*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Μαρτίου

Δήλωση βόμβα του πρώην Υπουργού και βουλευτή Ξάνθης στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ για τα λεφτά που έβγαλε στο εξωτερικό ο πρώην «Τσάρος» της Ελληνικής Οικονομίας

12 Μαρτίου


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ:
Καταδικάζω την πράξη του Χαρδούβελη!

Να τα φέρει πίσω το ταχύτερο δυνατό!
*Δεν μπορείς να ζητάς από τον πολίτη να εμπιστευθεί την ελληνική οικονομία και να έχει τις λίγες καταθέσεις του στην Ελλάδα και εσύ να βγάζεις τα λεφτά σου έξω!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
*Αν φοβάται αυτός που είναι οικονομολόγος, που συμβούλευε πρωθυπουργούς, τότε ο απλός πολίτης τι θα κάνει; Τι μήνυμα του περνάς; Απαράδεκτη ενέργεια. Καταδικαστέα.

Δήλωση βόμβα του πρώην Υπουργού και βουλευτή Ξάνθης στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ για τα λεφτά που έβγαλε στο εξωτερικό ο πρώην «Τσάρος» της Ελληνικής Οικονομίας! «Καταδικάζω την πράξη του Χαρδούβελη!», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Ξάνθης, λέγοντας με νόημα, «Δεν μπορείς να ζητάς από τον πολίτη να εμπιστευθεί την ελληνική οικονομία και να έχει τις λίγες καταθέσεις του στην Ελλάδα και εσύ να βγάζεις τα λεφτά σου έξω!».
Αναλυτικά ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου για το πώς σχολιάζει την ενέργεια του Γκίγκα Χαρδούβελη να «φυγαδεύσει» ανά... 10.000 ευρώ τα χρήματά του στο εξωτερικό σε μια τόσο κρίσιμη για την πατρίδα περίοδο κι αν του άρεσε αυτό, δήλωσε τα παρακάτω:
«Και εμένα δεν μου άρεσε. Την καταδικάζω και λέω ότι όφειλε μόλις ανέλαβε Υπουργός να φέρει όλα τα λεφτά του πίσω. Πρώτον, να μην τα βγάλει έξω και δεύτερον, να τα φέρει πίσω!!!
Δεν μπορείς να ζητάς από τον πολίτη να εμπιστευθεί την ελληνική οικονομία και να έχει τις λίγες καταθέσεις του στην Ελλάδα και εσύ να βγάζεις τα λεφτά σου έξω.! Θεωρώ ότι ήταν απαράδεκτο, το καταδικάζω και είμαι ξεκάθαρος σε αυτό και σας λέω ότι όφειλε να μην τα βγάλει έξω και να τα φέρει πίσω. Είμαι απόλυτα ξεκάθαρος. Καταλαβαίνετε, τι ζημιά μας έκανε ο κ. Χαρδούβελης!!! Όφειλε ως σύμβουλος του τότε Υπουργού οικονομίας, να μην βγάλει τα λεφτά του έξω!!! Να πει εγώ παλεύω, εμπιστεύομαι την ελληνική οικονομία και δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί οι Έλληνες για να την κρατήσουμε στα πόδια μας και στηρίζουμε με όποιες καταθέσεις έχει ο καθένας, την ελληνική οικονομία. Να τα φέρει πίσω το ταχύτερο δυνατό. Αν φοβάται αυτός που είναι οικονομολόγος, που συμβούλευε πρωθυπουργούς, τότε ο απλός πολίτης τι θα κάνει; Τι μήνυμα του περνάς; Απαράδεκτη ενέργεια. Καταδικαστέα».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »