*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Σεπτεμβρίου

Μετά τον Αντώνη Κοσμίδη και τον οδοντίατρο Μαλκότς Χασάν και ο Δημήτρης Σελβιέρογλου με Λαφαζάνη κι έπεται και συνέχεια...

01 Σεπτεμβρίου
Η εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ είχε αποκαλύψει την περασμένη βδομάδα οτι κορυφαίο στέλεχος της Αριστεράς στην Ξάνθη, εντάχθηκε απο τους πρώτους στη Λαϊκή Ενότητα. χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά του, σεβόμενη τον άνθρωπο που μας έδωσε την πληροφορία.
Το Indexanthi το αποκάλυψε, αναφέροντας τα παρακάτω:
Ο Δημήτρης Σελβιέρογλου, παλιότερο στέλεχος του Συνασπισμού και της ΔημΑρ, άλλοτε γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣυΡιζΑ και υποψήφιος βουλευτής αλλά και νομάρχης Ξάνθης, πρωτοστατεί μεταξύ εκείνων που προσχωρούν στην Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Περισσότερα στοιχεία θα ανακοινωθούν στην Ξανθιώτικη κοινωνία την Πέμπτη
Indexanthi gr 
Σημειώνουμε οτι στη πρεμιέρα της εκπομπής Ανοιχτή γραμμή απο το Xanthi channel μίλησε ο βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Καβάλας κ.Ιωαννίδης, που αναφέρθηκε και στο περιστατικό με το φασιστοειδές υποκείμενο που νομίζοντας οτι η εκδήλωση της Καβάλας την περασμένη Παρασκευή διοργανώνεται απο τον....ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε επεισόδιο, χαρακτηρίζοντας τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας....κωλοτούμπες! 
Επισημαίνεται οτι οι βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας Καβάλας Ιωαννίδης και Τσανάκα, ενώ οι άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ συμπεριλαμβανομένων και των Χουσεϊν Ζεϊμπέκ-Καραγιουσούφ και δυστυχώς και Μουσταφά-Μουσταφά, "κρύφτηκαν", ήταν οι μόνοι που παραβρέθηκαν στην συνάντηση των Περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών, στηρίζοντας την ελεύθερη φωνή της Περιφέρειας, κόντρα στον περιβόητο νέο Νόμο που "ευνοεί" και πάλι το γνωστό σύστημα.....
Οι υπόλοιποι εναγκαλίστηκαν τα λεγόμενα κανάλια της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και τα γνωστά συγκροτήματα του Αυριανισμού και των real-μεγαλοδημοσιογράφων της....Μυκόνου και πορεύονται πλέον...αγκαζέ μαζί τους! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »