*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

03 Ιουλίου


*Χαμός γίνεται αυτές τις μέρες με τις ακυρώσεις εκδηλώσεων στον νομό μας, λόγω των καταιγιστικών εξελίξεων που διαδραματίζονται με τη χώρα μας και το επικείμενο δημοψήφισμα της Κυριακής.
Με δελτία τύπου που έρχονται καθημερινά από συλλόγους κλπ, στην εφημερίδα μας, η μία μετά την άλλη εκδήλωση ακυρώνονται!
Τι να πούμε;;;
……

*Εντωμεταξύ, τον μπελά του βρήκε χθες ο γνωστός Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας, Μάκης Αρίφογλου, ο οποίος ευχήθηκε καλημέρα μέσα από το Face book, και όλοι του έλεγαν «τι καλημέρα βρε Μάκη;;; Ναι ή Όχι πρέπει να λες…».
-Ούτε καλημέρα δεν μπορεί να πεί στις θαυμάστριές του ο Μάκης!...
……

*Από την άλλη, το γνωστό My Club της πόλης μας διοργανώνει άλλο ένα BIG BANG πάρτι και σήμερα όπως και κάθε Παρασκευή, καλώντας τον κόσμο να διασκεδάσει, ξεφεύγοντας για λίγο από την δεινή κατάσταση και τα γεγονότα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας.
……

*Η δεσποινίδα που βλέπετε στη φωτογραφία, ήταν την περασμένη Παρασκευή στη ρύθμιση του φωτισμού στο My Club, δίπλα στους DJ και έκλεψε την παράσταση με τα φοβερά κόλπα που έκανε με τα φώτα του μαγαζιού!
……

*Απαρηγόρητος ήταν για άλλη μια φορά χθες, γνωστός νεαρός και ανερχόμενος ζεν πρεμιέ της Ξάνθης μετά και τον πρόσφατο χωρισμό του και βρήκε «αποκούμπι» στον κολλητό του (τραγουδιστή) που έπιναν μαζί τον καφέ της παρηγοριάς στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης μας!
-Ας πρόσεχες φίλε μου. Όποιος το «παίζει» σε πολλά ταμπλό αυτά παθαίνει!...
……

*Παρά την κρίση και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, συνεχίζει κάθε μέρα, μεσημέρι και βράδυ, η υπέροχη ταβέρνα της Π. Πόλης ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ σας περιμένει με πικάντικες γεύσεις στον υπέροχο χώρο της!
Συνεχίζεται κάθε Παρασκευή & Σάββατο η ζωντανή μουσική με live ορχήστρα και πολύ κέφι. Στο τραγούδι η Μάνια Ασλάνογλου και ο Φίλιππος και στο μπουζούκι ο Τάσος.
Εγγύηση φυσικά και η υπέροχη παραδοσιακή κουζίνα της με το υπέροχο περιβάλλον...
Στην Παλιά Πόλη, Πυγμ. Χριστίδη 7.
Κλείστε τραπέζι στο τηλ. 25410 72720 και θα περάσετε υπέροχα.
……

*Καθημερινά στο «Momento» cafe bar της Κεντρικής Πλατείας της πόλης μας, πίνει τον καφέ του ο γνωστός παπαράτσι Κυριάκος Κεσίσογλου.
Χθες μάλιστα φωτογραφήθηκε με την σερβιτόρα του μαγαζιού την Δέσποινα και τις φίλες του Τένια και Κική!
-Πραγματικά «άπαιχτος» ο Κυριάκος!!!
……

*Γενέθλια έχει την άλλη Τρίτη 7 Ιουλίου ο πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ν. Ξάνθης, Σάκης Λουκμακιάς.
Μη με ρωτάτε πόσο χρονών γίνεται… απλά σας λέω ότι είναι νέος και μαχητικός!

……
*Αυτά για σήμερα και αύριο πάλι μαζί με πολλές αποκαλύψεις!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »