*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Δεκεμβρίου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κατέβει και… ο Μπεμπεκίδης!

13 Δεκεμβρίου


Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, διχασμένο... «γυριστό»! Στελέχη που ευνοήθηκαν από το κίνημα, απέχουν από τις κομματικές προσκλήσεις

*Παρά τις συνεχείς προσκλήσεις της Νομαρχιακής, «άφαντοι» από τις κομματικές συγκεντρώσεις οι Φώτης Καραλίδης, Χρίστος Πούλιος, Σωτήρης Στολίδης και Σάββας Μελισσόπουλος κι ας «χρωστάν» πολλά στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στον Βαγγέλη Βενιζέλο!
Τραγική αλλά συγχρόνως τραγελαφική είναι η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ Ξάνθης σύμφωνα με την εικόνα που παρουσιάζει το άλλοτε κραταιό κίνημα στις κομματικές του συνελεύσεις όπου ελάχιστοι από αυτούς που ευνοήθηκαν με θέσεις και χρίσματα δίνουν το παρόν, σε αντίθεση ωστόσο με τους απλούς οπαδούς και αυτούς που πιστεύουν ακόμη στις αρχές του Κινήματος.
Όπως μας είπε ένα από τα κορυφαία επί χρόνια κομματικά στελέχη που ωστόσο είναι αισιόδοξο ότι τοπικά τουλάχιστον θα κρατήσει το ΠΑΣΟΚ αρκετές δυνάμεις του και θα είναι το τρίτο κόμμα, στελέχη που ευνοήθηκαν από το κίνημα, απέχουν  από τις κομματικές προσκλήσεις και δεν παρίστανται, επικαλούμενοι διαφόρους λόγους που σε πολλές περιπτώσεις προκαλούν μάλιστα θυμηδία... θυμίζοντας πλέον το νέο σλόγκαν που μιλάει μόνο του.
-Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, διχασμένο... «γυριστό»!
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες μάλιστα, ο επί σειρά ετών συνδικαλιστής με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ και νυν Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης Άγγελος Μπεμπεκίδης (σ.σ. εμπλέκεται και στην υπόθεση των πλαστών ενσήμων...), με πρόσβαση τον γνωστό εργατολόγο κ. Μητρόπουλο, ενδιαφέρεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης!!!
Συναντώντας φυσικά την αντίδραση των τοπικών στελεχών της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι όχι μόνο του «έκλεισαν» φυσικά αμέσως την πόρτα, αλλά και τον «έκραξαν» και δημόσια μέσα από την ιστοσελίδα του κόμματος!!!

ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ!!!
Αυτό μάλιστα που εξοργίζει περισσότερο τα οργανωμένα στελέχη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης που συνεχίζουν να συμμετέχουν στις κομματικές συγκεντρώσεις και συνελεύσεις, είναι οι ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ από το ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών και απολαμβάνοντας τις διάφορες θέσεις!!!
Έτσι για παράδειγμα παρά τις συνεχείς προσκλήσεις της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, άφαντος παραμένει ο πρώην γραμματέας και πρώην αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης κι ας είναι ένας εκ των πλέον ωφελημένων στελεχών...
Άφαντος είναι επίσης ο κύριος Χρίστος Πούλιος, ο οποίος πήγε σε μια γενική συνέλευση απλά για να επιτεθεί προσωπικά στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης  Δημήτρη Σαλτούρο επειδή στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου στήριξε με τους υπαλλήλους και συνεργάτες του τον συνδυασμό του Δημήτρη Μπένη... Του τα έσυρε, έφυγε και δεν επανήρθε ξανά...
Επίσης πλήρως αποστασιοποιημένος από το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον και ο πρώην βουλευτής Σωτήρης Στολίδης που παρ’ ότι προσκαλείται δεν πάει και δηλώνει καθαρά «ξένο σώμα» με το σημερινό ΠΑΣΟΚ.

Κάτι ανάλογο μάλιστα συμβαίνει και με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Σάββα Μελισσόπουλο, που αφού πήρε από την Διαμαντοπούλου την συγκεκριμένη θέση, απέχει από όλα τα κομματικά προσκλητήρια, ξεχνώντας προφανώς ότι στο σημερινό ΠΑΣΟΚ της συγκυβέρνησης και του Βαγγέλη Βενιζέλου χρωστάει την θέση και το σημερινό του αξίωμα...
Φυσικά έχουν ήδη διαχωρίσει την θέση τους και είναι «άφαντοι» από τις κομματικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης ο πρώην βουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης που τρέχει πλέον με τους ΑΝΕΛ, ο πολιτευτής του κόμματος Μπαράν Μπουρχάν που προσχώρησε στο «Ποτάμι», ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων ΣΕΚΑΠ και πρώην μέλος της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Κώστας Γαβριηλίδης, οι αδελφοί Ξυνίδη, που έχουν πλήρως διαχωρίσει τη θέση τους από τον σημερινό Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τα πρώην στελέχη του γραφείου Σγουρίδη, Δημήτρης Στεφανίδης, Νίκος Ορφανίδης, Μαραγκού κλπ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »