*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Δεκεμβρίου

Το "γέλιο" της "αρκούδας" πέφτει στη πιάτσα με την "αντιγραφή" του Δημαρχόπουλου στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του....τα "σπουδαία" όμως, τώρα έρχονται!

26 Δεκεμβρίου


Ευρηματικές «φιγούρες» τείνουν να γίνουν ορισμένα στελέχη της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης…Τώρα μαθαίνω οτι ο Γ. Παπασταματίου στα εγκαίνια της γειτονιάς του Αϊ Βασίλη διάβασε λόγο που του....έδωσε "έτοιμο" ο απών Μπάμπης Δημαρχόπουλος, για να εγκωμιάσει τον....Δήμαρχο Ξάνθης!
              ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ευρηματικές «φιγούρες» τείνουν να γίνουν ορισμένα στελέχη της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης…Κι ακόμη δεν συμπλήρωσαν ούτε 6μηνο..
......
*Στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης έστειλε δελτίο τύπου και ανήγγειλε επίσκεψη στη Δημοτική αγορά, ξαφνικά κατά την ώρα της εκεί επίσκεψής του, εμφανίστηκε δίπλα του και ο…»εξαφανιστείς» και «εμπλεκόμενος» σε πολλές υποθέσεις …Θεματικός  Αντιπεριφερειάρχης Μιχάλης Αμοιρίδης!
….
*Η επίσημη δικαιολογία του ιδίου ότι «τον ξέχασε ο κόσμος της Ξάνθης κι ήταν ένας τρόπος να….εμφανιστεί» για να κάνει την ανάλογη ανέξοδη αυτοπροβολή στα κανάλια, ενώ κάποιοι λένε ότι θέλει να κατέβει υποψήφιος βουλευτής για να βοηθήσει το…»κόμμα» σε μια τόσο δύσκολη περίοδο!
-Το μόνο σίγουρο…..Αποκλείεται αυτό να οφείλεται σε «πίκα» απέναντι του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη γιατί δεν τον είχε δίπλα του, όταν κορδώνονταν δίπλα στον Πρόεδρο του  ΣΥΡΙΖΑ κ.Τσίπρα!
…..
*Το ερώτημα που προκύπτει…Αν ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ.Ζαγναφέρης ήθελε «συνοδεία»,  γιατί δεν πήρε μαζί του και τους λοιπούς Περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού με πρώτο και καλύτερο τον επίσης «εξαφανισθέντα» αλλά ΠΡΩΤΟ σε σταυρούς Σπύρο Τσιλιγγίρη ή και τον Αντιπρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης κ.Χατζηγκενέ και πήρε μόνο τον κύριο Μιχάλη Αμοιρίδη; Προκαλώντας εκτός των άλλων και το δημόσιο για τον συγκεκριμένο κύριο που υπόσχεται Τουριστική Ανάπτυξη και την ίδια ώρα εξακολουθεί να «εμπαίζει»  τον Δήμο Αβδήρων στο θέμα του πρώην κάμπινγκ Μυρωδάτου;
Κάτι ανάλογο βέβαια με τον επί σειρά ετών εμπαιγμό σε βάρος της Ξάνθης με τον περίφημο….Αιγύπτιο επενδυτή που θα έλυνε το θέμα της ανεργίας στην περιοχή μας;
…..
*Κάποιοι βέβαια διατείνονται ότι «τον κύριο Μιχάλη Αμοιρίδη επέβαλε στο πλευρό του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη στην επίσκεψη στη δημοτική αγορά ο «μέντοράς»  και "προωθητής" του, κύριος Γιώργος Παυλίδης και δεν έχω λόγους να αμφιβάλω σε αυτό, αν και εκτός του Σπύρου Τσιλιγγίρη, απών ήταν και ο κ.Μπούτος που τον συνόδευε στον Τσίπρα! 
-Αλλά κομμάτι κάτι δύσκολο αυτό για κάποιον που παντού "προωθεί" μόνο τον εαυτό του...
….
*Καθαρό λοιπόν ερώτημα στον Κώστα Ζαγναφέρη. 
-Γιατί λοιπόν μας …«επέβαλες» με το ζόρι τον κύριο Μιχάλη Αμοιρίδη δίπλα σου; Τον προωθείς για υποψήφιο βουλευτή στη θέση του Σάκη Κριτσίνη;    
Κι αφού τον «ήθελες» δίπλα σου, γιατί στο δελτίο τύπου που μας έστειλες δεν μας είπες εξ' αρχής ότι θα είναι και ο κύριος Μιχάλης Αμοιρίδης, ώστε να του υποβάλουμε και την ερώτηση, «ποια η σχέση του επί  τόσα με την διαπλοκή Χατζηευαγγέλου στον Τόπειρο;»…
……
*Την ίδια ώρα πυκνώνουν οι αντιδράσεις για την εμφάνιση του «δεξιού» αλλά τόσο….χαρούμενου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη στο πλευρό του λαϊκισμού, δηλαδή του κυρίου Τσίπρα….
Αλλά και ο «θαρραλέος» τρόπος με  τον οποίο αντιμετώπισε τις ύβρεις του εναντίον του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά…
 .......
*Ποια ήταν οι αστείες δικαιολογίες του κυρίου Παυλίδη στην «εικόνα» που προκάλεσε την γενική κατακραυγή όχι μόνο των Νεοδημοκρατών αλλά και των ΣΥΡΙΖΑίων, εκ δεξιών του κυρίου Τσίπρα;
1.Ο θεσμικός του ρόλος! (Σ.Σ. Τον οποίο ωστόσο δεν «θυμήθηκε» με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλο που την ίδια ώρα μιλούσε στην Καβάλα…)
2.Είχε ενημερώσει τα…κεντρικά του κόμματος! (Σ.Σ. Γεγονός ψευδές φυσικά...γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα μας έλεγε και από ποιόν πήρε την «άδεια»!)
….
*Το πιο πιθανό; Μα το αυτονόητο κι αυτό που πάντα «συνόδευε» τον κύριο Γιώργο Παυλίδη στην εμπνευσμένη πολιτική του καριέρα……
-ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ: Όλοι μαζί να πάρουμε την Περιφέρεια από το σύστημα Γιαννακίδη που το παίζει και μνημονιακός αλλά και αντιμνημονιακός…».
-Όλοι μαζί δηλαδή, να γίνει Περιφερειάρχης ο....Γιώργος Παυλίδης και μη τον ξανάδατε!
-ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ: Εκλέχτηκα Περιφερειάρχης ως…ανεξάρτητος υποψήφιος, ΜΟΝΟΣ μου τα κατάφερα όλα! Μη με ανακατεύεται εμένα με εκλογές…»
-Δεν φταίς εσύ Γιώργο μου…..Δεν φταίς!...Αυτό μπορούσες, αυτό μπορείς!
Οι «μαλ…» που σου έδωσαν ΨΥΧΗ για να κομπορρημονείς τώρα και να το..»παίζεις» θεσμικός και ανεξάρτητος! Αυτοί φταίνε Γιώργο μου! Μόνον αυτοί….
......
*Και κλείνω με Δημαρχόπουλο....που κάθε μέρα πλέον μας επιφυλάσσει και μια "έκπληξη"!  Όπως μαθαίνω λοιπόν απο πρώτο χέρι, επειδή θα απουσίαζε απο τα επίσημα εγκαίνια της Γειτονιάς του Αϊ Βασίλη (βρίσκονταν στην Αθήνα...), τι έκανε λέτε; Επέβαλε στον αντ' αυτού αντιδήμαρχό του Γιώργο Παπασταματίου να διαβάσει έτοιμο....λόγο που του έδωσε ο ίδιος, προκειμένου μέσα απο αυτόν να "προβάλει" το...έργο του Δημάρχου Ξάνθης και κυρίως τον...φετινό φωτισμό, για τον οποίο κατήγγειλε στην Αποκεντρωμένη και στον Εισαγγελέα τον Λύρατζη ο Κανάτας!!! 
-Κι έλεγα κι εγώ, γιατί ο ατυχής Παπασταματίου...συλλάβιζε τόσο άγαρμπα!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »