κανέναν αντίλογο κι ευτυχώς κάποια στιγμή σταμάτησε, διαπιστώνοντας προφανώς ότι οι παριστάμενοι είχαν... πεινάσει!
Και δεν αναφέρομαι μόνο στους δημοσιογράφους, αλλά και στο πλήθος των  αντιπεριφερειαρχών και υπηρεσιακών υπαλλήλων που τον συνόδευαν!
-Πόσο κόστισε το νέο show Γ. Παυλίδη;
......
*Η είδηση της χθεσινής συνέντευξης τύπου του κ. Παυλίδη; Ενώ ήταν παρόντες όλοι οι  Αντιπεριφερειάρχες, ήταν απών ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μιχάλης Αμοιρίδης!
Να απουσιάζει πάλι σε καμιά έκθεση του εξωτερικού;
........
*Και ποιος έκλεψε τις εντυπώσεις στην εκδήλωση; Μα ο υπεύθυνος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας κ. Πιτσινίκος...
Καθότι όλα αυτά τα κονδύλια και οι φιέστες που οργανώνονται όπως λένε οι πληροφορίες μου, πληρώνονται μέσα από τα προγράμματα ΕΣΠΑ και την διαχειριστική Αρχή.
Οπότε λογικό είναι να μην γνωρίζει τι συμβαίνει η αντιπολίτευση που συμμετέχει στην Οικονομική Επιτροπή...!
........
*Παραιτήθηκαν δύο αντιδήμαρχοι του Δήμου Τοπείρου κατά τα συμφωνηθέντα –ένας χρόνος θητείας ο καθένας!-και στην θέση τους τοποθετήθηκαν δυο νέα πρόσωπα.
........
*Όπως αποκάλυψε αποκλειστικά χθες και το maxitisthrakis.blogspot.gr παραιτήθηκαν οι μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχοι Ειρήνη Θεοδωρακάκη και Κωνσταντίνος Γιουβαντζίκ και με νέα απόφαση του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχολου διορίστηκαν νέοι Αντιδήμαρχοι οι Στέργιος Κουραμίδης και Χρυσόστομος Κοτόπουλος.
…….
*Ο Στέργιος Κουραμίδης ανέλαβε τον συντονισμό και επίβλεψη του έργου της Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με την εποπτεία Προσωπικού και λειτουργίας της Υπηρεσίας Καθαριότητας και αρμοδιότητες σχετικές με την χορήγηση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων.
…….
*Ο Χρυστόστομος Κοτόπουλος ανέλαβε όπως και επί Χατζηευαγγέλου, αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών του Δήμου, έχοντας παράλληλα την εποπτεία του προσωπικού και την λειτουργία των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών.
(Αναλυτικότερα στην σελίδα 8).  
…….
*Αλήθεια ή ψέματα; Όπως μαθαίνω πάντως χθες κάποιοι στο Elisso Hotel ασχολούνταν με τα σχόλια του «Μ» για την προνομιακή μεταχείριση που τυγχάνει εκ μέρους του Περιφερειάρχη το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, σε βάρος όλων των υπολοίπων της πόλης...
-Απορώ γιατί όταν είμαι με τον Άκη δεν μου τα λέει face to face!
......
*Το πιο ωραίο που μου μετέφεραν; Μα η σκέψη για δημιουργία πισίνας από την επιχείρηση στον χώρο της πρώην εξέδρας του Κυβερνείου!
Λέτε; Να το δούμε κι αυτό...
........
*Φουλ οι καταγγελίες κατοίκων της Λευκού Πύργου χθες και προχθές κατά του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου Μανώλη Τσέπελη, γιατί κόβονται δέντρα!
Την ψάξαμε την ιστορία και πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ενώ όπως μας είπαν από τον Δήμο, τα δένδρα που κόπηκαν, ήταν σάπια!

-Αλήθεια ή ψέματα, οι κάτοικοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μας πουν την άποψή τους...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »