*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Αυγούστου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

01 Αυγούστου
*Επιλογή ψυχής είναι για μένα η ΡΗΞΗ με τη μασονία και η αποκάλυψη του σκανδάλου της «αμαρτωλής» Αγριάνης, δήλωσε ο Πάνος Παπαδόπουλος στο Xanthi channel μετά τις εξηγήσεις και τα ντοκουμέντα που έδωσε στην προκαταρκτική που διέταξε ο Εισαγγελέας για τη μήνυση του Αντιδημάρχου Δόμησης Απόστολου Αγκόρτσα σε βάρος του «Μαχητή», κατά την έξοδό του από το δικαστικό Μέγαρο.
Ντοκουμέντα που θα αποτελέσουν και τη βάση του βιβλίου που θα εκδώσει ο Πάνος Παπαδόπουλος, για το μεγαλύτερο Πολεοδομικό σκάνδαλο στην μεταπολεμική ιστορία της Ξάνθης...
-Όπου....δασοφύλακες του  Δασαρχείου Ξάνθης όταν συνταξιοδοτήθηκαν, εμφανίστηκαν να κατέχουν 10 στρέμματα αγροτικής γης από το 1950 δίπλα στο ποτάμι!!!
Και χωρίς να «συγκροτείται» καν το Ηγουμενοσυμβούλιο της Μονής Παναγίας Καλαμούς, να πουλάει με «μυστική» δημοπρασία έναντι πινακίου φακής ο τότε Μητροπολίτης Ξάνθης Αντώνιος με εκπρόσωπο της Μονής τον Γιάννη Ιωαννίδη, 10 στρέμματα ΔΑΣΟΥΣ αμφισβητούμενης ιδιοκτησιακής έκτασης χωρίς τίτλους δίπλα στο ποτάμι (στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης-Σταυρούπολης)....
(Σ.Σ. Αλήθεια, η Μητρόπολη Ξάνθης Σεβασμιώτατε, ενοικιάζει ΣΗΜΕΡΑ στον κύριο Αγκόρτσα κι άλλα στρέμματα στην συγκεκριμένη περιοχή; Και τι χρήματα έχει εισπράξει μέχρι σήμερα;  Αν έχει εισπράξει..;)
....
*Τέρατα και σημεία δηλαδή! Για τα οποία από το 1994 που πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη «πονηρή» αγορά, δεν υπήρξε καμιά αντίδραση, καμιά κινητοποίηση, το απόλυτα ΤΙΠΟΤΑ!
.....
*Όλα αυτά αλλά και μια σειρά ντοκουμέντων από δημόσιες υπηρεσίες που συνειδητά παρά τα όσα έγραφα κατά καιρούς ΣΙΩΠΗΣΑΝ, συνηγορούν απόλυτα σε αυτό που εξ’ αρχής υποστήριξα...
-Και με την σε βάρος μου μήνυση του Αντιδημάρχου Δόμησης Απόστολου Αγκόρτσα, αποδεικνύω με έγγραφα-ντοκουμέντα που συνιστούν σοβαρά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος που ζημίωσαν με χιλιάδες χιλιάδων ευρώ το δημόσιο, το κοινωνικό σύνολο και το δημόσιο συμφέρον!
Και το βασικότερο όλων....Στέρησαν από τους Ξανθιώτες το ωραιότερο φυσικό περιβάλλον της Ξάνθης.
...
*Επισημαίνω ότι εδώ και 3-4 μήνες έχω αποκαλύψει επίσης με φωτογραφίες, ότι σε μια τεράστια καταπατημένη έκταση δεκάδων στρεμμάτων, ο Αγκόρτσας έχει κατασκευάσει περίφραξη ακόμη και στο ποτάμι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επισκεφθεί εκεί κανείς ούτε το βυζαντινό γιοφύρι, διότι...διώκεται από σικιούριτι!!!
Και αδρανούν άπαντες....
Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης, Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρης, Δήμαρχος Ξάνθης, Δασαρχείο, Αρχαιολογική υπηρεσία, συν τους «δήθεν»...φυσιολάτρες, περιβαλλοντολόγους και διανοούμενους τύπου Θανάση Μουσόπουλου!
-Και φυσικά σύσσωμα και τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, διότι τα δεξιά ως έχοντας στενή σχέση με τα Χουντικά κατάλοιπα, λογικό μέχρι ένα σημείο να ποιούν την...νήσσα!
.....
*Βεβαίως η ΡΗΞΗ με τέτοια κατεστημένα και συμφέροντα, που έχουν ρίζες σε Στοές και ισχυρά «κάστρα», δεν είναι εύκολη!
Ωστόσο η κάλτσα πλέον ξετυλίγεται και κανείς δεν μπορεί πλέον να «παρεμποδίσει» ούτε την Εισαγγελική έρευνα, ούτε τις πρώτες στην ιστορία του τόπου υπηρεσίες που ευαισθητοποιήθηκαν!
.....
*Ωστόσο είναι αναγκαίο ταυτόχρονα με την χθεσινή κατάθεση ψυχής μου, να ξεκαθαρίσω ότι:
1.Η υγεία μου είναι άριστη.
2.Κυκλοφορώ και προσέχω πάντα και την «πλάτη» μου...
3.Και σε περίπτωση «ατυχήματός» μου, ουδεμία προσωπική ΕΥΘΥΝΗ φέρω για την ακεραιότητά μου..!

Αυτά για σήμερα. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »