*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαρτίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ-Άλλοι θα έφερναν τους ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ στη Ξάνθη, άλλοι τους φέραν τελικά....

27 Μαρτίου


ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΕΚΕ ΓΙΑ ΚΑΠΝΑ ΜΕ ΤΗΝ EASTERN  COMPANY, ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΠΝΟΥ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ!  
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ: Επανιδρύουμε μια νέα σχέση με τους Αιγύπτιους, με γερά θεμέλια!
 
 
 
 
 
*Συγκίνηση απο τον κ.Nasr Abd Elaziz Abd Elrahman, είχε επισκεφθεί ως απλός υπάλληλος την ΣΕΚΕ και την Ξάνθη πριν 18 χρόνια, το 1997!
Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι έφυγαν από την ΣΕΚΕ οι εκπρόσωποι της Κρατικής εταιρείας Καπνού της Αιγύπτου EASTERN  COMPANY S.A.E που με επικεφαλής τον Αιγύπτιο γενικό διευθυντή της Nasr Abd Elaziz Abd Elrahman επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ΣΕΚΕ, ξεναγήθηκαν σε περιοχές της περιοχής όπου καλλιεργείται ο καπνός κι έκλεισαν σημαντική συμφωνία με την ΣΕΚΕ για αγορές ελληνικών καια βουλγάρικων καπνών που επεξεργάζεται το εργοστάσιο.
Ο κ. Nasr Abd Elaziz Abd Elrahman αποτελεί μια από τις πλέον κορυφαίες  φυσιογνωμίες στο χώρο του Καπνού όχι μόνο στην Αίγυπτο και την Μέση Ανατολή αλλά και σε όλο τον κόσμο, ενώ εγκωμίασε ιδιαίτερα τα ελληνικά καπνά, εκφράζοντας την βαθιά ικανοποίησή του για την ποιότητα του καπνού, τις εγκαταστάσεις της ΣΕΚΕ αλλά και την γενικότερη φιλοσοφία της.
Σημειώνεται ότι ο κύριος Nasr το 1997, δηλαδή πριν 18 χρόνια περίπου είχε έρθει στην ΣΕΚΕ και πάλι για να εκπαιδευτεί και να γνωρίσει από κοντά την καπνοκαλλιέργεια, την υψηλή ποιότητα του καπνού και την επεξεργασία του. Φυσικά θυμήθηκε με νοσταλγία εκείνα τα χρόνια, στο τραπέζι που έδωσε προς τιμή του η ΣΕΚΕ το βράδυ της Τετάρτης στη «Ξανθίππη». Τον Αιγύπτιο καλεσμένο και τους συνεργάτες του, τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τα στελέχη της ΣΕΚΕ, ο Αντιπεριφειρειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ.Μπούτος, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στ. Μωραϊτης κ.ά
*Λεπτομέρειες στον «Μαχητή» της Παρασκευής 27/3/2015

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »