*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΣΠΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ ΧΑΝΤΗΙ CHANNEL

31 Ιανουαρίου
ΜΑΚΗΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ: Δεν διαλύεται ο Σύλλογος Φιλάθλων ΑΚΡΙΤΕΣ, θα κάνουμε νέο ξεκίνημα...

Με δηλώσεις του στην αθλητική εκπομπή ΑΣΠΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ του Xanthi channel. τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ο Μάκης Τοπαλίδης διέψευσε τις φήμες και τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για διάλυση του Συλλόγου Φιλάθλων "Ακρίτες".
Δεν πρόκειται να γίνει αυτό και απεναντίας, θα κάνουμε ένα νέο και πιο δυναμικό ξεκίνημα. Δεσμεύομαι προσωπικά σε αυτό, τόνισε στην αθλητική εκπομπή του Δημήτρη Αντωνιάδη τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, όταν πληροφορήθηκε τα όσα είχαν ακουστεί σε αυτήν, σχετικά με την διάλυση του συλλόγου και δηλώσεις κάποιων στελεχών του ΑΚΡΙΤΑ.
Σημειώνεται οτι ο Σύλλογος φίλων Skoda Ξάνθη ΑΚΡΙΤΕΣ, ιδρύθηκε το 2003 και είχε έντονη παρουσία στα παιχνίδια της ομάδας, εντός και εκτός έδρας.
Μάλιστα ο πρώην Πρόεδρος κ.Μπερμπέρογλου πολλές φορές ακολούθησε την ομάδα με το ΙΧ αυτοκίνητό του ακόμη και στην Αθήνα παρακολουθώντας το βράδυ της Πέμπτης και το παιχνίδι με τον Παναθηναικό για το Κύπελλο στη Λεωφόρο και οι δηλώσεις του στους Xanthi Fans για "διάλυση" του συλλόγου προκάλεσαν έντονες απορίες...
Μετά την αντίδραση και τις δηλώσεις του Μάκη Τοπαλίδη, αναμένεται να υπάρξουν στους ΑΚΡΙΤΕΣ σοβαρές εξελίξεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.



ΤΟ 78% ΘΕΩΡΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Metron Analysis: Δημοσκόπηση για τις πρώτες ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Ικανοποιημένοι από το εκλογικό αποτέλεσμα δηλώνουν κατά πλειονότητα οι ερωτώμενοι σε δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας Παραπολιτικά.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία, 56% δηλώνει ικανοποιημένο από το εκλογικό αποτέλεσμα, 18% δυσαρεστημένο και 19% ουδέτερο.
Σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση της χώρας 78% τη θεωρούν αρνητική ενώ το 15% δηλώνει ουδέτερο. Σε ερώτηση αν θα καλυτερέψει η οικονομική κατάσταση στη χώρα μας το 38% δηλώνει θετικό, 32% ότι θα μείνει ίδια ενώ 21% θεωρεί ότι οι συνθήκες θα χειροτερέψουν.
Αναφορικά με τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, 56% τη θεωρεί θετική εξέλιξη ενώ το 35% αρνητική.
Αξιολογώντας την επιλογή προσώπων και συγκεκριμένα τον κ. Βαρουφάκη ως Υπουργό Οικονομικών, 60% θεωρεί τον κ. Βαρουφάκη σωστή επιλογή και 11% διαφωνεί. Σε ότι αφορά την επιλογή του κ. Καμμένου στη θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, 51% τη θεωρεί σωστή επιλογή και 36% λάθος επιλογή.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »