*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Ιανουαρίου

Μη χάσει κανείς σήμερα τον "Μαχητή" του Σαββάτου-Δήλωση Δημαρχόπουλου υπέρ Αλέξανδρου Κοντού! Ποιό είναι το νέο μεγάλο όραμα του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ.

24 Ιανουαρίου


          Σεμνά και Ταπεινά
*Ούτσης κερνάει…. Palo Professional πίνει και Μαλάκης Κώστας ακριβοπληρώνει! Πρόκειται για το ίδιο επακριβώς σύστημα που «πάτωσε»  τον Χρίστο Πούλιο στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου και όχι μόνο…
Οπότε και κάθε σχόλιο περιττεύει! 
*Καθαρές κουβέντες λοιπόν. Οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται ότι ο απλός λαός δεν στέκεται σε μπούρδες και δεν γουστάρει να «ψάχνει» και να «ψάχνεται» στο αναξιόπιστο διαδίκτυο, οπότε ας πρόσεχε ο υποψήφιος που τους ακριβοπλήρωσε…
-Διότι ως προς το θέμα αυτό, θα πρέπει όλοι να υποκλιθούμε στον κύριο Μαλάκη, καθότι έκανε τον πλέον πολυδάπανο εκλογικό αγώνα….Λεφτά υπάρχουν!
-Και θα έχει πλάκα να βρεθεί πιο πίσω ο Κώστας κι από την Σιαμπάν, αλλά κι από την Ανδρέου!
……
*Σημειώνει λοιπόν η εταιρεία που ανέλαβε την προώθηση του Μαλάκη…
«Με τη βοήθεια του Palo Professional, του πιο ολοκληρωμένου εργαλείου διαχείρισης φήμης στο διαδίκτυο κλπ η απήχηση των διαδικτυακών δημοσιευμάτων που αφορούν στον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ξάνθης κ. Κωνσταντίνο Μαλάκη  για την περίοδο 1 – 18 Ιανουαρίου 2015».
-Η «μπούρδα» δηλαδή πάει σύννεφο αφού την Πρωτοχρονιά, δεν ήξερε ούτε ο ίδιος ο Μαλάκης αν θα είναι υποψήφιος της Ν.Δ κι αν θα τον συμπεριλάβει ο Σαμαράς στο ψηφοδέλτιο της Ξάνθης, αφού την ίδια θέση διεκδικούσε και ο Δημήτρης Μπένης.
Κι όσο για τα δελτία τύπου (τα δημοσιεύματα δηλαδή…), θύμιζαν σχολικές εκθέσεις Γυμνασίου κάτω του μετρίου…
…..
*Περισσότερα την Κυριακή το βράδυ και με πιάνει από τώρα αγωνία να δω τι θα πάρει ο κύριος αυτός που σαν υποψήφιος του Χατζηευαγγέλου (ΠΑΣΟΚ) στις δημοτικές εκλογές του 2010, όχι μόνο δεν εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Τοπείρου, αλλά «πάτωσε» στη κυριολεξία! Και το χωριό του ακόμη τον μαύρισε...
….
*Και στην σημερινή αποκάλυψή μου. Πριν λίγες ώρες όπως μαθαίνω, η εκ Χρυσουπόλεως ιδιαιτέρα του κυρίου Μαλάκη, έπινε ποτό στη γνωστή πιτσαρία της Πλατείας Ελευθερίας, με τον Δημήτρη Μπένη!
-Ο οποίος Μαλάκης όταν πληροφορήθηκε ότι ενδέχεται αντί της Ανδρέου να είναι ο Δημήτρης Μπένης στο ψηφοδέλτιο μαζί του, καλύτερα να μην σχολιάσω τι μου έλεγε στο κινητό όταν μου τηλεφωνούσε εναγωνίως και Θού Κύριε Φυλακή τω στόματί μου…
-Από την Δευτέρα όμως, σας υπόσχομαι περισσότερα! Για να δείτε περί τίνος πρόκειται….
…..
*Η απορία μου; Θέλω να δω στο Άβατο η οικογένεια Παυλακάκη πως σχολιάζει την υποψηφιότητα του Κώστα Μαλάκη και τι θα πράξει…
Και δεν αναφέρομαι μόνο στις καταγγελίες του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Παυλακάκη για τις σχέσεις Μαλάκη-Χατζηευαγγέλου στις αποζημιώσεις από την Εγνατία οδό…
Και τον πόλεμο που δέχτηκε από τον σημερινό υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ., που στήριζε με πάθος το χρονικό διάστημα 2000-2010 ΠΑΣΟΚ και Χατζηευαγγέλου!
Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε…και αφού με προκαλούν, θα εισπράττουν και την απάντηση!
-Ή δήθεν ιδεολόγοι της παράταξης που ακόμη και τώρα δεν είναι μέλη του κόμματος.
….
*Αξιοσημείωτο. Πήρα τηλέφωνο στον Δημήτρη Σαλτούρο και τον ρώτησα, «μετά την «θυσία» που έκανε να στηρίξει τον Μπένη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου  2015, τουλάχιστον εκείνος τον στηρίζει τώρα;
Και τι μου απάντησε…
-Ούτε καν τηλέφωνο με πήρε να μου ευχηθεί καλή επιτυχία!!!
-Και σχόλιο από μένα ουδέν…!
…..
*Αλλάζω θέμα. Πρώτη σειρά στην ομιλία του Βαγγέλη Βενιζέλου στο Elisso Hotel ο πρώην Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης. Εκεί και ο Φώτης Καραλίδης, ο Βασίλης Τσολακίδης εκεί και ο Σάββας Μελισσόπουλος, εκεί ακόμη και ο Δημήτρης Βορίδης…
Μέχρι και ο πατήρ Παναγιώτης Σαλτούρος.
…..
*Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Βαγγέλης Βενιζέλος βρέθηκε στη Σμίνθη και επισκέφθηκε το Δημαχείο Μύκης, όπου τον υποδέχτηκαν θερμά ο Δήμαρχος Καπζά Τζεμήλ αλλά και πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης...
Φωτορεπορτάζ παρακάτω...
...
*Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό; Αυτό δεν το ξέρω, αλλά το ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη κατά πάσα πιθανότητα θα ξαναπάρει την έδρα, διότι έχει ισχυρό ψηφοδέλτιο…
Και το ερώτημα είναι ποιος θα πρωτεύσει…
….
*Κι όσο για το ΚΙΔΗΣΟ του ΓΑΠ; Όπως και τώρα, ούτε και από την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου θα ομιλεί κανείς για το συγκεκριμένο κόμμα….Ήδη με βάση τις δημοσκοπήσεις, πριν ξεκινήσει, κλείνει τον κύκλο του.
 
 
 

Ξυλοκοπήθηκε άγρια ο Ξηρός μέσα στη φυλακή!
 
Επίθεση από ποινικό κρατούμενο δέχθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός μέσα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ξηρός ξυλοκοπήθηκε άγρια στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε στο ιατρείο των φυλακών όπου και λιποθύμησε.
 Την επίθεση επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο οποίος είπε ότι ο πελάτης του δεν κατήγγειλε το περιστατικό και δεν ζήτησε προστασία από τη διεύθυνση του καταστήματος.
 Πληροφορίες αναφέρουν πως πίσω από την επίθεση στον Ξηρό βρίσκεται ο γνωστός βαρυποινίτης Βασίλης Βαρελάς, ο κασκαντέρ του Τσακ Νόρις σε επικίνδυνες σκηνές των ταινιών του, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία ενός 35χρονου Αλβανού και του μόλις δύο ετών γιου του το Νοέμβριο του 2011!
 Επίσης, κατηγορείται ότι μέσα από τις φυλακές συντόνιζε μία σκληρή ομάδα εκβιαστών στην Καλαμάτα.
 ΠΗΓΗ: gazzetta.gr
ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ: Το στοίχημα των εκλογών είναι η πορεία της χώρας και  η μοίρα της
 
 
 
 
 
Με την ομιλία στην Ξάνθη ολοκλήρωσε το προεκλογικό οδοιπορικό της αλήθειας ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπό καταρρακτώδη βροχή στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη, αφού πρώτα επισκέφθηκε τα μειονοτικά χωριά δήμο Μύκης και συναντήθηκε με το δήμαρχο και κατοίκους της περιοχής, Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο οποίος απηύθυνε «θερμό φιλικό πατριωτικό χαιρετισμό σε όλους τους πολίτες της Θράκης, στο χριστιανικό πληθυσμό και στη μουσουλμανική μειονότητα. Γιατί η Θράκη είναι το σπίτι τους, γιατί η Θράκη είναι η περιοχή που πρέπει μέσα από την ευημερία, την πρόοδο και την ανάπτυξή της να δώσει το καλύτερο σε όλους τους πολίτες της», επεσήμανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με θερμά λόγια.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι «το στοίχημα των εκλογών δεν είναι το συνηθισμένο στοίχημα μιας εκλογικής αναμέτρησης, ποιος θα βγει πρώτος ποιος δεύτερος. Το στοίχημα των εκλογών αυτών είναι η πορεία της χώρας για δεκαετίες, η μοίρα της και δυστυχώς σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία τα ουσιαστικά ζητήματα, τα μεγάλα πραγματικά ερωτήματα κρύφτηκαν πίσω από μια τυφλή μυωπική πόλωση μεσαίου μεγέθους."
Σχολιάζοντας την επικαιρότητα ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε: «Αλίμονο εάν πέσουμε στην παγίδα αυτή. Κι όμως, αυτή είναι η αντίληψη που επικρατεί. Και την είδα σήμερα να φτάνει σε ακραία σημεία. Άκουσα τον κ. Τσίπρα από χθες και αυτό το κορύφωσε σήμερα, να κάνει μια χοντροειδή παρερμηνεία αυτών που αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ανακοίνωσε ο κ. Ντράγκι. Μας έδωσαν την Τετάρτη το δικαίωμα οι τράπεζές μας να αντλούν ρευστότητα από την Τράπεζα της Ελλάδος, όχι από τη Φραγκφούρτη. Με επιτόκια πολύ μεγαλύτερα. Όχι με το μικρό χαριστικό επιτόκιο του 0,05%, αλλά με το επιτόκιο του 1,55% που είναι δεκάδες φορές μεγαλύτερο. Κι αυτό με ένα πολύ μικρό όριο, κι αυτό για 15 μέρες.
Και δεν προβληματίζεται κανείς από το γεγονός ότι η απόφαση ισχύει μόνο για 15 μέρες και θα επανεξεταστεί με βάση τα πολιτικά δεδομένα, τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία της νέας ελληνικής κυβέρνησης;»
Ένα 48ωρο πριν τις κρίσιμες εθνικές εκλογές, σύμφωνα με όσα είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, :
«Τραβάμε κόκκινες γραμμές και να λέμε εμείς του ΠΑΣΟΚ επιβάλλοντας τη βούλησή μας και στην κυβέρνηση συνεργασίας.
·Όχι σε νέα μέτρα λιτότητας.
·Όχι σε νέο περιορισμό μισθών και συντάξεων.
·Όχι σε ομαδικές απολύσεις.
·Όχι στην τρομοκρατία στην δημόσια διοίκηση. Ναι στην αξιοκρατία.
·Όχι στην κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας.
·Όχι στην κατάργηση των 100 δόσεων για τις οφειλές στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.
·Όχι στην κατάργηση του εγγυημένου κοινωνικού εισοδήματος.
·Όχι στην κατάργηση των ειδικών μέτρων για τους ανέργους, για τους ανάπηρους, για όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. «
Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα των εκλογών ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε: "Και επειδή είπαμε πολλά για το αεροπλάνο που θα πάει στο Βερολίνο και δεν μας θέλει στο πιλοτήριο γιατί εμείς είμαστε μνημονιακοί, είπα και στη συνέντευξη το εισιτήριό του θα είναι μονής κατεύθυνσης; One way; Γιατί αυτό είναι εύκολο, μπορεί να πάει μόνος. Πως θα γυρίσει μετά τη διαπραγμάτευση; μήπως πάμε να τον φέρουμε εμείς;
Και πρόσθεσε: "Αλλά για σκεφτείτε να πρέπει να πάει με το τρενάκι του κ. Καμμένου; Θα αργήσει πάρα πολύ, θα περάσει ο χρόνος. Γι' αυτό φίλες και φίλοι μιλάμε καθαρά λίγες ώρες πριν τις εκλογές: χρήσιμη και κρίσιμη ψήφος για την Παράταξη και την πατρίδα είναι μόνο η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ, όπως και να το δει κανείς.
Θέλετε να το δούμε στο εσωτερικό του ευρύτερου χώρου μας; Μια ψήφος έχει ηθικό βάρος, ιστορική συνέχεια και κοινοβουλευτικό αντίκρισμα: Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε και καθοδήγησε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Το θέμα δεν είναι η μετάνοια και η επιστροφή μετά, το θέμα είναι η ψήφος τώρα, 25 Ιανουαρίου ψήφος στο ΠΑΣΟΚ, μέσα στο παραβάν."
«Το στοίχημα των εκλογών είναι η πορεία της χώρας και  η μοίρα της» είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε όλους να δώσουν ενωτικό και μαχητικό «παρών» στην κάλπη».
Στην ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ παραβρέθηκαν όλα τα ιστορικά στελέχη της παράταξης, που δραστηριοποιήθηκαν επί χρόνια για τις αξίες του Κινήματος (Άρης  Γιαννακίδης, Βασίλης Τσολακίδης, Φώτης Καραλίδης, Σάββας Μιχαηλίδης κλπ) καθώς και πλήθος χριστιανών και μουσουλμάνων πολιτών.
Μαχητικό «παρών» έδωσαν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη στο νομό Ξάνθης Μεμέτ Αρναούτ, Ιχσάν Αχμέτ-Κεχαγιά, Ευαγγελία Μιχαηλίδου, Δημήτρης Σαλτούρος, Γιώργος Χουλιάρας, στο νομό Καβάλας, Αριστοτέλης Βαβαλέσκος, Παναγιώτης Βερζαμάνης, Δημήτρης Παπουτσής, Κρυστάλλης Τζίτζιος, Συμέλα Χειμωνά, Ιορδάνης Χοροζίδης, στο νομό Έβρου, Σοφία Δαρμή-Κουγιουμτζή, Βαρβάρα Δημούτση, Ευάγγελος Ζωΐδης, Γιώργος Ντόλιος, Νίκος Τσολακίδης, στο νομό Ροδόπης,  Τουργκάη Κιασήφ, Γιώργος Μανανάς, Αργύρης Μπακιρτζίζης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »