*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Ιουλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

01 Ιουλίου


*Εκεί που αναρωτιόμασταν που εξαφανίστηκε τον τελευταίο καιρό ο γνωστός Ξανθιώτης τραγουδιστής, Άκης Μακρίδης, ο ίδιος μας αποκάλυψε χθες από το facebook, τον λόγο της απουσίας του από την Ξάνθη, αλλά δεν μας ενημέρωσε ακόμη πότε θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του.
Διαβάστε τι «αποκάλυψε» χθες ο ίδιος για τον εαυτό του:
«Με ανανεωμένο πρόγραμμα ο γνωστός τραγουδιστής Άκης Μαρκίδης θα κάνει άλλη μία εμφάνιση στο club 22- Ελληνάδικο στο Διδυμότειχο με πολύ κέφι και πολύ χορό σας περιμένουμε όλους το Σάββατο για μια αξέχαστη βραδιά…».
……

*Άπαιχτος πραγματικά ο γνωστός παπαράτσι – φωτορεπόρτερ Κυριάκος Κεσίσογλου ο οποίος από την μία δηλώνει προβληματισμένος για τις κρίσιμες εξελίξεις στην χώρα μας και από την άλλη «αλωνίζει» στα νυχτερινά μαγαζιά της Ξάνθης και φωτογραφίζεται περιχαρής με αιθέριες υπάρξεις, όπως έκανε το Σάββατο στο My Club!!!
……

*Πρίν από πολύ καιρό σας είχα αποκαλύψει κατ’ αποκλειστικότητα από τη στήλη ότι ο γνωστός Μάκης Δάγκας παντρεύει και με θρησκευτικό γάμο (ύστερα από τον πολιτικό που προηγήθηκε στο παρελθόν στο Δημαρχείο της Ξάνθης) την κόρη του Ιωάννα με τον αγαπημένο της καρδιάς της Χρήστο Σπανόπουλο ενώ παράλληλα θα βαφτιστεί και ο εγγονός του.
Σήμερα σας δίνω και λεπτομέρειες ότι ο γάμος θα γίνει το Σάββατο 4 Ιουλίου στις 18:30 στην εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου στους Τοξότες Ξάνθης και θα ακολουθήσει και η βάφτιση.
Κουμπάρος και νονός θα είναι ταυτόχρονα ο φίλος του ζευγαριού Γιώργος Ατανίδης.
Στην πρόσκληση αναφέρεται επίσης ότι θα ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση και γλέντι στο «Κτήμα Πολιτεία».
Με τις καλύτερες ευχές μας από τη στήλη!
……

*Στην παραλία του Ερασμίου είδε «παπαράτσι» της στήλης τον γνωστό Δημήτρη Εφεντόπουλο με καπελάκι, μαγιό αλλά και σακίδιο στην πλάτη αλά «Σταύρος Θεοδωράκης».
Έτοιμος για βουτιές ο Δημήτρης.
……

*Πάρτι γενεθλίων διοργανώνουν την άλλη Τετάρτη 8 Ιουλίου στο my club οι «Xanthi Runners» με ένα ζωντανό ελληνικό πρόγραμμα με την γνωστή Ασμίκ και τον Αντώνη Μουσαδέ.
Μαζί τους και οι Γιώργος Καραθανάσης και Χάρης Ξυλάς!
Ένα διαφορετικό πάρτι από τα συνιθυσμένα που εκπλήξει ευχάριστα!
……

*Και κλείνω με την παραδοσιακή βραδιά την άλλη Δευτέρα 6 Ιουλίου και ώρα 20.30 στην κεντρική πλατεία Δεκάρχου
Συγκεκριμένα, ο σύλλογος Γυναικών Δεκάρχου με την συμμετοχή του Δήμου Τοπείρου προσκαλεί όλους τους Ξανθιώτες σε μια παραδοσιακή βραδιά που θα γίνει την ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 και ώρα 20.30 στην κεντρική πλατεία Δεκάρχου.
Στην παραδοσιακή βραδιά συμμετέχουν ΣΟΦΙΑ ΒΟΤΤΑ, Α. ΚΥΡΙΤΣΗΣ, Σ. ΜΠΑΝΙΩΤΗΣ.
Πληροφορίες στο 6988250713. Τιμή εισόδου με πλήρες μενού 15.00 ευρώ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »