*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Αυγούστου

Μη χάσετε τον "Μαχητή" της Πέμπτης 13 Αυγούστου

13 Αυγούστου
*Αδιόριστοι ΕΠΑΘίτες εδώ και 4 χρόνια, ρωτάν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ μέσα απο τον "Μ", πότε επιτέλους θα διοριστούν;;; Τέσσερα χρόνια ΑΝΕΡΓΟΙ! Θα "ξεχάσουμε" τα...γράμματα που μάθαμε!
*Ποιός αριστερός μειονοτικός απουσίαζε απο την Ολομέλεια του ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνει στο πλευρό του Παναγιώτη Λαφαζάνη;
*Επισκέψεις και συναντήσεις του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου με τον Παναγιώτη Ταρενίδη στους Δήμους Πηνειού, Αρχαίας Ολυμπίας και Πύργου Ηλείας-Τι συζήτησαν.
*Το "φάουλ" του Μορφίδη στην Ολομέλεια του ΣΥΡΙΖΑ με τις μπηχτές κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.
*Συνεδριάζει την Παρασκευή στις 11 το πρωϊ η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης
*Οι αιχμές του InteXanthi gr κατά της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και των φιλικών του ΜΜΕ  για την Ολομέλεια με τους...53 συντρόφους!
*Συνάντηση Περιφερειάρχη με Βούλγαρο αξιωματούχο! Κι όμως, ο Γ. Παυλίδης αυτήν τη φορά δεν έκανε δηλώσεις στον....εαυτό του, δηλαδή στο γραφείο τύπου της Περιφέρειας!
ΚΑΘΕ Μέρα "ΜΑΧΗΤΗΣ"...Στη ψυχή και στη ζωή!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »