*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Απριλίου

ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΙ ΕΠΕΤΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ!

24 Απριλίου


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Το κάμπινγκ του Μυρωδάτου από σήμερα, στα «χέρια» της Βουλγάρικης εταιρείας ΕΚΤΟΡΑΣ με προσφορά 37.000 ευρώ το χρόνο και δεσμεύσεις για επενδύσεις 5ετίας ύψους 200.000 ευρώ!
*Αρκεί βέβαια η νέα Βουλγάρικη εταιρεία να μην εξελιχθεί σε...Μ. ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ Νο 2!
Αποκλειστικό. Τέσσερις προσφορές συμμετείχαν τελικά την Παρασκευή 24 Απριλίου για το πρώην κάμπινγκ Μυρωδάτου στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων, σε ανοιχτό διαγωνισμό και σύμφωνα με την προκήρυξη του Δήμου. Τελικό αποτέλεσμα; Και ο νέος επενδυτής του Κάμπινγκ, είναι ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εκπροσωπείται μάλιστα στη Ξάνθη και απο κάτοικο της Μάνδρας.
Οι ανοιχτές προσφορές που έγιναν στον ανοιχτό διαγωνισμό, ήταν οι εξής:
1.Η Βουλγάρικη  εταιρεία ΕΚΤΟΡΑΣ προσφορά με 37.000 ευρώ τον χρόνο που ήταν ο πλειοδότης και κέρδισε τον διαγωνισμό, Η εταιρεία υποχρεούται μέσα στην 5ετία να κάνει επενδύσεις ύψους 200.000 ευρώ και να λειτουργήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, αφού τα ενοίκια ήδη τρέχουν.
2.Ο πολιτευτής του ΠΟΤΑΜΙ στη Ξάνθη και μηχανικός κ.Γιάννης Ιατράκης κατέθεσε προσφορά 36.500 ευρώ (κι εκεί σταμάτησε...)
3.Βούλγαρος επενδυτής που σταμάτησε την προσφορά του στα 36.000 Ευρώ.
4.Ο Πολιτικός μηχανικός κ.Δαργιώτης που έδωσε αρχική προσφορά 20.000 Ευρώ και δεν προχώρησε καθόλου. 
Δεν συμμετείχαν καθόλου στον διαγωνισμό παρά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τόσο ο επιχειρηματίας και πολιτευτής των ΑΝΕΛ Διαμαντής Σκουλαρίκης όσο και ο επιχειρηματίας και πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Σάκης Κριτσίνης.  
   *Το ξενοδοχείο που ΘΑ κατασκεύαζε 
     απο το 2007 ο Αμοιρίδης!! Θα...Θα...
-Ας ευχηθούμε οι ΝΕΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ που ανέλαβαν επί Δημαρχίας Γ. Τσιτιρίδη (και Σπύρου Γαλανόπουλου...) το κάμπινγκ Μυρωδάτου, μην εξελιχθούν σε νέο....Εύα Τσακίρη, Μιχάλη Αμοιρίδη και ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. και χαρακτήριζε συκοφάντη στις....3/7/2012 τον πρώην Δήμαρχο Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη όταν δήλωνε οτι δεν έχουν...λεφτά να κάνουν την επένδυση με δηλώσεις του Γ. Σιδηρόπουλο και το Κανάλι 6!
Βέβαια θα προτιμούσαμε όλοι ο Δήμος  Αβδήρων να εμπιστευθεί το πρώην κάμπινγκ Μυρωδάτου στον Γιάννη Ιατράκη που είναι απο τον τόπο και σίγουρα έχει και μεγαλύτερες ευαισθησίες απο τα συμφέροντα των Βουλγάρων, αλλά αφού για...500 ευρώ οι Γ. Τσιτιρίδης και το δεξί του χέρι ο Σπύρος Γαλανόπουλος, έκριναν οτι οι....Βούλγαροι θα σώσουν την παραλία του Μυρωδάτου, ας αφήσουμε το χρόνο να κρίνει καλύτερα...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »