*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Δεκεμβρίου

«ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ»

06 Δεκεμβρίου


Εκατοντάδες κόσμος βρέθηκε στην επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων, ενώ αποθεώθηκαν «Τα Καρντάσιανς»!
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της μαγικής «ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ» στη Δράμα τη Πέμπτη το βράδυ! Η έναρξη έγινε με θέατρο και τις κλασικές φιγούρες της Χιονάτης, του Πινόκιο ενώ αμέσως μετά εμφανίστηκε ο δημοφιλής Δημήτρης Σταρόβας ντυμένος σαν Άγιος Βασίλης παρέλαβε το κλειδί της Ονειρούπολης από τον Δήμαρχο Δράμας κο Μαμσάκο Χριστόδουλο.
Λίγο αργότερα επί σκηνής οι επισκέπτες είδαν τη γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου ντυμένη πριγκίπισσα αλλά και τον συμπαρουσιαστή μαζί με τον Δ. Σταρόβα  στην εκπομπή «Τα καρντάσιανς» Γρηγόρη Αρναούτογλου σαν πρίγκιπα. 
Ο κόσμος βέβαια που ήταν πάρα πολύς και φέτος διασκέδασε με τη ψυχή του με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες!
Ο κ. Μαμσάκος μετά τον χαιρετισμό του κάλεσε στη σκηνή τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη ο οποίος αναφερόμενος στις φετινές εκδηλώσεις του θεσμού που μετρά 11 χρόνια τώρα, σημείωσε ότι «θα κάνει και αυτός τις προσπάθειες του για να συνεχισθεί η Ονειρούπολη με ακόμη μεγαλύτερη φαντασία και όνειρα» και κάλεσε όλον τον κόσμο εντός και εκτός Δράμας να την επισκεφθεί.
Σημειώνεται ότι στην έναρξη μαζί με τον νέο Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο βρέθηκε και ο πρώην Δήμαρχος της πόλης κ. Θωμάς Μαργαρίτης ο οποίος πρωτοξεκίνησε την «Ονειρούπολη» και μίλησε μάλιστα με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τον νέο δήμαρχο. Μάλιστα αγκαλιάζοντας τον, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «θα είμαι παρών σε κάθε προσπάθεια του νέου δημάρχου, για το καλύτερο αύριο της πόλης μας»!

Αμέσως μετά την επίσημη έναρξη της φετινής ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ, εκατοντάδες παιδάκια επισκέφθηκαν το σπίτι του Άϊ Βασίλη αλλά και τους «Καρντάσιανς» που φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς και τους μεγάλους τους φίλους εκφράζοντας τη χαρά τους για την επίσκεψή τους στη Δράμα και την έναρξη του μεγάλου θεσμού που αγκαλιάζει και απευθύνεται πλέον σε όλη την Περιφέρεια.
ΜΙΜΗΣ ΜΟΥΡΖΟΠΟΥΛΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »