*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιουνίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

04 Ιουνίου


*Δεν ξέρω ποιος συντάσσει τα δελτία τύπου της Περιφέρειας, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν οι δηλώσεις επί των... δηλώσεων επί παντός επιστητού.
Και χθες τα ίδια και τα ίδια, στο δελτίο τύπου για τις νταλίκες που προτιμούν το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο κι όχι την ΕΓΝΑΤΙΑ οδό για να μην πληρώνουν... διόδια!
.......
*Βγήκαν λοιπόν πάλι χθες οι Περιφερειακοί για να μας πουν τι; Ότι δεν έχουν ναι μεν την αρμοδιότητα να περιορίσουν το φαινόμενο, αλλά.... απαιτούν να ληφθούν μέτρα!
-Ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει...
......
*Στο μεταξύ το μεσημέρι της Τρίτης βγήκαν από την Ορεστιάδα πολίτες στην Ανοιχτή γραμμή του Πάνου Παπαδόπουλου από το Xanthi channel καταγγέλλοντας τα παρακάτω:
1. Τα κουνούπια φέτος είναι περισσότερα από κάθε άλλο καλοκαίρι! Είναι πλέον αφόρητα...
2. Τα κανάλια του Έβρου «περιέργως» έχουν κάνει «γαργάρα» το θέμα, προφανώς για να μην στεναχωρήσουν τον Περιφερειάρχη αλλά και τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Πέτροβιτς.
3. Ψεκασμοί ακόμη δεν άρχισαν κι όπως τους έχουν ενημερώσει, θα ξεκινήσουν μετά τις 25 Ιουνίου!
-Να γράψω κι άλλα;
......
*Ανέκδοτο ή όχι... Πάντως μόνο μειδιάματα μου προκάλεσε η χθεσινή ομολογία του πρώην στενού συνεργάτη του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη και νυν Αντιδημάρχου Τεχνικών υπηρεσιών Μανώλη Τσέπελη στην «Ανοιχτή γραμμή» για την πλατεία «ΤΕΡΑΣ» και την επιδείνωση του κυκλοφοριακού με τη φράση...
-Κάναμε λάθη και το ομολογούμε!
......
*Το περίεργο είναι Εμμανουήλ ότι τα εγκληματικά λάθη της «πλατείας» Σας έκανε ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ πρώην Δήμαρχος Ξάνθης και τα πληρώνει ΤΩΡΑ ο πολίτης αλλά και ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.
-Να τ’ ακούει και η συνδημότισσα!
.......
*Βέβαια είναι τραγικό όσο είσαι Δήμαρχος να σου λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ οι στενοί σου συνεργάτες και δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά το ξέρετε το γνωστό...
-Δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται...!
......
*Όπως φυσικά θα ήταν και «θλιβερό» εκ μέρους μου να πω το γνωστό, «πάλι ΜΟΝΟ εγώ δικαιώθηκα...»!
-Γιατί τι να την κάνεις την «δικαίωση», όταν η περιβόητη πλατεία ΤΕΡΑΣ έκλεισε δεκάδες μαγαζιά, ευνόησε μόνο τα εμπορικά κέντρα και κυριολεκτικά «γαμ.....» την πόλη της ψυχής μας;!;;
......
*Αυτό κι αν είναι «θράσος»… Να απειλεί ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ της πόλης με...εισαγγελέα τον πρώην μηχανικό ηλεκτρολόγο μηχανικό του!
Και την ίδια ώρα τα «θύματά» του να οργανώνονται όλοι μαζί να τον... πάνε φυλακή!!! Ανεπανάληπτος...
.......
*Και κλείνω τη στήλη με τα Συλλυπητήρια της ΝΟΔΕ Ξάνθης για το θάνατο του Θόδωρου Παυλίδη, Αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που μου ήρθε χθες στο «Μ» τα παρακάτω:
Η ΝΟ.Δ. Ε. Ξάνθης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. Γεώργιο Παυλίδη και στην οικογένειά του για τον άδικο χαμό του υιού του. Αντί στεφάνου θα κατατεθεί οικονομική ενίσχυση στο Γηροκομείο Ξάνθης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »