*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Ιανουαρίου

Τα νέα ευτράπελα του Δημαρχόπουλου, ανήγαγε το Δημοτικό Ραδιόφωνο που στοιχίζει 250.000 ευρώ το χρόνο στους δημότες, σε....γραφείο τύπου και αυτοπροβολής του, με προσωπικό ρεπόρτερ και συντάκτη τον υψηλόμισθο διευθυντή του Τηλέμαχο Αρναούτογλου!!!

01 Ιανουαρίου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Αίτηση υποψηφιότητας με την Νέα Δημοκρατία, κατέθεσε ο δικηγόρος Αχμέτ Κεχαγιά Ιχτσάν! Το Σάββατο ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο Ν.Δ. Ν. Ξάνθης 
Ανατροπές στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Ξάνθη, καθώς αρκετά νέα πρόσωπα μπαίνουν όπως δείχνουν τα πράγματα
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αίτηση υποψηφιότητας κατέθεσε για το ψηφοδέλτιο και ο γνωστός δικηγόρος Αχμέτ Κεχαγιά Ιχτσάν που παλιότερα είχε κατέβει υποψήφιος και με τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΚΚΕ. 
Επίσης αίτηση υποψηφιότητας κατέθεσε και ο λογιστής και δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Κώστας Τριανταφυλλίδης αλλά και επιστήμονας γυναίκα υποψήφια απο τη μειονότητα.
Τέλος αίτηση προκειμένου να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ για 3η ή 4η φορά κατέθεσε και η Γεωργία Ανδρέου. 
Αντίθετα μέχρι στιγμής δεν κατέθεσε αίτηση ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης και Περιφερειακός σύμβουλος Ιρφάν Χατζηγκενέ, ο πρώην Δήμαρχος Σελέρου κ.Μπιρόλ, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης αλλά και η Πρόεδρος του τοπικού Παραρτήματος των ΑΧΕΠΑΝΣ Πελαγία Βώβου.Δεν θα είναι οριστικά υποψήφιος ο πολιτευτής του κόμματος Σάκης Κριτσίνης.
Υπενθυμίζεται οτι ήδη πλην του βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρου Κοντού που θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου, ήδη έχει "κλείσει" μια θέση σε αυτό μετά απο προσωπική επικοινωνία με τον Αντώνη Σαμαρά και ο γνωστός δικηγόρος Κώστας Μαλάκης.
Το τελικό ψηφοδέλτιο που θα κριθεί απο τα κεντρικά του κόμματος θα ανακοινωθεί επίσημα το ερχόμενο Σάββατο.
Σύλληψη 12 ημεδαπών για διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου «ΠΟΚΕΡ»  στη Δράμα
Συνελήφθησαν την Τρίτη (30-12-2014) το βράδυ, στον Καλό Αγρό Δράμας, από αστυνομικούς των Ομάδων Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δώδεκα (12) ημεδαποί, ηλικίας από 21 έως 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί παιγνίων και περί καζίνων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (καφετέρια), όπου εντόπισαν τον 34χρονο προσωρινά υπεύθυνο, να έχει οργανώσει τη διενέργεια του τυχερού - απαγορευμένου παιγνίου «ΠΟΚΕΡ», σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, στο οποίο συμμετείχαν οι υπόλοιποι δράστες.  
Στην κατοχή των δραστών και στο χώρο του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 295 μάρκες, 5 τράπουλες και το χρηματικό ποσό των 492,50 ευρώ.
Σημειώνεται ότι η 54χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.     
  Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και 30χρονος Υπαρχιφύλακας, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, σε βάρος του οποίου κινείται η διαδικασία της πειθαρχικής δικαιοδοσίας.
Σύλληψη 18χρονου στην Αλεξανδρούπολη για κλοπή
Συνελήφθη την 31-12-2014 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, 18χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε κατάστημα της Αλεξανδρούπολης και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 49 ευρώ. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.         
Σύλληψη 65χρονου Γεωργιανού για κλοπή στην Δράμα
Συνελήφθη την 30-12-2014 απόγευμα, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 65χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, διότι διέρρηξε επιχείρηση, στη Δράμα, αφαιρώντας από το εσωτερικό της διάφορα εργαλεία – κλειδιά. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.    
Δώρα και τρόφιμα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Τοπείρου από την SKODA Ξάνθη
 
Με αφορμή τις άγιες μέρες, αντιπροσωπεία της Skoda Xanthi, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές κυρίους Φλίσκα Κωνσταντίνο,   Μπαξεβανίδη Δήμο και Μπέρτο Μανώλη, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο του Δήμου Τοπείρου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να προσφέρουν δώρα και τρόφιμα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου.
Ευχήθηκαν στο Δήμαρχο, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους υπαλλήλους για το νέο έτος τα Χρόνια Πολλά.
Ευχαριστούμε την Π.Α.Ε. Skoda Xanthi, τον μεγαλομέτοχο κ. Πανόπουλο και ευχόμαστε ολόψυχα το καμάρι του Νομού μας να μας κάνει πάντα υπερήφανους και να μας γεμίζει χαρά με τις νίκες της.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
"Ηφαίστειο" η ΔΗΜΑΡ μετά το "ναυάγιο" με τον ΣΥΡΙΖΑ-Σκέψεις για συνεργασία με το νέο κόμμα του ΓΑΠ
Η επιδιωκόμενη συνεργασία της ΔΗΜΑΡ με το ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προχωρήσει. Όπως ενημέρωσε ο Φώτης Κουβέλης τα ηγετικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ στην έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματός του, το πρωί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, ο διάλογος για εκλογική συνεργασία και εκλογική σύμπραξη οδηγήθηκε σε αδιέξοδο, καθώς η Κουμουνδούρου απέρριψε τους δυο βασικούς όρους που έθετε η ΔΗΜΑΡ, δηλαδή την προγραμματική συμφωνία με τη δέσμευση να μην γίνουν μονομερείς ενέργειες, ειδικότερα στο θέμα του χρέους και στην αποδοχή της αυτονομίας της κομματικής υπόστασης της ΔΗΜΑΡ.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και ο γραμματέας του κόμματος Θ. Θεοχαρόπουλος, που, μαζί με το γραμματέα της ΚΟ Δημήτρη Αναγνωστάκη, ενημέρωσαν τα μέλη της ΕΕ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ως όρους για τη συνεργασία το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη, για το οποίο από τότε η ΔΗΜΑΡ είχε εκφράσει σημαντικές διαφωνίες σε κρίσιμα σημεία, όπως οι μονομερείς κινήσεις για το χρέος και η αμφισβήτηση των δεσμεύσεων της χώρας, με κίνδυνο την ευρωπαϊκή της παρουσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ακόμη «αγκάθι» ήταν η απαίτηση του ΣΥΡΙΖΑ η συνεργασία να γίνει ως πρόσωπα κι όχι ως κόμμα, γεγονός που σημαίνει ότι η ΔΗΜΑΡ θα οδηγείτο σε αυτοδιάλυση.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ασκήθηκε έντονη κριτική από τη ομάδα των επτά στελεχών (Θ. Μαργαρίτης, Δ. Χατζησωκράτης, Σ. Καρακικές, Ευ. Μπουρνόβα, Γ. Σιακαντάρης, Γ. Μπουλμπασάκος, Ν. Τσούκαλης) που είχε ζητήσει με επιστολή της εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, έναρξη της συνταγματικής αναθεώρησης και εκλογές τον Μάιο του 2015, στους χειρισμούς του Φώτη Κουβέλη για τη διακοπή του διαλόγου με την Κεντροαριστερά, τις συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, τη στάση του κόμματος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και στις ενέργειες των κ.κ. Θεοχαρόπουλου και Αναγνωστάκη, που συνομιλούσαν με την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται:
«Για την εκλογική τακτική του κόμματος, ενόψει της σύγκλησης της Κεντρικής Επιτροπής και του Διαρκούς Συνεδρίου το Σάββατο 3 Ιανουαρίου, συζήτησαν η Εκτελεστική Επιτροπή και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς. Τα μέλη των δυο οργάνων επανέλαβαν ότι οι προγραμματικές συμφωνίες και η κατοχύρωση της πολιτικής και οργανωτικής αυτοτέλειας του κόμματος αποτελούν προϋπόθεση για όποια εκλογική τακτική επιλεγεί».
Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ΚΕ της ΔΗΜΑΡ αναμένεται να αποφασίσει το Σάββατο το τί θα κάνει το κόμμα στις εκλογές, με ισχυρότερο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τους Οικολόγους, ενώ ορισμένα στελέχη έχουν την άποψη ότι δεν θα πρέπει να κλείσει η πόρτα για συνεργασία με το υπό ίδρυση κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.
Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Σάκης Παπαθανασίου, που διατηρούσε ισχυρές επιφυλάξεις για τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ σε άρθρο του στον ιστότοπο bandiera.gr ασκεί κριτική στις απαιτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και στη διάθεση της ηγεσίας να μπει σε διάλογο με την Κουμουνδούρου, τονίζοντας: «Όσοι ζητούν δηλώσεις μεταμέλειας από τη ΔΗΜΑΡ δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό που απασχολεί τον κόσμο της δεν είναι η ενσωμάτωση στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι όροι με τους οποίους θα γίνει δυνατή μια βιώσιμη πολιτική αλλαγή σε προοδευτική κατεύθυνση, ζήτημα που αποτελεί το πρόταγμα της παρούσας πολιτικής περιόδου.
Είναι εγκλωβισμένοι σε μια ψυχολογία πολιτικής επιβεβαίωσης και προσκολλημένοι σε ιδεολογικά στερεότυπα. Συμπεριφέρονται ως κριτές που περιμένουν στη γωνία τους μεταμεληθέντες για «να τους βάλουν στο σωστό πρόγραμμα». Απαντούμε: Δε θα πάρουμε. Ούτε μεταμέλεια για τις επιλογές μας ούτε μετάνοια «για ανανέωση του βαπτίσματος». Το δρόμο που θα βαδίσουμε θα τον διαλέξουμε εμείς».
.....
Οι δημότες πληρώνουν 250.000 ευρώ το χρόνο για το Δημοτικό Ραδιόφωνο, για να κάνει την αυτοπροβολή του ο Δημαρχόπουλος με...γραφείο τύπου τον υψηλόμισθο διευθυντή του Τηλέμαχο Αρναούτογλου επειδή "φοβάται" τα ελεύθερα ΜΜΕ!
 
Ύφος μπλαζέ...κι ο Δήμος να είναι καλά που τους πληρώνει και τα κινητά για να μιλάνε συνέχεια !
 
Με την πλήρη ανοχή σύσσωμης της αντιπολίτευσης και χωρίς να έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής στα αρμόδια Υπουργεία μελέτη βιωσιμότητας, την "χαρά" του βρήκε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος, αφού ανέξοδα έχει αναγάγει το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης σε.....γραφείο τύπου και αυτοπροβολής του με συντάκτη και προσωπικό του ρεπόρτερ τον υψηλόμισθο διευθυντή του Τηλέμαχο Αρναούτογλου που στην προεκλογική περίοδο στήριζε τον....Δημήτρη Μπένη!

                                Μ' ένα τσίπουρο "Κυριάκος Παπαδόπουλος" όλοι στο χέρι

Η όλη κατάσταση φυσικά έχει ξεφύγει απο κάθε έλεγχο γελειότητας, αφού το ρεπορτάζ διανθίζεται με....αυθόρμητες εκδηλώσεις γυναικών (του ΚΑΠΗ) στο πρόσωπο του νέου Δημάρχου που συγκινήθηκε λέει σφόδρα, όταν του....έδωσαν τα εδέσματα που έφτιαξαν για τον ίδιο και το...τσίπουρο του αντιδημάρχου του Κυριάκου Παπαδόπουλου (Μια καλή ευκαιρία να διαφημιστούν και τα τσίπουρα του Κυριάκου...)!!!
(Σ.Σ. Σημειώνουμε οτι στις εκλογές της 25 Μαίου η Σταυρούπολη ΜΑΥΡΙΣΕ τον Δημαρχόπουλο και αφήνουμε εν καιρώ να σας αποκαλύψουμε πως ξαφνικά άντλησε το....ξαφνικό ενδιαφέρον του για την περιοχή!)
Θαυμάστε λοιπόν το "ρεπορτάζ-γλύψιμο" του προσωπικού ρεπόρτερ του Δημάρχου Τηλέμαχου Αρναούτογλου, η αμοιβή του οπίου είναι τουλάχιστον διπλάσια των υπολοίπων εργαζόμενων του Δήμου Ξάνθης,  όπως αναρτήθηκε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο!
-Όπου μάλιστα το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο της εφημεριδας "Αδέσμευτης" της Τρίτης 30 Ιανουαρίου, χωρίς να καν να αναφέρεται η πηγή, αντιγράφηκε στο site του σταθμού σαν...δικό τους κι έχει να κάνει με το πρώτο Περιφερειακό Συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα γίνει στη Ξάνθη...!!! 
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Ο Δήμαρχος στη Σταυρούπολη άκουσε κάλαντα, τσούγκρισε ποτήρια, γεύθηκε εδέσματα, πήρε και έδωσε ευχές
Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, όπως το υποσχέθηκε έτσι και έπραξε..... Σήμερα το πρωί παρόλη την αρνητική κατάσταση του καιρού, από νωρίς το πρωί βρέθηκε στη Σταυρούπολη ακούγοντας κάλαντα, δίνοντας ευχές, τιμώντας τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, με τον ιδιαίτερο  συμβολισμό της μετάβασης στην ορεινή περιοχή.
Ο Δήμαρχος αποδέχτηκε με ευγένεια την έκπληξη που του επιφύλαξαν οι Σταυρουπολίτες και απόλαυσε με ευχαρίστηση τα εδέσματα που ετοίμασαν οι κυρίες της ορεινής μας περιοχής, συνοδεία του εξαιρετικού τσίπουρου από το αποστακτήριο του αντιδημάρχου Κυριάκου Παπαδόπουλου.
Υγεία ευχήθηκε ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος σε έναν έναν ξεχωριστά τους κατοίκους που του χτύπησαν το ποτήρι και μπορεί ο καιρός να μη βοήθησε με το χιόνι ώστε να φτιάξει χιονάνθρωπο με τα μικρά παιδιά, αλλά υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα, ίσως πριν ανοίξουν τα σχολεία επιφυλάσσει μία εξαιρετική έκπληξη για τα παιδιά....
Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »