*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Μαρτίου

ΕΚΛΟΓΕΣ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ.

17 Μαρτίου


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Πρώτη δύναμη οι νέοι αστυνομικοί της Κίνησης  “Δημόκριτος” με επικεφαλής τον Πέτρο Χατζηαντωνίου! Ήττα για τους "παλιούς" Κώστα Μαλλικόπουλο-Γεωργιάδη Ανέστη! 
Οι νέοι αστυνομικοί (ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ) κόντρα στους παλιούς και κομματικοποιημένους συνδικαλιστές (Γεωργιάδης Ανέστης-Μαλικόπουλος Κώστας ), κατάφεραν να κερδίσουν τις εκλογές για το νέο Δ.Σ στην ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ.
Στις εκλογές που ξεκίνησαν την Δευτέρα στις 10 το πρωϊ και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης με την καταμέτρηση των ψήφων, για πρώτη φορά συμμετείχαν δύο διαφορετικά ψηφοδέλτια. Απο την μιά το ψηφοδέλτιο της "Νέας Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης" με επικεφαλής υποψήφιο Πρόεδρο τον Πέτρο Χατζηαντωνίου κι απο την άλλη το ψηφοδέλτιο της Αδέσμευτης Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης με επικεφαλής υποψήφιο Πρόεδρο τον Ανέστη Γεωργιάδη και επίσης υποψήφιο μόνο για την Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΑΣΥ) τον πρώην Πρόεδρο Κώστα Μαλλικόπουλο.
Ενώ μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποιοί έχουν εκλεγεί απο τις δύο παρατάξεις, η Νέα Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης “Δημόκριτος” κέρδισε 4 έδρες και εκλέγει τον νέο Πρόεδρο που θα είναι ο Πέτρος Χατζηαντωνίου ενώ η Αδέσμευτη Συνδικαλιστική  Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης πήρε 3 έδρες και θα είναι η αντιπολίτευση στο νέο Δ.Σ.

Επισημαίνεται οτι το ψηφοδέλτιο των ΝΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, στήριξε κα ιη Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων τονίζοντας με έμφαση, "δηλώνουμε ότι στηρίζουμε την Νέα Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», η οποία μας συμπαραστάθηκε με ανακοίνωση της στην συνδικαλιστική μας δίωξη από ανώτατο αξιωματικό εν αποστρατεία σε αστικό δικαστήριο, με την οποία μας ζητούνταν χρηματική αποζημίωση 75.000 και η προσωποκράτηση μας για 12 μήνες.

Το συνδικαλιστικό κίνημα έχει ανάγκη από νέες και δημιουργικές φωνές, που θα το βοηθήσουν να πάει ένα βήμα εμπρός ώστε να προσφέρει ακόμη πιο πολλά στους συναδέλφους".
Σημειώνεται πάντως οτι ο Α. Γεωργιάδης εκλέχτηκε για το νέο Δ.Σ. ενώ και ο  Κ. Μαλλικόπουλος εκλέχτηκε για την ΠΟΑΣΥ. (3+3 εκλέγονται 6 μέλη)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »