*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Αυγούστου

Δημοτικοί σύμβουλοι και υπάλληλοι στην ειδική συνεδρίαση, ενώ απουσίαζαν οι παρατάξεις Μπένη, Πούλιου και Ι. Καμαρίδη

20 Αυγούστου
Απολογισμός....4μήνου (!) απο τον Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο με ηχηρές απουσίες! "Απαξίωσε" να εμφανιστεί στην ειδική συνεδρίαση ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης για τον απολογισμό της 8μηνης θητείας του από 1/1/2015 έως 31/8/2015
 
 
 
 
 
 
Με την απουσία του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη που διετέλεσε Δήμαρχος για το 8μηνο 1/1/2014 έως 30/8/2014 αλλά και  του πρώην αντ' αυτού αντιδήμαρχου Δημήτρη Μπένη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο απολογισμός 4μήνου της Δημοτικής Αρχής Δημαρχόπουλου (Απο 1/9/2014 έως 31/12/2014)
Η ειδική συνεδρίαση που μεταδόθηκε απευθείας και απο το Xanthi channel ξεχώρισε για την χαλαρότητα και την έλλειψη ενδιαφέροντος ακόμη και απο τους παριστάμενους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι περισσότερο έκαναν....αβαρία πηγαίνοντας, προκειμένου να μην είναι εντελώς άδεια η αίθουσα.
Στον απολογισμό του ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος μίλησε για έναν Δήμο "λειτουργικό και βιώσιμο που εμφάνισε θετικά οικονομικά και διοικητικά αποτελέσματα υπερασπιζόμενος όχι μόνο την δική του διοίκηση αλλά και την πρώην, χωρίς καμία αναφορά στην ανακοίνωση καταγγελία της παράταξης Μπένη που προηγήθηκε και τον κατηγόρησε για πλήρη απραξία σε θέματα καθαριότητας, τραπεζοκαθισμάτων κλπ αλλά και παρανομίες στενών του συνεργατών που δεν έθεσε στο περιθώριο ως όφειλε. 
Ο Δήμαρχος επιχείρησε να δείξει το κοινωνικό έργο της θητείας του με την μείωση κατά 20% των δημοτικών τελών στις ευπαθείς ομάδες, ενώ ανήγειλε την δημιουργία ενός ΚΑΠΗ στην Π. Πόλη ύστερα απο αίτημα των κατοίκων. Παράλληλα αναφέρθηκε και στις μελέτες των διαφόρων έργων που εκπονήθηκαν για το 2014 (σ.σ. στη συνεδρίαση ήταν παρόντες και οι μηχανικοί προίστάμενοι του Δήμου), χωρίς ωστόσο να σταθεί καθόλου στις προεκλογικές του εξαγγελίες για λύσεις στο κυκλοφοριακό, ο θέμα του πλάτανου, της πλατείας κλπ. 
Παράλληλα ο κ.Δημαρχόπουλος δεν έκανε καμιά αναφορά στις "καυτές πατάτες" που κληρονόμησε απο τον προκάτοχό του (ΕΑΠΑΞ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ κλπ) και γενικότερα στις υπό εκκαθάριση δημοτικές εταιρείες.
Ήταν μια ομιλία περισσότερο φιλολογική παρά ουσιαστική που πέρασε αδιάφορη και απαρατήρητη απο το λιγοστό κοινό αλλά και απο τις δύο παρούσες παρατάξεις Ανταμπούφη και Κολλάρου που κράτησαν επίσης χαμηλούς τόνους στις τοποθετήσεις τους. 
Ο Νίκος Ανταμπούφης καυτηρίασε την απουσία του πρώην Δημάρχου Ξάνθης  Λάκη Στυλιανίδη που όφειλε να είναι παρών για να κάνει τον απολογισμό της 8μηνης θητείας του, ενώ σχολίασε δηκτικά τον απολογισμό Δημαρχόπουλου, χαρακτηρίζοντάς τον "έκθεση ιδεών και αντιγραφή προηγούμενων πεπραγμένων" αναφέροντας μάλιστα και συγκεκριμένους αριθμούς και στοιχεία. 
Ιδιαίτερα χαμηλών τόνων ήταν και η κριτική του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργου Κολλάρου που αρκέστηκε στο να εκφράσει την χαρά του για τον κόσμο που περίμενε το τρενάκι του Δήμου στην πλατεία Ελευθερίας και παράλληλα την λύπη του για τη μη λειτουργία των παιδικών χαρών του Δήμου Ξάνθης, ζητώντας επιτάχυνση των διαδικασιών. 
Και εν κατακλείδι, χαμένος χρόνος για όσους αφιέρωσαν δυο ώρες (19.00-2100) για να παρακολουθήσουν στην ουσία τα πεπραγμένα 4 μηνών! 
 
 
 
 
 
 
Ευστρατίου Χαράλαμπος: Τι έλεγαν οι ΑΝΕΛ και ο Τέρενς Κουίκ για την ΠΩΛΗΣΗ των Αεροδρομίων στις 25/05/2013-Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που αποχώρησα από τους ΑΝΕΛ!
Αγαπητοί μου φίλοι, πέρσι τέτοια εποχή δήλωσα την αποχώρηση και υπέβαλα την έγγραφη παραίτηση μου από το "πρώην κίνημα" των ΑΝ. ΕΛ.
Σήμερα ένα χρόνο μετά, δικαιώνομαι και θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που δεν ήμουν από αυτούς που «έκλεψαν» την ψήφο των συμπολιτών τους στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, λέγοντας ψέματα.
Οι περισσότεροι από εσάς με συγχαρήκατε γνωρίζοντας ότι δεν είχα προσωπικό συμφέρον, κάποιοι όμως είδατε με δυσπιστία την παραίτηση μου, πιστεύοντας ότι κρύβει δόλο.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα η συγκυβέρνηση ΑΝ ΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ με απόφασή της παραχωρεί τα 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια στην γερμανική Fraport, σε υλοποίηση του σχετικού διαγωνισμού που έχει ολοκληρωθεί προ μηνών και μετά από την εισήγηση της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ στις 3 Ιουλίου.
Τα 14 αυτά αεροδρόμια είναι της Θεσσαλονίκης, της Κέρκυρας, των Χανίων, της Κεφαλλονιάς, της Ζακύνθου, του Ακτίου, της Καβάλας, της Ρόδου, της Κω, της Σάμου, της Μυτιλήνης, της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Σκιάθου.
Έλα όμως που όταν οι ΑΝ ΕΛ ήταν ελάσσων αντιπολίτευση ζητούσαν επιτακτικά από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο και τα συναρμόδια Υπουργεία φραγή στην πώληση αλλά και στις διαδικασίες εκμετάλλευσης αεροδρομίων, λιμένων και μαρίνων. Ερώτηση προς τον Θρακομακεδόνα Πολιτικό – Δημοσιογράφο και Υφυπουργό εξ Αθηνών.
Γιατί δεν φέρνει μια τροπολογία η οποία να απαγορεύει την ΠΩΛΗΣΗ αεροδρομίων λιμένων και κρατικών μαρίνων στην Βουλή, όπως άλλωστε πρότεινε ως Βουλευτής στις 25/05/2013;
Παρακάτω σας παραθέτω το άρθρο της διαδικτυακής εφημερίδας για την οριστική παραχώρηση στους Γερμανούς της Fraport των 14ων περιφερειακών αεροδρομίων [Σύνδεσμος]: (http://www.imerisia.gr/article.asp…) και την ερώτηση με ημερομηνία 25/05/2013 του τότε Βουλευτή επικρατείας και νυν υφυπουργού παρά το πρωθυπουργό των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ για την πώληση – εκμετάλλευση αεροδρομίων, λιμένων και μαρίνων  [Σύνδεσμος]:( http://anexartitoiellines.gr/parl_control_more.php?post_id=788 ).
                   Χαράλαμπος Ευστρατίου
Υπάλληλος Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
              (πρώην πολιτευτής ΑΝΕΛ Ξάνθης)
H ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ/ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΩΝ ΣΤΙΣ 25.5.2013

«ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Η ΠΩΛΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΗΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΩΝ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ»
Φραγή στην πώληση αλλά και στις διαδικασίες εκμετάλλευσης αεροδρομίων, λιμένων και μαρίνων ζητά επιτακτικά από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο και τα συναρμόδια Υπουργεία, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, επικαλούμενος τους ύψιστους εθνικούς λόγους που συνδυάζονται πρωτίστως με την Τουρκία, το casus belli και τις προκλητικές επιθετικές δηλώσεις σε βάρος της πατρίδας μας του Ταγίπ Ερντογάν και τον Αχμέτ Νταβούτογλου.
Ο Τέρενς Κουίκ υπενθυμίζει στους συναρμόδιους Υπουργούς ότι πριν από λίγους μήνες η Εθνική Αντιπροσωπεία, πέρασε μία σημαντικότατη τροπολογία την οποία και υπερψήφισε, βάσει της οποίας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η πώληση κρατικών νησίδων και βραχονησίδων. Όπως επίσης και η όποια εκμετάλλευση τους χωρίς την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση των τεσσάρων αρχηγών των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
«Με ανησυχεί ιδιαίτερα το ότι αυτή η παράμετρος της διασφάλισης των εθνικών μας ζητημάτων, με την Τουρκία να απλώνει τα επιχειρηματικά της άρα και τα ΑΛΛΑ συμφέροντά της στην Ελλάδα μέσω «επενδυτικών δραστηριοτήτων», η Τουρκία του casus belli και η Τουρκία των προκλητικών επιθετικών δηλώσεων Ερντογάν και Νταβούτογλου, δεν συμπεριλαμβάνει τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και τις μαρίνες» υπογραμμίζει ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και τονίζει πώς έχει «επανειλημμένα, από το βήμα της Βουλής, ζητήσει από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, να απαιτήσει το Υπουργείο του την εξ’ ημισείας ιδιοκτησία κυρίως των αεροδρομίων και των λιμένων, ώστε αυτό να αποτελεί ανάχωμα για την πώληση».
Σύμφωνα με τον Τέρενς Κουίκ, «κανένας επενδυτής δεν θα ενδιαφερθεί για το μισό αεροδρόμιο της Λέσβου ή της Ρόδου ή της Χίου που είναι στα ελάχιστα ναυτικά μίλια απόσταση από τα παράλια της Τουρκίας και που πρέπει να βρίσκονται υπό την εθνική κυριαρχία και κυρίως στα χέρια του ελληνικού Κράτους».
 «Αντιλαμβάνεσθε ότι με παραχωρήσεις εθνικής κυριαρχίας λόγω μνημονίου, με βρετανικά δίκαια και κυρίως με τους Τούρκους να θέλουν να γκριζάρουν όλο το Αιγαίο ξεκινώντας από το Καστελλόριζο και καταλήγοντας στη Ζουράφα  (Λαδοξέρα) της Σαμοθράκης, δεν είναι δυνατόν να παραδοθούν αυτές οι σημαντικές εγκαταστάσεις στα χέρια ξένων, αλλά και Ελλήνων επενδυτών, στο μετοχικό κεφάλαιο των οποίων μπορεί να υποκρύπτονται και περίεργοι εταίροι;» ερωτά τους αρμόδιους Υπουργούς ο Τέρενς Κουίκ και ζητά την κατάθεση τροπολογίας βάσει της οποίας θα απαγορεύεται η πώληση αεροδρομίων, λιμένων και κρατικών ή ιδιωτικών μαρίνων άνευ της έγγραφης ομόφωνης σύμφωνης γνώμης των τεσσάρων αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων.
 Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης.
 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:
 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ
 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,  ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ
 ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ
 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
 ΘΕΜΑ: ΠΩΛΗΣΗ/ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΩΝ
κ.κ. Υπουργοί,
Με βάση την «αναπτυξιακή» πολιτική σας, έχετε εκχωρήσει στη δικαιοδοσία του ΤΑΙΠΕΔ λιμάνια και αεροδρόμια, όπως και μαρίνες που ανήκουν στο ελληνικό Δημόσιο. Τόσο στην εθνικά υπερευαίσθητη περιοχή του Αιγαίου, όσο και στην εξίσου εθνικά ευαίσθητη περιοχή του Ιονίου Πελάγους.
 Δεν θα εξαιρέσω ούτε και περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, που και αυτές παίζουν σημαντικό γεωστρατηγικό/στρατιωτικό ρόλο στον ιστό των εθνικών μας θεμάτων.
 Πριν από λίγους μήνες η Βουλή των Ελλήνων πέρασε μία σημαντικότατη τροπολογία, την οποία και υπερψήφισα, με την οποία για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού Κράτους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η πώληση κρατικών νησίδων και βραχονησίδων.
 Ταυτόχρονα, υπερψηφίστηκε πάλι με πρόταση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και η αναγκαστική ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση των τεσσάρων αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου είτε οι κρατικές νησίδες και βραχονησίδες  είτε και οι ιδιωτικές, να δοθούν για μίσθωση και εκμετάλλευση σε επενδυτές. Οι λόγοι προφανείς και αφορά στη διασφάλιση των εθνικών μας ζητημάτων.
 Με ανησυχεί ιδιαίτερα το ότι αυτή η παράμετρος της διασφάλισης των εθνικών μας ζητημάτων, με την Τουρκία να απλώνει τα επιχειρηματικά της, άρα και τα ΑΛΛΑ συμφέροντά της στην Ελλάδα μέσω «επενδυτικών δραστηριοτήτων», η Τουρκία του casus belli και η Τουρκία των προκλητικών επιθετικών δηλώσεων Ερντογάν και Νταβούτογλου, δεν συμπεριλαμβάνει και τα λιμάνια και τα αεροδρόμια και τις μαρίνες.
 Έχω επανειλημμένα, από το βήμα της Βουλής, ζητήσει από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, να απαιτήσει το Υπουργείο του την εξ’ ημισείας ιδιοκτησία κυρίως των αεροδρομίων και των λιμένων, ώστε αυτό να αποτελεί ανάχωμα για την πώληση. Κανένας επενδυτής δεν θα ενδιαφερθεί για το μισό αεροδρόμιο ή το μισό λιμάνι της Λέσβου ή της Ρόδου ή της Χίου που είναι στα ελάχιστα ναυτικά μίλια απόσταση από τα παράλια της Τουρκίας και που πρέπει να βρίσκονται υπό την εθνική κυριαρχία, δηλαδή  στα χέρια του ελληνικού Κράτους.
 Με την σημερινή Ερώτησή μου είμαι σαφής στην προσπάθεια να κατοχυρωθούν, μετά τις νησίδες και τις βραχονησίδες και τα καθεστώτα ιδιοκτησίας- εκμετάλλευσης των αεροδρομίων, λιμένων και μαρίνων της πατρίδας μας.
 Γι’ αυτό και σας ερωτώ κ.κ. Υπουργοί:
    Προτίθεστε να φέρετε τροπολογία η οποία να απαγορεύει την ΠΩΛΗΣΗ αεροδρομίων λιμένων και κρατικών μαρίνων;
    Προτίθεστε να εφαρμόσετε την ίδια ρήτρα για τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τις κρατικές αλλά και τις ιδιωτικές μαρίνες (όσες δεν πρόλαβαν να αγοράσουν οι Τούρκοι) που επιβάλλει την ομόφωνη έγγραφη σύμφωνη γνώμη των τεσσάρων αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων ως προς τις όποιες επενδυτικές ή «επενδυτικές» δραστηριότητες;
    Το Υπουργείο  Άμυνας θα αποφασίσει να μην εμπαίζει τους Έλληνες αποδεχόμενο την φαρισαϊκής σύλληψης υποπαράγραφο του ΤΑΙΠΕΔ, ότι για την όποια πώληση αεροδρομίων και λιμανιών απαιτείται απλά και μόνο η συμβουλευτική (και μη δεσμευτική) άποψη κάποιας επιτροπής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας;
    Αντιλαμβάνεσθε ότι με παραχωρήσεις εθνικής κυριαρχίας λόγω μνημονίου, με Βρετανικά Δίκαια και κυρίως με τους Τούρκους να θέλουν να γκριζάρουν όλο το Αιγαίο, ξεκινώντας από το σύμπλεγμα Μεγίστης και καταλήγοντας στο Φανάρι της Σαμοθράκης, ότι δεν είναι δυνατόν να παραδοθούν αυτές οι σημαντικές εγκαταστάσεις στα χέρια ξένων, αλλά και Ελλήνων επενδυτών, στο μετοχικό κεφάλαιο των οποίων μπορεί να υποκρύπτονται και περίεργοι εταίροι; (Σας θυμίζω τη μετοχική σύνθεση στη μαρίνα της Μυτιλήνης: Έλληνας επιχειρηματίας 51%, Τούρκος επιχειρηματίας 49%).
Αθήνα 25/05/2013
Ο Ερωτών Βουλευτής
 Τέρενς-Νικόλαος Κουίκ
Το indexanthi.gr καταγγέλλει τον ΣυΡιζΑ Ξάνθης, που τσαλαπατώντας προ πολλού και πολλάκις κάθε έννοια από αυτές (ανθρωπισμού, αξιοπρέπειας, διαλόγου, πολιτικής και κοινωνικής συμπεριφοράς) που θα έπρεπε να διαπνέουν έστω και την κατά πολλούς... light ή imitation αριστερά, προβαίνει πλέον σε πρωτοφανείς, συλλήβδην αντικοινωνικές απειλές!
Παραθέτουμε δημοσίευμα (και σε φωτογραφία) από την ιστοσελίδα του ΣυΡιζΑ Ξάνθης:
Αυτό με την απαρίθμηση πάλι και μάλιστα όταν δεν είσαι παρών! «50 ήταν στην ολομέλεια του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, όχι 53 ήταν». Να σας πούμε λοιπόν ότι ήμασταν 82 σύντροφοι και συντρόφισσες.
Σας ενοχλεί που ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει τόσο κόσμο ακόμα και στις 10 Αυγούστου.
Σας ενοχλεί που η Αριστερά ανέλαβε το δύσκολο έργο ανασυγκρότησης της χώρας.
Σας ενοχλεί που ήρθε η ώρα να πληρώσετε όλοι.
Σας ενοχλεί που πλέον κάποιοι θα κλείσετε τα «μαγαζάκια» σας.
Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Τον πανικό; Την αλαζονεία; Το κορυφαίο αντικοινωνικό μίσος (“ήρθε η ώρα να πληρώσετε όλοι”!) που αφήνει άλαλους... όλους, αφού “όλοι θα πληρώσουν”; Τις ευθείες απειλές ("θα κλείσετε τα «μαγαζάκια» σας"!); Τα δύο πρώτα “σας ενοχλεί” που μας έφτιαξαν καινούργιο συκώτι από τα τρανταχτά γέλια; Τα δύο δεύτερα, ανασυρμένα από αβυσσαλέα προσωπικά σκοτάδια και συμπλέγματα, καθώς και από τη φασιστική ρητορική και τις πιο μαύρες σελίδες της Ιστορίας;
Αυτά τα δύο δεύτερα "σας ενοχλεί", αυτό το "bellum contra omnes" θεωρούμε ότι πρέπει να εξηγήσει ο ΣυΡιζΑ Ξάνθης στην εμβρόντητη τοπική κοινωνία.
Κι όλα αυτά επειδή το indexanthi.gr –και όχι μόνο- ασκεί πολιτική κριτική, που φαίνεται να ενοχλεί περισσότερο επειδή δεν υπάρχουν πολιτικά επιχειρήματα να της αντιπαραβληθούν! Επειδή εφιστά την κοινωνική προσοχή, αναφερόμενο στα πασίδηλα, τσακίζοντας την κάλπικη, φτηνιάρικη προπαγάνδα των επάξιων συνεχιστών του μνημονιακού έργου των Παπανδρέου-Σαμαρά. Καθώς και επειδή αυτή τη φορά, με την κριτική του indexanti.gr ευθυγραμμίστηκαν και τρεις-τέσσερις ιστοσελίδες της πόλης που άρχισαν να οσμίζονται τι τρέχει με τους νυν παροικούντες τις Βερσαλίες.
Αυτή είναι η άποψη της “πρώτης φοράς αριστερά” για την πολιτική κριτική, την πολυφωνία και τη δημοκρατία που επαγγέλλεται! Και αφήνει εμβρόντητους με τον λόγο της όχι μόνο τους αριστερούς, αλλά κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο.
ΥΓ: Εξαιρούμε από τα παραπάνω τους δύο βουλευτές της Ξάνθης τους οποίους -ως γνωστό και αποδεδειγμένα- εκτιμάμε και φυσικά δεν μπορεί να συμμερίζονται την παραπάνω άθλια, αντικοινωνική και ποικιλοτρόπως κολάσιμη ανάρτηση. Εξαιρούμε και πολλούς μη “διαδρομιστές” που φανταζόμαστε ότι θα πικραίνονται όσο όλοι, διαβάζοντας την ίδια απίστευτη ανάρτηση-βούτυρο στις μυλόπετρες της αντίδρασης...
indeXanthi gr 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »