*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Ιουλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

01 Ιουλίου


ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ… ΤΑ «ΤΟΜΑΧΟΚ» ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ;
Δεν ήθελα να το πιστεύω… Γι’ αυτό το διάβασα και το ξαναδιάβασα και αισθάνθηκα λες και βρίσκομαι μεταξύ δύο φυλών…!
Λες και ξέθαψαν το «τόμαχοκ του πολέμου»
Διαβάζω λοιπόν στην ιστοσελίδα του Xanthileft της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης εν όψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής:
«Να βγούμε στους δρόμους να μιλήσουμε με του ανθρώπους, να τους βοηθήσουμε να καταλάβουν, ότι υπάρχει ο άλλος δρόμος.
Δεν θα πούμε ότι είμαστε καλύτεροι, θα πούμε όμως ότι είμαστε διαφορετικοί και διαφορετικά θα πράξουμε. Η πρόοδος περνά μέσα από τους αγώνες, την αντίσταση και την αξιοπρέπεια.
Η Αριστερά έτσι πορεύθηκε και ήρθε η ώρα να οδηγήσει την Ελλάδα στην έξοδο από την κρίση.
Δεν θα υπάρξει άλλη Βάρκιζα. Έχουμε πόλεμο, πατριώτες!»
-Καλά σύντροφοι… Αφού θέλετε να αισθάνεστε διαφορετικοί, γούστο σας και καπέλο σας. Κανείς δεν πιθύμησε την δόξα σας… Αλλά αυτό… έχουμε πόλεμο, πατριώτες!
-Τι πόλεμο έχουμε; Την Κυριακή καλούμαστε να απαντήσουμε. Με ένα ΝΑΙ στην Ευρώπη, ή με ένα ΟΧΙ σ’ αυτούς που λένε ότι είναι διαφορετικοί!
Δυο απλές λέξεις. Κι από Δευτέρα, κοινές οι αγωνίες για το μέλλον της καταβασανισμένης χώρας μας… Τα «τόμαχοκ» τι τα θέλετε; Και για ποιο πόλεμο μιλάτε; Κάντε το πιο λιανά… Δεν είναι ακόμη αργά.
…..

ΟΙ «ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ» ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ… ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!
Συχνά πυκνά όταν έχει κέφια για συζήτηση, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης «θυμάται» παλιές ιστορίες με τους… πρώην «βολεμένους» του ΠΑΣΟΚ που τώρα έγιναν…ΣΥΡΙΖΑ και το «παίζουν» αφ΄ υψηλού!
Και θυμάται παλιές ιστορίες ακόμη από  την εποχή που ήταν γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και με ισχυρές διασυνδέσεις, συμμετέχοντας ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επικεφαλής μάλιστα αποστολών σε εκδηλώσεις στην ομογένεια της Γερμανίας, παρατηρώντας με νόημα μάλιστα τις θερμές υποδοχές που του έκαναν…
-Σε όλους μπορούν να τα πούνε. Σε μένα όμως όχι και ιδίως αυτοί που ήταν… «βολεμένοι» του ΠΑΣΟΚ και ευνοήθηκαν ουκ ολίγο!
-Και εμφανίζονται τώρα «ταλιμπάν» του ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη…προκαλώντας πολλές φορές το κοινό αίσθημα και ιδίως εμάς που ξέρουμε την ιστορία  τους.
…..

Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΣΤΟΛΙΔΗ…!
Ξάφνιασε πολλούς η επανεμφάνιση του Σωτήρη Στολίδη στο πολιτικό προσκήνιο με την προχθεσινή παρέμβαση στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ και την θέση που πήρε υπέρ του ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΜΕΝΟΥΜΕ Ευρώπη.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μετά από 4χρονη τουλάχιστον σιωπή… φαίνεται πως επανέρχεται δριμύτερος στα πολιτικά πράγματα, στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά, γεγονός που δεν απέκρυψε όταν ρωτήθηκε σχετικά για την επάνοδό του στην ενεργό πολιτική… Και μάλιστα με φουλ επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »