*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Μαΐου

Κλίμα απαισιοδοξίας και απογοήτευσης....Ειδικά οι αναφορές του Προέδρου της ΝΔ. στους αυτοδιοικητικούς, μόνο μειδιάματα προκάλεσαν!

09 Μαΐου
Η απολογία....της απολογίας...ω! απολογία! Μια απογοήτευση σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς στη Ξάνθη! "Χειρότερος" δεν γίνονταν!
*Η Νέα Δημοκρατία θα προχωρήσει στο μέλλον με τον...Δημαρχόπουλο, τον Παυλίδη και τους Πατούληδες! Καλή νύχτα κύριε Πρόεδρε...
Ποτέ δεν ήταν τόσο "κακός" ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όσο σήμερα στη Ξάνθη, μιλώντας πριν λίγη ώρα στην Περιφερειακή συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας.
Σε μια αίθουσα 350 θέσεων που "γέμισε" με βουλευτές, Περιφερειακούς, αυτοδιοικητικούς,. κομματικούς και που ο ίδιος χαρακτήρισε "οικογένεια και αδέλφια" (!), ο Αντώνης Σαμαράς το μόνο που έκανε, ήτανε....απολογία για τα λάθη του παρελθόντος και τα όσα του καταλογίζουν οι απλοί πολίτες με τις δημοσκοπήσεις-κόλαφος για την Νέα Δημοκρατία.
Η απολογία...της απολογίας....ω! απολογία! Και Εθνική...πανστρατιά, με ένα κόμμα που έχει "κολλήσει" στο χθες σε βολεμένες και ακροδεξιές αντιλήψεις και μια ομιλία χωρίς παλμό, χωρίς ενθουσιασμό και πρόσωπα που όλη την ώρα κυρίως κοιτούσαν κάτω...
Το ρεζουμέ της ομιλίας του κυρίου Αντώνη Σαμαρά σήμερα στη Ξάνθη; Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί την μοναδική εγγύηση για τον...τόπο, το μέλλον στον τόπο θα χαράξουν οι δήμαρχοι και Περιφερειάρχες, ο Δημαρχόπουλος, ο Γ. Παυλίδης, οι Πατούληδες και ο....Αμοιρίδης! 
Καληνύχτα....
(σ.σ. Και την ίδια ώρα της ομιλίας του Προέδρου της Ν.Δ, οι υπεύθυνοι της ΝΕΡΙΤ απαγόρευσαν ακόμη και...στιγμιότυπα στα Περιφερειακά κανάλια απο την ομιλία του...)
Δημοσκόπηση: Μπροστά με 15,2 μονάδες ο ΣΥΡΙΖΑ
Προβάδισμα 15,2% διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία, σε δημοσκόπηση της Marc που δημοσιεύεται σήμερα στην Εφημερίδα των Συντακτών.
Στο ερώτημα «αν είχαμε σήμερα εκλογές ποιο κόμμα θα ψηφίζατε» το 36,2% των ερωτηθέντων απάντησε τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν Ν.Δ. με 21%, το Ποτάμι με 6,7%, η Χρυσή Αυγή με 5,4%, το ΚΚΕ με 5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,1% και τελευταίο έρχεται το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 3,1%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει το 12,9%.
Το 56,7% θεωρεί ότι πρέπει να μείνουν απαραβίαστες οι κόκκινες γραμμές που αφορούν ασφαλιστικό και εργασιακά

Σύλληψη 4 ημεδαπών για κλοπή καλωδίων χαλκού-Κατασχέθηκαν 2 τόνοι περίπου καλωδίων 

Συνελήφθησαν την Παρασκευή (8-5-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 33, 27, 24 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ένας 26χρονος ημεδαπός, συνεργός των συλληφθέντων.
Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντόπισαν τους παραπάνω πέντε δράστες να επιβαίνουν σε τέσσερα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και επιχείρησαν να τους ελέγξουν.

Σε σήμα στάσης των αστυνομικών, οι τρεις δράστες ηλικίας 33, 27 και 21 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε δύο από τα οχήματα, συμμορφώθηκαν και τα ακινητοποίησαν, ενώ οι άλλοι δύο ηλικίας 24 και 26 ετών, ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν τη σύλληψη.
Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να συνελήφθη ο 24χρονος, ενώ ο 26χρονος κατάφερε να διαφύγει εγκαταλείποντας το όχημα του.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα οχήματα των δραστών, βρέθηκαν 2 τόνοι περίπου καλώδια χαλκού και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι μέρος από τα παραπάνω καλώδια τα είχαν αφαιρέσει την 7/8-5-2015 το βράδυ, από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στη Γενισέα Ξάνθης.  
 Συνολικά κατασχέθηκαν:
2 τόνοι περίπου καλώδια χαλκού
τέσσερα (4) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα
πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων
Σε βάρος των δραστών ηλικίας 24 και 26 ετών η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης τα αδικήματα της αντίστασης, απείθειας και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.
Σημειώνεται ότι όλοι οι δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διακεκριμένες κλοπές, ενώ ο 33χρονος έχει απασχολήσει επίσης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις των νόμων περί προστασίας των αρχαιοτήτων και περί όπλων, ο 26χρονος για ληστεία και παραβάσεις των νόμων περί προστασίας των αρχαιοτήτων και περί όπλων, ο 27χρονος και ο 24χρονος για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
 Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους και τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκής τους σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.
Εξιχνίαση κλοπής δίκυκλου μοτοποδηλάτου στη Δράμα, 19χρονος ο δράστης

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Δράμας, κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου, που διαπράχθηκε, την 11/12-4-2015 το βράδυ, στην Δράμα. 
Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε, το παραπάνω χρονικό διάστημα, είχε αφαιρέσει από την πόλη της Δράμας, ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του δράστη το αφαιρεθέν δίκυκλο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Σημειώνεται ότι ο 19χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.
Σύλληψη 45χρονου στη Δράμα για λαθρεμπόριο καπνού
Συνελήφθη στη Δράμα στις 7 Μαιού, 45χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημά του, καθώς και σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το, ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (16.372) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »