*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Ιουνίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

13 Ιουνίου


ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ;
Ειλικρινά ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης  Δημαρχόπουλος λέει ψέματα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και μάλιστα γνωρίζοντας ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκτεθεί διότι τα όσα λέει στις συνεδριάσεις καταγράφονται με ήχο και εικόνα και δεν διαψεύδονται!
Ισχυρίστηκε λοιπόν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ο σημερινός Δήμαρχος δύο τεράστια ψέματα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα και πολιτικά αλλά και ποινικά.
1. Η ξενοδοχειακή μονάδα της Αγριάνης ανήκει στα…διοικητικά όρια του Δήμου Μύκης.
2. Οτι ο αντιδήμαρχος Δόμησης  Απόστολος Αγκόρτσας όπως του είπαν οι υπηρεσίες,  πληρώνει τα… πάντα στο Δήμο Μύκης
Και τα δύο είναι  ΨΕΜΑΤΑ! Αφού η ξενοδοχειακή μονάδα ανήκει στα διοικητικά όρια του Δήμου Ξάνθης με επίσημο έγγραφο του Δήμου Ξάνθης! Που σημαίνει ότι ζημιώθηκε ήδη χιλιάδες Ευρώ ο Δήμος Ξάνθης.
Αλλά και ο Δήμος Ξάνθης, δεν εισέπραξε ποτέ έστω ένα ευρώ, από τον Απόστολο Αγκόρτσα κι ας ισχυρίζονταν τόσο ο ίδιος όσο και ο Δήμαρχος ότι ΠΛΗΡΩΝΕ τα πάντα!
(Σ.Σ. Και το χειρότερο; Να λες ΨΕΜΑΤΑ Μπάμπη Δημαρχόπουλε για να καλύψεις τον αντιδήμαρχό σου και χωρίς ΝΤΡΟΠΗ να εκθέτεις τον «Μαχητή», την εφημερίδα που έδωσε τόσους αγώνες για σένα! Ούτε αυτό σεβάστηκες…! Κρίμα…).
……

ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΔΑΣΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΑ!
Επίσης δεν γνωρίζουμε βέβαια σε ποιο στάδιο βρίσκεται η Εισαγγελική παραγγελία, το γεγονός όμως παραμένει… γεγονός!
Ακόμη και σήμερα δεκάδες στρέμματα δασικής και δημόσιας γης δίπλας στον ποταμό Κόσυνθο που έχει «μπαζωθεί» μάλιστα για να αυξηθεί το οικόπεδο, εξακολουθούν να είναι καταπατημένα και παράλληλα κα… περιφραγμένα με ταμπέλες που τα εμφανίζουν ως… ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του Αντιδήμαρχου Δόμησης Απόστολου Αγκόρτσα και της Αγριάνης.
Όποιος πάει μια βόλτα προς τα εκεί, θα απορήσει τι έκαναν τόσα χρόνια (αλλά και τι κάνουν…) οι υπηρεσίες του Δημοσίου και οι αρμόδιες αρχές!
Και φυσικά ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΠΤΑΝ και ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ακόμη και σήμερα το «άβατο» της Αγριάνης;;; Αυτό κι αν είναι τεράστιο ερώτημα…

(Σ.Σ. Το πιο ωραίο απ’ όλα; Ακόμη και σήμερα, σε καταπατημένη δασική έκταση δίπλα στο βενζινάδικο, ο Αγκόρτσας λειτουργεί μάνδρα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων…Μάλιστα η περίφραξη έχει και πόρτα! Τελικά τίποτα δεν λειτουργεί σ’ αυτήν τη χώρα;).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »