*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Απριλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

17 Απριλίου


Ο "Μ" περιμένει τις απαντήσεις για τα ΧΡΗΜΑΤΑ που μέχρι στιγμής έχει ξοδέψει η Περιφέρεια των κυρίων Γ. Παυλίδη-Μ. Αμοιρίδη και τις δαπάνες για όλα αυτά τα τουριστικά ταξίδια στο εξωτερικό και το εσωτερικό, τα γεύματα, τα αναμνηστικά, τα δώρα, το έντυπο υλικό κλπ απο 1/9/2014 έως και την Κυριακή 19/4/2015 (που ολοκληρώνεται και ο τζάμπα τουρισμός των 42 Ρουμάνων...
(Σ.Σ. Άμα θέλουμε να φάμε, επιλέγουμε την "παρέα" μας και περνάμε και όμορφα... Γιατί η καλή "παρέα" χαρίζει και τις καλές προσωπικές στιγμές).
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο maxitisthrakis.blogspot.gr για το χθεσινό γεύμα του Περιφερειάρχη στο Ζ’ Palace )
-Άρα  κάποιος χθες έφαγε... δύο μερίδες!
……………….

...πήρα τηλέφωνο τον προϊστάμενο του τμήματος πρασίνου και με ενημέρωσε ότι κατόπιν προφορικής εντολής του Δημάρχου Ξάνθης, προχώρησαν στην κοπή ...Και εμείς από την πλευρά μας  σαν ιδιοκτήτες του ακινήτου και σαν πολίτες πάνω από όλα καταθέσαμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου γιατί είναι μία πράξη τελείως  αυθαίρετη και θεωρώ ότι αυτοί που την κάνανε , πρέπει να λογοδοτήσουνε!
(Από τις δηλώσεις του Μανώλη Φανουράκη στο Xanthi channel)
-Και μετά; Όταν γίνει η δίκη καταθέστε ότι.... δεν είχε δόλο ο Δημαρχόπουλος, για να τον... αθωώσετε!

…………

Σεμνά & Ταπεινά
*Δώσαμε δηλαδή εμείς τον αγώνα ο Μπάμπης να γίνει Δήμαρχος, για να μπορεί η κυρία Βίκυ Μπαφατάκη και ο εδρεύων στο Βατικανό σύλλογός της, να χρησιμοποιούν τον Δήμο Ξάνθης, για προσωπικούς λόγους και επαγγελματικούς σκοπούς...!;
-Στέλνοντας τις προσκλήσεις των Διεθνών Βραβείων μέσα από τις δημοτικές υπηρεσίες!
.......
*Και τέτοια χλιδή και τέτοια ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ και να σταλούν...ιδιόχειρες προσκλήσεις με τόση ανορθογραφία;
......
*Και φυσικά ξαναρωτάω τον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης....
-Κύριε Δημαρχόπουλε, τι λεφτά είναι αυτά που χρωστάει ο Δήμος στην κυρία Βίκυ Μπαφατάκη;
-Πόσο πλήρωσες ΕΣΥ ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης την συγκεκριμένη κυρία ως γραφείο τύπου και επικοινωνιολόγο σου στο εκλογικό σου κέντρο σε όλη την προεκλογική περίοδο; (Σ.Σ. Σύμφωνα με την δήλωση των προεκλογικών σου εξόδων στον Άρειο Πάγο και τα αρμόδια όργανα εννοώ φυσικά....).
………….

Στον διορισμένο Μουφτή Ροδόπης κ. Τζεμαλή χθες ο Παναγιώτης Κεραμάρης!
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κ. Κεραμάρης Παναγιώτης, συναντήθηκε χθες Πέμπτη 16 Απριλίου, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, τον Σοφολογιότατο Μουφτή Κομοτηνής κ. Τζεμαλή Μέτσο και τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Πετρίδη Γεώργιο.
-Οι παραπάνω συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των συναντήσεων γνωριμίας του νέου Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης και σηματοδοτούν την έναρξη μιας δημιουργικής συνεργασίας, καταλήγει ο κ.Κεραμάρης.
-Ερώτηση κρίσεως: Τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ δεν θα τον συναντήσεις κύριε Κεραμάρη; Με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ.Χουσεϊν Ζεϊμπέκ φυσικά, μια και συγκυβερνάτε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ!
………….

Και επί τόσα χρόνια πως λειτουργούσε κ.Εισαγγελέα;
Να δεχτώ αυτά που λέει τώρα ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος για την παρανομία του... ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ σε χώρο πρασίνου κλπ για την εξέδρα του Κυβερνείου που σε 2-3 μέρες όχι μόνο γκρεμίστηκε, αλλά και παρουσία του Μπάμπη Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο, ξηλώθηκαν τα πάντα... Και να δεχτώ και τις δηλώσεις του αντιδήμαρχου Δόμησης Απόστολου Αγκόρτσα για την «αυθαίρετη εξέδρα σε χώρο δημοτικό κλπ».
-Ένα αφελές όμως ερώτημα αξιότιμε κύριε Εισαγγελέα...
-Και τότε, πως επί τόσα χρόνια Λάκη Στυλιανίδη-Νίκου Νικολόπουλου λειτουργούσε η εξέδρα του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ; Εισπράττοντας μάλιστα ο Δήμος Ξάνθης εισέπραξε ουκ ολίγα χρήματα από τους μετόχους του μαγαζιού;
-Διότι αν έχει ΔΙΚΑΙΟ τώρα ο Δημαρχόπουλος, ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΑΝ και με δόλο μάλιστα, τόσο ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, όσο και οι αρμόδιοι πρώην αντιδήμαρχοι αλλά και η Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης!!!
-Έχω άδικο;
.....

Γιατί Θεολόγε, Απόστολε και Μπάμπη Δημαρχόπουλε;;;
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Δεν αποτελεί κοινόχρηστο χώρο πρασίνου μόνο ο χώρος της πρώην εξέδρας του Κυβερνείου, αλλά και ο...πίσω χώρος που εκμεταλλεύεται επί χρόνια η εταιρεία Elisso Hotel! Και ρωτήστε για το αληθές και τον Θεολόγο Καλαϊτζη (δικηγόρο σ’ αυτή τη φάση του Κυβερνείου...) αλλά και τον Τσέπελη, διότι επί των ημερών τους και επί Στυλιανίδη πήγαν αν θυμάστε τα...βουνά με άμμο πίσω από την εξέδρα του Κυβερνείου από τον τότε αφανή εταίρο του Elisso!
-Γιατί λοιπόν κύριε Δημαρχόπουλε ο Νικολόπουλος και ο Αγκόρτσας «σιωπούν» για τον «κοινόχρηστο» που χρησιμοποιεί επί χρόνια το Elisso Hotel χωρίς να έχει δώσει ένα Ευρώ στον Δήμο ή το....χλοοτάπητα που κατασκεύασε σε χώρο πρασίνου η εταιρεία; Γιατί;
…………….

Μίχογλου γερά, χτύπα την διαπλοκή με... τσαμπουκά!      
Έγραψε χθες ο γνωστός Γ. Σιδηρόπουλος υπερασπιζόμενος το «σύστημα» Χατζηευαγγέλου - Δημαρχόπουλου:
«Εκτεθειμένος και χωρίς τη δυνατότητα να υλοποιήσει έργα του ΕΣΠΑ βρίσκεται ο Δήμος Τοπείρου, όπως μαρτυρείται και από τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Όμως τίποτε δεν είναι τυχαίο αφού ο Δήμαρχος Τοπείρου έχει φροντίσει σε ανύποπτο χρόνο να έρθει σε ανοιχτή ρήξη με όλους όσους θα μπορούσαν να βοηθήσουν το Δήμο. Αρχικά με το Δήμαρχο Ξάνθης και Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαχείρισης για το γνωστό θέμα του ΧΥΤΑ, που απειλεί την υγεία όλων των κατοίκων του Νομού Ξάνθης.

Όμως και οι μηχανικοί του Δήμου Τοπείρου και του Συνδέσμου Διαχείρισης είναι αυτοί που ο Δήμαρχος διέσυρε δημοσίως πριν από λίγο καιρό και έχει ανοιχτή κόντρα μαζί τους κλπ».
-Το δικό μου προσωπικό σχόλιο για το παραπάνω σχόλιο του Γ. Σιδηρόπουλου...
-Θωμά Μίχογλου, γερά! Αντιστάσου και χτύπα την διαπλοκή με...τσαμπουκά!!! Κι άσε τον Δημαρχόπουλο να στέλνει τους μηχανικούς του Δήμου στον Τσομπανόπουλο! Είμαστε σίγουροι όλοι ότι θα βρεις ΛΥΣΕΙΣ!
(Σ.Σ. Και η προσωπική μου απορία: Αλήθεια ο Παράσχος που πήρες... Μηχανικός δεν είναι; Δεν μπορεί να λύσει με τη στήριξη του Μπάμπη και του Αμοιρίδη το πρόβλημα;).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »