*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιανουαρίου

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΔΡΕΣ: Σε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ & ΠΑΣΟΚ λένε οι τελευταίες εκτιμήσεις!

23 Ιανουαρίου


Τι λένε οι τελευταίες εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα του Νομού Ξάνθης στις εκλογές της Κυριακής

ΣΑΚΗΣ ΚΡΙΤΣΙΝΗΣ
Πολιτική επένδυση ο Αλέξανδρος Κοντός για το Νομό Ξάνθης, στηρίζω την υποψηφιότητά του, γιατί ειδικά σε τέτοιες δύσκολες για τον τόπο στιγμές, τον χρειάζεται η Ξάνθη

ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ:
Στηρίξτε την Νέα Δημοκρατία, ο τόπος έχει ανάγκη από σταθερότητα κι όχι κραυγές και λαϊκισμούς!
Σε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ & ΠΑΣΟΚ θα πάνε οι τρεις έδρες του Νομού Ξάνθης, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις αντικειμενικών παρατηρητών αλλά και τις κινήσεις των υποψηφίων.
Στο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης η «παντοκρατορία» του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ είναι δεδομένη αφού παίζει «μόνος του μπάλα» καθώς είναι ο μόνος μειονοτικός στο ψηφοδέλτιο, ανεξάρτητα αν δεν πρόσφερε τίποτα ουσιαστικό στη μειονότητα και τα προβλήματα είναι τεράστια...
Ωστόσο καθιερώθηκε «εκλεκτός» του Μετέ και του Τουρκικού Προξενείου, οπότε έχει και το επάνω χέρι...
Από την άλλη, εντελώς αδύναμη εμφανίζεται η υποψηφιότητα του Μάντατζη Τσετίν με το Κίνημα Γ. Παπανδρέου, αφού οι «δημοσκοπήσεις» φέρνουν εκτός Βουλής το ΚΙΔΗΣΟ και η χαμένη ψήφος λειτουργεί τελείως αρνητικά για τον ίδιο. Ήδη η απογοήτευση είναι έντονη τόσο στον ίδιο, όσο και στο στενό του επιτελείο, καθώς στο εκλογικό του κέντρο (στο ΑΣΤΡΟΝ ΣΕΝΤΕΡ) ελάχιστος κόσμος εμφανίζεται κι αυτοί... οι ίδιοι και οι ίδιοι!

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΑΝΘΗΣ:
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΟΝΤΟ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΡΙΤΣΙΝΗΣ
Εμφανές είναι και το προβάδισμα του πρώην Υπουργού και υποψήφιου βουλευτή ΝΔ Νομού Ξάνθης Αλέξανδρου Κοντού που εμφανίζεται ιδιαίτερα ενδυναμωμένος σε αυτές τις εκλογές και επειδή ήταν συνέχεια στο πλευρό του κόσμου αλλά και κοντά στα προβλήματα, αλλά και λόγω της πολιτικής του εμβέλειας...
Μάλιστα ιδιαίτερα μεγάλη αίσθηση προκαλεί η δημόσια δήλωση του πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Σάκη Κριτσίνη που ευθέως δήλωσε τα παρακάτω:
«Θεωρώ  σοβαρή πολιτική επένδυση τον Αλέξανδρο Κοντό για το Νομό Ξάνθης, και στηρίζω την υποψηφιότητά του ανεπιφύλακτα, διότι και έχει προσφέρει, αλλά και παραμένει ο πιο σεμνός πολιτικός των τελευταίων ετών.
Θεωρώ ότι  ειδικά σε τέτοιες δύσκολες για τον τόπο στιγμές, τον χρειάζεται η Ξάνθη τον Αλέξανδρο Κοντό και καλώ όλους τους φίλους μου να τον στηρίξουν. Με Κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία, είμαι σίγουρος ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα συμπεριλάβει στην νέα του Κυβέρνηση, στελέχη της παράταξης με υψηλές προδιαγραφές, όπως ο Αλέξανδρος Κοντός. Την Κυριακή ψηφίζουμε και για το μέλλον της πατρίδας μας, αλλά και για το παρόν και μέλλον της Ξάνθης μας».

ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ:
Στηρίξτε την Νέα Δημοκρατία, ο τόπος έχει ανάγκη από σταθερότητα κι όχι κραυγές και λαϊκισμούς!
Χθες εξ’ άλλου με σταράτη και καθαρή δημόσια δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ζήτησε την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, αναφέροντας σε αυτήν τα παρακάτω:
Η ιστορία του λύκου με τον βοσκό είναι γνωστή σε όλους και δεν χρειάζεται να την αναφέρω.
Το ίδιο σενάριο επαναλαμβάνεται εδώ και 40 χρόνια μετά την μεταπολίτευση στις προεκλογικές περιόδους, ότι όλες οι εκλογικές αναμετρήσεις ήταν ΚΡΙΣΙΜΕΣ για τον τόπο μας.
Μήπως σήμερα φτάνοντας η χώρα μας σε οριακό σημείο δεν έχουμε αντιληφθεί ότι ξεπεράστηκε ο όρος “κρισιμότητα” και ευρισκόμεθα στην περιοχή της κατάρρευσης.
Τον τελευταίο χρόνο, το κόμμα της αντιπολίτευσης εκμεταλλευόμενο τις δύσκολές καταστάσεις  που βιώνουν οι συμπολίτες μας επενδύει στο θυμό και στην άγνοια. Με λεονταρισμούς προς τους εταίρους άνευ ουσίας, ψεύδη, υποσχεσιολογία των πάντων και στους πάντες,  έχει έναν στόχο. Την κατάληψη της εξουσίας. Άλλωστε ακολουθεί πιστά το δόγμα επιστημόνων της προπαγάνδας, ότι όταν η Αλήθεια δεν μας συμφέρει τότε ασφαλώς πρόβλημα έχει η αλήθεια.

Ξανθιώτες, λάθη έγιναν, παραλήψεις υπήρξαν, κόσμος δυσκολεύτηκε. Όμως η Ελλάδα μέσα από πορεία 30 ετών μέσα στην Ευρώπη, με την Ευρώπη, έφτασε να είναι στο επίπεδο που βιώναμε προ κρίσης. Για να επανέλθει η χώρα μας σ’ αυτό το επίπεδο, ένας δρόμος υπάρχει: να συσπειρωθούμε όλοι και να δώσουμε  δύναμη στο κατεξοχήν κόμμα του Ευρωπαϊκού προσανατολισμού, την Ν.Δ., ώστε να αποφύγουμε κάθε πιθανότητα περιπέτειας.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »