*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Μαρτίου

Κι όμως ήταν τόσο....απλό, ώστε να μην να αποφευχθεί η γελειοποίηση! Μετά την παρέμβαση και του Μητροπολίτη Ξάνθης...Μια ακόμη δικαίωση για τον "Μ"

03 Μαρτίου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο Κουρουμπλής έδωσε τη λύση....μόνος του! Ανακάλεσε την απόφασή για την άδεια άνευ αποδοχών της διευθύντριας Καρδιολογικής κι έληξε το θέμα!Κάτι που απο την αρχή υποστήριξε κι ο Αλέξανδρος Κοντός...
Άνθρακας ο θησαυρός και η ατυχής λίαν επιεικώς η προσπάθεια του πρώην υμνητή του ΓΑΠ και του Σωκράτη Ξυνίδη να εμφανίσει τους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης να λύνουν με.."αλχημικό" τρόπο το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την Καρδιολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης εξ' αιτίας μιας "βιαστικής" Υπουργικής απόφασης!
Συγκεκριμένα με ήξεις-αφίξεις φιλογικές αναφορές, ο γνωστός Γ. Σιδηρόπουλος στη προσπάθειά του μετά τους Σωκράτη Ξυνίδη-Γιαννακίδη-Φώτη Καραλίδη να βρει νέους Ιθαγενείς πολιτικούς χορηγούς, εμφάνιζε να λύνεται το πρόβλημα της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Ξάνθης με....δήθεν ΙΧ γιατρού, προσωρινές λύσεις κλπ μέχρι να προκηρυχθούν οι νέες θέσεις και αφορισμούς στον πρώην Περιφερειακό διευθυντή οτι αυτός (δηλαδή η ΝΔ.) θέλανε να κλείσουνε την....καρδιολογική κλινική!)
ΩΣΤΟΣΟ μετά την παρέμβαση του Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ.Παντελεήμονα στον Υπουργό Υγείας την Δευτέρα το πρωϊ, ο ίδιος ο κύριος Κουρουμπλής "έλυσε" το θέμα που προέκυψε, με τον πιο...απλό τρόπο και αυτόν που εξ' αρχής υποστήριζε ο "Μ", δηλαδή ανακαλώντας την απόφασή του για την χορήγηση άδειας ενός χρόνου άνευ αποδοχών στην διευθύντρια Καρδιολογικής Κλινικής! (ΣΣ. Ο Υπουργός μάλλον δεν είχε ενημερωθεί απο κανέναν οτι δεν υπήρχε άλλος μόνιμος καρδιολόγος στη Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης...)
Με απλά λόγια, ο Κουρουμπλής έδωσε τη λύση...μόνος του και με τον πιο απλό τρόπο, αναγνωρίζοντας το λάθος του μετά την παρέμβαση και του Μητροπολίτη Ξάνθης! Και καμία παλαιοκομματικού πρακτική των...απο μηχανής "θεών-βουλευτών" του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης!
Προηγήθηκαν φυσικά οι δηλώσεις του βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρου Κοντού που ήταν ο πρώτος που "εντόπισε" απο την αρχή την ευθύνη του Υπουργού Υγείς με την απόφαση που πήρε, χωρίς να ρωτήσει την διοίκηση του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης.
Τι σημαίνει αυτή η εξέλιξη....Οτι η καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης συνεχίζει απρόσκοπτα την λειτουργία της με την νυν διευθύντρια στη θέση της μέχρι τουλάχιστον τέλη Απριλίου, αφοή ήδη το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε τον διορισμό 1000 γιατρών στα Νοσοκομεία της χώρας! 
-Απο την ώρα λοιπόν που η Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης θα διαθέτει 2-3 μόνιμους καρδιολόγους, τους επιμελητές και το προσωρινό προσωπικό, μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του και να πάρει την άδεια άνευ αποδοχών που επιθυμεί η νυν διευθύντρια της Καρδιολογικής κλινικής για ένα χρόνο κι άντε στο καλό.
Φυσικά όλα τα υπόλοιπα που γράφτηκαν ή ακούστηκαν με στόχο να εμφανίσουν....δραστήριους και έτοιμους να δώσουν λύσεις στα...άλυτα προβλήματα του Νομού Ξάνθης τους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης (σ.σ. οι οποίοι κανείς δεν αμφισβητεί οτι θέλουν να βοηθήσουν και να προσφέρουν στον τόπο...), ήταν απλά...ένα ακόμη ατυχές ρεπορτάζ που στην ουσία εξέθεσε τους κυρίους Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και  Στάθη Γιαννακίδη...!
(Σ.Σ. Να υπενθυμίσω βέβαια οτι ο κ.Κουρουμπλής, ήταν απο τους ελάχιστους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο. Κάτι που προσδίδει και τον σεβασμό του στην Ορθόδοξη Εκκλησία και τον Μητροπολίτη μας, ώστε με απλή ανάκληση της απόφασής του, να λύσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην καρδιολογική κλινική του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »