*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Μαρτίου

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ «ΣΥΡΕΤΑΙ» Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ν ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ!

12 Μαρτίου


Αυτός τους «χλευάζει» και τους «λοιδορεί»  ως... «φαιδρούς» κι αυτοί τον... εκτιμούν!
Πίσω από τον Γ. Σιδηρόπουλο συνεχίζει να «τρέχει» η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ν. Ξάνθης και ο συμπαθής κατά τα άλλα Πρόεδρός της Γ. Γεωργιάδης, εκτιθέμενη στην ουσία η ίδια!
Διότι δεν είναι δυνατόν να ζητάς και να εκλιπαρείς από τη μια αντιπαράθεση και debate με έναν δημοσιογράφο που συστηματικά σε «φτύνει», σε χαρακτηρίζει...«ακροδεξιό», «φαιδρό» και σε κοσμεί επί μήνες με πλήθος επιθέτων κι εσύ από την άλλη να τον νομιμοποιείς θέλοντας να καθίσεις στο ίδιο πάνελ μαζί του, απολογούμενος σε αυτά που σου καταμαρτυρεί και στην επιστολή που του στέλνεις να τον...εκτιμάς κι από πάνω! (Σ.Σ. Εννοείται ότι στη συγκεκριμένη αντιπαράθεση είμαστε με τον δημοσιογράφο κι όχι τους απολογητές του...)
Με αφορμή λοιπόν δημοσίευμα του Γ. Σιδηρόπουλου στο οποίο ο ίδιος σχολίασε τα παρακάτω:
«H Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών επιμένει με νέο mail της να βάλλει κατά της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας και της αυτονόητης άρνησής της να επιτρέψει την εγκατάσταση της γιγάντιας σημαίας στο όρος Αυγό (παρότι υπέδειξε άλλο σημείο, όπου το επιτρέπει). Η υπόθεση εδώ και καιρό έχει περάσει στο στάδιο της φαιδρότητας αλλά μετά την αποστολή αεροφωτογραφίας με βάση την οποία επιχειρούν να αμφισβητήσουν την επιστημοσύνη των αρχαιολόγων, αρχίζει να ξεπερνά τα όρια (έχουν μεσολαβήσει πολλά mail τα οποία δεν ήταν άξια σχολιασμού).
Οι απόστρατοι καλά θα κάνουν να ασχοληθούν με τις Ένοπλες Δυνάμεις, που είναι το επιστημονικό τους πεδίο – αδιαμφισβήτητα- και ας αφήσουν την αρχαιολογία στους ειδικούς. Δεν περιποιεί τιμή για κάποιους που διεκδικούν -έμπρακτα- μεγαλύτερη πατριωτική ευαισθησία από τον υπόλοιπο πληθυσμό, να αμφισβητούν βυζαντινό αρχαιολογικό χώρο και να δείχνουν αυτές τις εμμονές. Εν πάσει περιπτώσει, κάποτε εντός του στρατεύματος και απέναντι σε κατωτέρους μπορούσαν να υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν την αρχαιολογία καλύτερα από αρχαιολόγους και την αστρονομία καλύτερη αστροφυσικούς αλλά έκτοτε άλλαξε και ο στρατός και η κοινωνία. Σήμερα είναι υποχρεωμένοι να κινηθούν με βάση τους κανόνες της ευνομούμενης πολιτείας και κάποιος πρέπει να τους επαναφέρει στην τάξη, γιατί εκτίθενται και εκθέτουν και τους συναδέλφους τους»...
Η Ένωση Αποστράτων Ν. ΞAΝΘΗΣ για μια ακόμη φορά «σύρθηκαν» στέλνοντας στο συγκεκριμένο Μέσον αλλά και στα άλλα ΜΜΕ νέα επιστολή που επαναλαμβάνει τα ίδια και απλά εμείς την φιλοξενούμε, διότι τους το αρνείται ο Γ. Σιδηρόπουλος, προκειμένου το αναγνωστικό κοινό να έχει μια άποψη!

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ
Προς «Ηλεκτρονική Εφημερίδα: Xantipress.gr (Δικό μας σχόλιο για στήλη «Παραπολιτική» καταχώρηση 3 Μαρ.2015)
Ακόμη μια φορά,συνεχίζετε την παραπληροφόρηση ή τη μονομερή κάλυψη των γεγονότων ( που προσωπικά δεν σας βολεύουν ), με τους συνήθεις μοναχικούς συλλογισμούς και αυθαίρετα επιχειρήματα, που καταλήγουν αυτονόητα σε πλάνη ή λανθασμένα συμπεράσματα και αντιδημοκρατικές υποδείξεις ( << κάποιος για να μας επαναφέρει στην Τάξη,....>>. Αλήθεια αυτή τη Δημοσιογραφία υποστηρίζει το Xanthipress??.
Το Παράρτημα της ΕΑΑΣ στην Ξάνθη, με πλήρη επίγνωση ότι είμαστε σε ευνομούμενη και Δημοκρατική Πολιτεία, ανταποκρίθηκε στην πρόταση του Συλλόγου '' Φίλοι της Σημαίας Ξάνθης’’, ενήργησε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τις εξαιρέσεις ( Ν.3028/2002, άρθρα 12 και 13), αναφορικά με τη τοποθέτηση της μεγάλης σημαίας στο ΑΥΓΟ, για να είναι ορατή από την Ξάνθη.
Σας προτείνουμε για την αντικειμενική ενημέρωση της Κοινωνίας, αντί να κάνετε λανθασμένες εικασίες να μας καλέστε σε μια εκπομπή - συζήτηση σε δικό σας μέσο, με ''Συντονιστή'' εσάς τον ίδιο ή άλλο της δικής σας επιλογής, με την παρουσία εκπροσώπου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης. Έτσι λειτουργούν, κατά την άποψή μας, τα υπεύθυνα ΜΜΕ στα Δημοκρατικά Καθεστώτα, παραθέτοντας αφιλτράριστες τις ειδήσεις δημοσιεύοντας τα ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, που εκδίδονται από τους φορείς και αφήνουν τον αναγνώστη να σχηματίσει τη δική του άποψη
Οι Απόστρατοι, είναι το ίδιο ελεύθεροι με όλους τους Έλληνες να έχουν άποψη και να δραστηριοποιούνται, σύμφωνα με το νόμο, μέσα στην Τοπική Κοινωνία της οποίας είναι αναπόσπαστο τμήμα. Συμπτωματικά οι πρωτοβουλίες μας στην Ξάνθη έχουν βρει μεγάλη ανταπόκριση και έχουν αγκαλιαστεί, με έμπρακτη συμμετοχή στις σχεδιαζόμενες δραστηριότητες από τη συντριπτική πλειοψηφία Λαού και Αρχών της Ξανθιώτικης Κοινωνίας και των ΜΜΕ (σσ: μεταξύ αυτών και το δικό σας, το οποίο διαφοροποιήθηκε από Δεκ.2013).
Με εκτίμηση,
Για τους Φίλους της Σημαίας Ξάνθης
και το Παράρτημα ΕΑΑΣ Ν.Ξάνθης
Ξάνθη 6 Μαρ.2015
Υπτγος ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης,
 Πρόεδρος
ΤΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »