*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Δεκεμβρίου

Από ώρα σε ώρα, αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα το όνομά του για το ψηφοδέλτιο Ξάνθης

30 Δεκεμβρίου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ο γνωστός μαχητής δικηγόρος Κώστας Μαλάκης, υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Ξάνθης
Απο στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, σχεδόν "έκλεισε" και θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ της Νέας Δημοκρατίας στη Ξάνθη, ο γνωστός μαχόμενος δικηγόρος ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΑΚΗΣ.
Επίσης αίτηση να συμπεριληφθεί εκ νέου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Ξάνθη, έκανε και ο πολιτευτής Μπαντάκ Σαμπάν, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει για μια θέση στο ψηφοδέλτιο και απο τον αντιπρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Ιρφάν Χατζηγκενέ. 
Κατά πάσα πιθανότητα υποψήφια με τη Ν.Δ. θα είναι επίσης και η πολιτευτής της Ν.Δ. Γεωργία Ανδρέου, οπότε και το ψηφοδέλτιο κατά πάσα πιθανότητα θα καταρτιστεί ως εξής:
1.Κοντός Αλέξανδρος, βουλευτής Ξάνθης, 2.Μαλάκης Κωνσταντίνος, 3.Ανδρέου Γεωργία, 4.Χατζηγκενέ Ιρφάν και 5.Μπαντάκ Σαμπάν. 
Ενδιαφέρον πάντως για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Ξάνθη υπάρχει κι απο άλλα στελέχη της, όπως ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλίδης (δημοτικός σύμβουλος), Μιχάλης Αμοιρίδης (Θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού) και επιστήμονα-γυναίκα απο την μειονότητα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »