*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

28 Ιουλίου
*Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το φεστιβάλ «Πλάι στο Κύμα»! Ο κόσμος παρά την οικονομική κρίση βούλιαξε την παραλία της Κεραμωτής δίνοντας δυνατό παρών στις συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν. Από νωρίς το απόγευμα βρέθηκαν κάτοικοι της περιοχής αλλά και των γειτονικών πόλεων για να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες όπως τον Γιάννη Χαρούλη! Φώτο: Valadis Brev!
...

*Ο οποίος Γιάννης Χαρούλης τη περασμένη Παρασκευή ήταν μαγικός και «ταξίδεψε» το κοινό του που δεν χόρταινε να τον ακούει σε τραγούδια δικά του και όχι μόνο αφού ερμήνευσε κομμάτια και παραδοσιακά όπως κρητικά, θρακιώτικα και ηπειρώτικα κάνοντας τους θαυμαστές του να τον καταχειροκροτήσουν από τις 00.00 που βγήκε έως και τις 02.00 που είπε το τελευταίο κομμάτι!
...

*Στο μεταξύ φοβερό ήταν το πάρτι των «summerwave» την περασμένη Κυριακή που διοργανώθηκε στο beach bar "AMMOS" στην παραλία  Μυρωδάτου με τον φανταστικό Άγγελο Δήμου που διασκέδασε τον κόσμο με τα κομμάτια τα ανεβασμένα που επέλεξε να τραγουδήσει. Μάλιστα πολύ συχνά έδινε και το μικρόφωνο στον κόσμο με τον οποίο αστειευόταν καθ' όλη τη διάρκεια του live του!
...

*Σε μεγάλα κέφια είδα το μεσημέρι της Κυριακής στο "AMMOS" και τον γνωστό γυμναστή και μέλος των summerwave  Γιάννη Παπουτσόγλου ο οποίος διοργάνωσε το live με τον κολλητό του Άγγελο και στον οποίο αξίζουν πράγματι πολλά συγχαρητήρια! Εδώ τον βλέπετε ανάμεσα σε καλούς του φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους το πάρτι!
...

*Μάλιστα τον Άγγελο Δήμου εθεάθη να ακούει πίνοντας τα cocktail του και ο επιχειρηματίας του «VERANDA» Κώστας Δημητρακάκης με το σούπερ προσωπικό του που "φυσάει" κατά γενική ομολογία! Υπέροχα νέα παιδιά που καθημερινά κερδίζουν τον κόσμο της Ξάνθης με το χαμόγελο και την άψογη εξυπηρέτηση τους!
...

*Και κάτι ακόμη από το μεσημέρι της Κυριακής και αστεράτο αφού ο Κώστας Κοτόπουλος ιδιοκτήτης του "AMMOS" πόζαρε στον φακό του γνωστού φωτογράφου Valadis Brev σε πολύ ανεβασμένη διάθεση και με εκλεκτή παρέα παρακαλώ! Ζέτα- Κατερίνα - Ελένη και ο φίλος του Έξαρχος! Και οι 5 ήταν υπέροχοι!
...

*Και μια γεύση από Άρδα μέσα από τη στήλη μας! Έγινε και η 21η Συνάντηση των Νέων στον ποταμό με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα! Κάθε βράδυ από τις 21 έως και τις 26 Ιουλίου σημειώνονταν κοσμοσυρροή για τους μοναδικούς καλλιτέχνες που συμμετείχαν φέτος όπως η Δήμητρα Γαλάνη, Παντελής Θαλασσινός- Νατάσσα Θεοδωρίδου , Βασίλης Σκουλάς κα.
...

*Τη τελευταία βραδιά της Συνάντησης στον Άρδα στην Κεντρική Σκηνή βρέθηκε και τραγούδησε η εξαιρετική Νατάσσα Μποφίλιου σε μια ατμοσφαιρική, ερωτική συναυλία που θα θυμούνται όλοι για καιρό! Οι νέοι αποθέωσαν τη γνωστή τραγουδίστρια με την ιδιαίτερη και όμορφη φωνή που θεωρείται από τις  νέες και κορυφαίες τραγουδίστριες και όχι άδικα!

Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »